Afiyet olsun canımİnşanlah kptnm
Bugün Sbah maydanoz limon smoothie
Trçınlı elma bir çtl peynir bir çtl zeytin bir kepek ekmeği
Akşam mantar sote ve bir kase yoğurt iki tm bugdy ekmek
Yeşil çy kayısı çayı
Elhan
Bu da diyet listem
Sende bu yardımcıları boncuk gibi bir arada tutan misinamizsin canımDiyetisyenin asistanlarıgibi hem de
Canım üsttekiÇok teşekkür ederimpaylaşabilirsen çok sevinirim
Afiyet olsun canımLenaG Elhan
16 Şubat 2024 Cuma
sabah 11.00
15 fındık fıstık
öğlen 12.30
1 yumurta, peynir, 3 zeytin, 1 dilim avokado, domates, köz biber, 1 tk bal (macun), 1 dilim tbe,1 dilim glutensiz ekmek
ara 14.30
2 kare bitter
ara 16.00
tarçınlanmış 1 elma, 2 tk fıstık ezmesi
akşam 19.30
kıymalı ıspanak yemeği, 1/2 kase sulu köfte, salata, 1 dilim tbe, 1 tk bal (macun)
1,5 lt su
Yok kısKız kaptanlık bitti diye mi üzüldün. Ama daha kırmızı kaptan olacaksın. Ayrıca ben yine kaptan olsam yine seni seçerim. Gerçekten çok sahip çıktın ekipteki arkadaşlar memnuniyetini dile getirdi. Takımın adına çok mutlu oldum
Ben bu hafta çok eksik kaldımCordelia diğer yarım oldu sağolsun. Hep yetişti
Pakizede ona yardım etti torpilliydi yani
Listeye uysun diyemi işe yemek götürüyorsun, öğlen sizin orda yemek çıkıyor mu?Ayy banada çok zor geliyor hele işe götürmek
Yerim senin Pakize ni
Afiyet olsunLenaG Elhan
16 Şubat 2024 Cuma
sabah 11.00
15 fındık fıstık
öğlen 12.30
1 yumurta, peynir, 3 zeytin, 1 dilim avokado, domates, köz biber, 1 tk bal (macun), 1 dilim tbe,1 dilim glutensiz ekmek
ara 14.30
2 kare bitter
ara 16.00
tarçınlanmış 1 elma, 2 tk fıstık ezmesi
akşam 19.30
kıymalı ıspanak yemeği, 1/2 kase sulu köfte, salata, 1 dilim tbe, 1 tk bal (macun)
1,5 lt su
Evet ayak uydurmaya çalışıyorum çabalıyorum umarım böyle devam ederimiyi ki geldin buraya
Çok teşekkür ederim yani ne desem bilemiyorumSende bu yardımcıları boncuk gibi bir arada tutan misinamizsin canım
Canım üsttekiCordelia nin listesi 77 civarı.
Alttakide benim. İstediğin zaman sorabilirsin
Eki Görüntüle 3388224 Eki Görüntüle 3388225
Listene tik atıyor musunSende bu yardımcıları boncuk gibi bir arada tutan misinamizsin canım
Canım üsttekiCordelia nin listesi 77 civarı.
Alttakide benim. İstediğin zaman sorabilirsin
Eki Görüntüle 3388224 Eki Görüntüle 3388225
Kaptanım belediye yine kesintiye girmiş heraldePakizecimi görünce hemen menü yazma hevesi geldi
16 Şubat
12.00 Çavdar ekmeğiyle tost , çay , havuç
13.00 Kahve
17.00 Tavuk ızgara , yarım köy yufkası üzerine salata( dürüm)
Mthn83
Öyle olsa bana derlerdi. Azim heves önemli olan zayıf olsak burada ne işimiz varYok kıstam aksine çok iyi geldi. Bu kadının bizden 30 kg fazlası var demediler kaptan olarak benimsediler. Çok mutlu oldum
Ne bileyim endişe atakları sebebiyle antidepresan kullanıyorum ama bazen nedense ruh halim dalgalı oluyor. Böyle göğsüme bir top oturuyor sanki.
İş yerinde çıkıyor ama diyetisyenim kalori fazla oluyor dedi o yüzden taşıyorum. Bazen verdiğine uygun çıkarsa oradan yiyorum yoğurt filan götürüyorum.Listeye uysun diyemi işe yemek götürüyorsun, öğlen sizin orda yemek çıkıyor mu?
Gerçi öyle bişey ki ben bile kendime özel sebze yemeği filan yaptığımda götürüyorum kahvaltı için işyerinde rahatım çalışanlar hazırlıyor.
Geçen bana siyez unundan mücver yaptılar tadına inanamadım iki üç kere sordum siyez kattın dimi diyee
Ben de özledim cancağızımAyy banada çok zor geliyor hele işe götürmek
Dikkat et canım
Fizik evet ama sagligimizdan olmayalım
Canım harika sonuçları olan bir hafta olarak bak
Acı yok rakiiii
Sen ol biz birbirimize göz kulak oluruz
Sen üzülme gülüm incinme
Canımin içi iki gözüm küsme
Sana hediye bütün kilolar
Ben veririm ikimizin yerine eee
Ben teşekkür ederim emeklerin verdiklerin için
Takımı takip etmekte çok destek oldun. Kimseyi yanlız hissettirmedin emeklerine sağlık canım
Gel çiçeğim özledik
Poğaça bugünyarın
Güzel kapanış
Canım eğer sana bı katkısı yoksa benim kilo 74 cordisin 77 3 aşağı 5 yukarı bu ölçüler yakınsa verelim liste hemde ücretsiz. Hiç uğraşma
Hem burada ücretsiz takibini de yaparız
Tabii hepimiz bal küpüyüz artık sende bizdensinÇok teşekkür ederim yani ne desem bilemiyorumçok tatlısınız ama siz ya
İyi ki gelmişimTabii hepimiz bal küpüyüz artık sende bizdensin
Bu işte bir terslik var gibi geldiInstagram üzerinden mesajlaştık sadece. Diyetisyen arıyordum mesaj attım fiyat içerik bilgisi falan aldım parayı yolladım form yolladı bilgilerim için o formu doldurdum liste 1 4 iş günü içinde gelecek dedi ancak 6 iş günü oldu hala gelmedi. Görüşme hiç olmadı
Annem varken çok dikkat edemedim yaaa. Tek etkinliğimiz yemek yemek gibi bişey....dizlerinden rahatsız öyle dışarı çıkma olayımız yok. Elimden geleni yaptım . Annemleyken hep aşırı kilo alırım. . Yarın tartıda ne gösterecek bakalım. Kendimi ne kadar tutmuşum tutamamışım yarın görcez...Hoşgeldin tekrar canım. Nasıl gidiyor diyet ?
Foto atsana merak ettim senin minnoşlarıYerim senin Pakize nibenimkiler habire yiyor hepsi bana benzedi.
Su ölçemedim kaptanım.Kaptanım belediye yine kesintiye girmiş heralde
Zayıflamış menüler tartı öncesi şeysi mi
Bana da öyle gelmeye başladı canım sıkıldı. Instagramda yüz bin takipcisi var, diplomasını da koymuş güvendim ama normal değil yani yarın yollayacağım dedi yollamadı yalan söyledi. Bugün yazdığım mesaja da cevap gelmedi.Bu işte bir terslik var gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?