- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.633
- 598
- 35
Çiğ soğan mideyi kazıyor da, pişmiş ne yapar bilemedim, fıstık ezmesi de türleri arasındaki en sağlıklısı gibi geldi, bilemedim kiGünaydıngece uyuyamadim midem yandi kavruldu
Simdi size bir soru
Aksam yemegim şu tabakti
Eki Görüntüle 3385264
Bunun ustune 50 dk eliptik yaptim ama bi halsizlestim tuhaf hissettim sonra iki tatli kasigi fistik.ezmesi attim agzima saat 20:30 du
Benim midemi kavuran burada ki sogan midir yoksa spor sonrasi fistik ezmesi mi?
Son bir yudum kaldı gitmiyor daha da.Müthiş ödem atıyor iyidir iyi boğazına yapisirsa hafif su iç . Cildi de parlatıyor bu smoothie.
Hoşgeldin canımGünaydın mutlu pazarlar
sizlere katılıp kaynaşmak destek almak istiyorum
Olurmu
Allah kolaylık versinBugün beni yoğun bir gün bekliyor. Kahvaltımı da yapmadım. Kahvaltı öncesi kalkıp ip atlayayim. Saat 12 gibi kayinvalidelere geçeceğim. Ev toplanacak. Kolilenecek iki güne nasıl yetişecek bilmiyorum ama.
Abla son halini bekliyorum sütlacınAllah kolaylık versin
Sen birde son halini görFavorilerime kaydettim ben deEllerine sağlık canım Aşamaları farklı geldi. Sütlaç konusunda beceriksizim seninki nişastasiz hoşuma gitti. Malzemeleri yarıya indirip süt günümde yapacağım inşallah. Teşekkür ederim tarif için. Siz de afiyetle yiyin
Kaptanlık zor ama bakalım sagliklica gitsin çok istiyorum birlikteHarikasın bebeğim.
Ufak bir adım atıp tartıya çıkacaksın sonra ayakların yerden kesilecek (yudum reklamı gibi oldu ama ben dünkü tartıda öyle hissettim.) Sonra yeni kırmızı takım kaptanı diye belediye anonsları geçecek kafanın içinde
Tacimi sana devredecegim
Bugün mutluyum saçmalıyor olabilirim ama güzel hayal demi
O zaman adım atmak için yarın çok geç bugün başlıyoruzKaptanlık zor ama bakalım sagliklica gitsin çok istiyorum birlikteokulda çok kötü giyiniyorum tüm kiyafetler eski bedenlerde yeni de çok bişi alamıyorum . Şöyle fitlesip eskileri giymek çok istiyorum
Yaparım birkaç saateAbla son halini bekliyorum sütlacın
Evdekiler sever değişik biseyler yapmayida ben severim. Süsleme filan dedin merak ettim
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
Gözüne dikkat et canım daha yeni toparlanıyorBugün beni yoğun bir gün bekliyor. Kahvaltımı da yapmadım. Kahvaltı öncesi kalkıp ip atlayayim. Saat 12 gibi kayinvalidelere geçeceğim. Ev toplanacak. Kolilenecek iki güne nasıl yetişecek bilmiyorum ama.
Favorilerime kaydettim ben deEllerine sağlık canım Aşamaları farklı geldi. Sütlaç konusunda beceriksizim seninki nişastasiz hoşuma gitti. Malzemeleri yarıya indirip süt günümde yapacağım inşallah. Teşekkür ederim tarif için. Siz de afiyetle yiyin
Ellerini sağlık canım afiyet olsunSen birde son halini gör
Pirinci yıkamadan kullanıyorum, etrafındaki nişasta yetiyor kaptanım, yıkayıp yaptığımda kıvam tutturamadım
Canım yanlış anlama ama çok zorlu şartlardan geçtin ve çok hızlı normale döndün. Yaptığınız şey resetleme yanlış anlamadiysam.Hayırlı sabahlar
Dün yediğim meyveden olduğunu tahmin ediyorum, şekerim düştü galiba, çok açlık hissettim
Kalkıp pul biberli yoğurt yedim, kesmedi, 2 dilim peynir yedim kesmedi, biraz meyve, kıtır ekmek ve bikaç kaşık sütlaç (bitmeden) yedim, kendimi zor tuttum, çok değişik bi açlıktı
Artık son öğünümü ne şekil olursa olsun tatlı bişeyle yapmamaya karar verdim
Mthn83 kaptanım, özür diliyorum, bugün çok daha düzenli olacak, dünkü duruma birdaha düşmeyeceğim inşaAllah
ikisi de sıkıntı değil bence.Günaydıngece uyuyamadim midem yandi kavruldu
Simdi size bir soru
Aksam yemegim şu tabakti
Eki Görüntüle 3385264
Bunun ustune 50 dk eliptik yaptim ama bi halsizlestim tuhaf hissettim sonra iki tatli kasigi fistik.ezmesi attim agzima saat 20:30 du
Benim midemi kavuran burada ki sogan midir yoksa spor sonrasi fistik ezmesi mi?
Dinlendirici gözlüğümü kullanıyorum canım. Elim sürekli gitmesin gözüme diye.Gözüne dikkat et canım daha yeni toparlanıyor
Bakalim bu hafta tekrar yoklayacagim kendimiÇiğ soğan mideyi kazıyor da, pişmiş ne yapar bilemedim, fıstık ezmesi de türleri arasındaki en sağlıklısı gibi geldi, bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?