- 31 Ekim 2013
- 21.298
- 71.349
- 798
- 40
Varsa çaresi bende alıyımŞu her gün tartılma huyumdan vazgeçmem gerek vücut su tutuyor ödem tutuyor sonra modum düşüyor
Çok teşekkür ederimm inşallahhEşinin doğum günü kutlu olsun
Birlikte çok güzel ömrünüz olsun
Bir dönem ben bişeylere çok ve çabuk sinirlenirdim, troid çıktı, inşaAllah seninki önemli deyildirGünaydın kızlar
Çok yorgun bitkin ve tüm dünyaya sinirliyim
Niye sinirliyim biliyorum ama tek başına yeterli bir sebeb değil. Oturup ağlasam ona da bahanem yok ama bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Regl geldi inşallah öğleden sonra daha iyi olacağım
Ortam değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum
Ben de her gün tartiliyorum ve bırakmak istiyorum. Bugün kalkınca erkenden su içtim. Normalde tartilcam diye icmiyordum. Cumartesiye kadar tartilmamaya niyet ettimVarsa çaresi bende alıyım
Birtek aşırı ödemli olduğumu hissedersem tartılmıyorum
Anladım canım afiyetler olsunListemde tavuk veya balık olmazsa köfte var ilk iki seçenek evdeki patililer sebebiyle mümkün değil savaş çıkıyorköfteye pek yanaşmıyorlar baharatlı diye rahat rahat yiyoruz.
Anlıyorum iki kedi evde çok sevimli oluyorİkiside kısır
İçtiği suyu fazlalaştırdık evde farklı sevdiği kaplarda sular koyuyoruz artık kumada ikinci yer yaptık şu an iki kattada kumu varHaftasonu yapsana
Canim tadina bakmam lazimdi kacamagi mi yapmak istiyor?
Canim az su iciyor olabilir mi kedin? Suyunu takip ediyor musun?
Benim Pakizede tencereleri yerlestirirken hemen oraya giriveriyor çık kız diyom kikekekeke diyor
Sağol düzelecekAaaa çok geçmiş olsun. Kıyamam
ödeme çare yok maalesef bol su en fazlaVarsa çaresi bende alıyım
Birtek aşırı ödemli olduğumu hissedersem tartılmıyorum
Afiyet olsun
Yine de takip et su azalıyor mu bak bazi kediler içmiyormus bobrekler hastalanip işeyememeye basliyormus.. arkadasim siringayla Su iciriyordu icmedigi icinAnlıyorum iki kedi evde çok sevimli oluyor
İçtiği suyu fazlalaştırdık evde farklı sevdiği kaplarda sular koyuyoruz artık kumada ikinci yer yaptık şu an iki kattada kumu var
Sağol düzelecek
Hadi bakalımBen de her gün tartiliyorum ve bırakmak istiyorum. Bugün kalkınca erkenden su içtim. Normalde tartilcam diye icmiyordum. Cumartesiye kadar tartilmamaya niyet ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?