- 18 Mart 2018
- 30.580
- 121.603
- 598
- 35
Bu eve taşınalı 3 sene oldu, 3 senedir fırında yaptığım hamurişi olmuyor, suçu fırına yükledim, bazen hamurum kabarmıyor, bazen muhteşem kabarıyor ya şekil veremiyorum, altı üstü poğaça, yapması en kolay hamurişi olmasına rağmen yok anacım olmuyorAfiyet olsun fezocum.
Eşin tuzak kurmuş olabilir yemen icin
Bence olmuştur fezom etli pideyi güzel yapar
çok geçmiş olsun babanıza ve sizeSelam kızlar,
Ardı ardına gelen zor günler yüzünden maalesef motive olamadım ben ara ara geldim ama gittim hep. Önce babama kalp pili takıldı ardından ben grip oldum geçmeyen öksürükler yüzünden ciğerimde kitle olduğunu öğrendim . Öksürük iÇin kortizon tedavisi vesaire gördüm derken artık en aZından yaza daha fit girmek için aranıza tekrar katılmak istiyorum. Yarın yeniden başlayacağım diyete.
Aslında benim kan grubumda: sütlü tatlı yenecekse üstüne tarçın dökülmeli yazıyor, bi sevemedim tarçınıSüt karşıtı doktorlar haklı gibi
Evet eşim yoldan çıkardı beni ama bugün telafi ederimAfiyet olsun canımakşama kadar çok iyi
Akşam biraz coşmuş muyuzSahlep le çikolata içini baymadı mı ?
Asitli içecek ne yalan söyleyeyim ben de seviyorum özellikle kola zero ama onları içince 1 saat sonra bir şey yememişim gibi acıktırıyor.
Olmadi valla canim bende pismani dikkat edeceğim daha çok eşim yoldan çıkardı aklımda yoktuMeyve biraz fazla sanki onun dışında güzel
Benim menüye benzediği için öyle diyorum
Ooo
Kaptanlık yaramış
Baştan yarat ellerimi baştan yarat gözlerimi Tanrım beni baştan yaraaaaaattttt
Benim tüm parfümleri küçüğüm sıkıp bitirdiği için Bim den aldım emotion aldım. Teyzem Farmasi yapıyor o getirdi
Bana genelde son sıkılmak kalıyor
Benim babam ve kvld de almaz koku. Ev yansa duymazlar
Baciiii kapanış olmamış sankim sen ne diyorsun bu konuda
İyi yaptın hoşgeldin tekrardan. Koşar adım olmasada usul usul gitsin düzenli gitsin yeterki gitsin
Çayın yani Allah ne verdiyse diyince gözümde canlandı kıskaca maziiii
Bacım ya ben
Akşam kaçta yapıldı bu balık güzel menü
Sporuda varmı bunun
Sivilceye denk gelmedim, sırtında nasıl şişlik olur, neye benzer, wc problem olacak gibi oldu, neyse kurtardık ( bozma gibi oldu, gaz çok yaptı, kremadan diye tahmin ettim)Süt beni mahveder
Sırtımda bir sürü şişlik sivilce çıkar wc problem olur egzama artar vs.
O yüzden yulaf ve badem sütü alıyorum onlar da çok pahalı malesef
Hoşgeldiniz umarım istediginiz kiloya ulaşırsınızKATILIM FORMU
ADINIZ: Asuman
YAŞINIZ:49
BOYUNUZ:1.73
KİLONUZ:en son 115 (bir kaç gün önce tartılmıştım)
HEDEF KİLONUZ: ikili rakamlara düşmek son beş yıldır üçlü hanelerdeyim
MEDENİ DURUMUNUZ: evliyim
MESLEGINIZ: Gayrimenkul danışmanı ve restorant kafe işletmeciği
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kendimi bildim bileli
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: şu ara belirgin birşey yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: daha sağlıklı olabilmek
Şaka gibi deyil mi, yemek yemeyi bende sevmem, niye yeriz acaba ve niye kilo alırız, çok saçmaYeni çok yüzler var kendmi tanıtayım dedim :)
ADINIZ: Elif
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85,4
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ:muhasebe insan kaynakları yazar
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemeyi sevmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci hashimato tiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ : sağlıklı olmak
Teşekkürler hoşbuldumHoşgeldiniz umarım istediginiz kiloya ulaşırsınız
Hiç korkmuyorum, ruh yaşlanmıyor ya, hoşgelişler olsun, sağlıkla huzurlaOooyyyy gelecek yeni yaşın seni korkutuyor mu
Geliyor gelmekte olaan
renklerin güzelligine bakışa@Margaret Hale menünü göremedim
Pakize makarna salatası diyor ama ne demek istiyor ki? @Mthn83
Eki Görüntüle 3385518
Of maviyi kızımdan sonra çok sevdim ipeğim fistigimMavi Takım
Kaptanınız Lisbeths in yeni nickiLenaG olmuştur. Etiketlerde dikkat edelim.
Kırmızı Takım LisbethS nickini
LenaG Mavi Kaptan @zeyneppk Mavi @Nergis 35 Mavi @Papatyamaviss Mavi @sara_28 Mavi @uranus35 Mavi @LESA76 Mavi @aypare ackerman Mavi Tutku44 Mavi @Ruveyda- Mavi @60kiloyum Mavi @Lavinia_98 Mavi @arwengsd Mavi @deli bir dombili Mavi tomrs Mavi @Efenin_Annesi Mavi @sibel_84 Mavi @zincirKırma Mavi Ellssa Mavi LenaG olarak değiştirdi. Dikkat edin. Kandırılmayalım. :)))
@Mthn83 Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı @Leyl35 Kırmızı @serap911 Kırmızı @Ceeeeeeeeeeee Kırmızı Elhan Kırmızı @badem000 Kırmızı @s i d e l y a Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @-Murphy- Kırmızı @Margaret Hale Kırmızı Beth18 Kırmızı @Tesnim1903 Kırmızı @Jasminium84 Kırmızı @Limoni026 Kırmızı @HuzuRRR Kırmızı @Ysmnondr Kırmızı @kumsal68 Kırmızı gezegenfeza Kırmızı @trueliving_ Kırmızı
Kahvaltıya kaç kişi gittiniz, bizde bir yerde 1 aylık temizlik maaşı bıraktık (görümcemin oğlu ödedi) hala içim yanar, kalabalıktık ama yinede altı üstü kahvaltı yani, bari et yeseydik dediydikBu cumartesinin tartisi canim. Bide hep disaridaydik hep ondan oldu. Pazartesiyle birlikte basliyorum saglikli beslenmeye
Hosgeldin canim. Ne oldu gecmis olsun?
Evet kaptanim ama artik saglikli beslencem soz
Aaa tamam suçlu sütlü, tutuklayalım, ceza keselim, hiç bu kadar emin olmamıştımHosgeldin canım geçmiş olsun sana ve babana
Süt ürünleri banada şişlik ve gaz yapıyor
Evet eşim yoldan çıkardı beni ama bugün telafi ederim
2 cocuk 2 yetiskin yani cocuklarda bir sey yemedi evde yemislerdi kizim birqz peynir yedi oglumda cikolatalu ekmek bu kadar ben de ac kalktim. Esimle sonra konustum ben de ac kalktim dedi :) bari doymus olsaydikKahvaltıya kaç kişi gittiniz, bizde bir yerde 1 aylık temizlik maaşı bıraktık (görümcemin oğlu ödedi) hala içim yanar, kalabalıktık ama yinede altı üstü kahvaltı yani, bari et yeseydik dediydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?