Peynirle simit yedim menemenle ekmekleri yedim patatesler de duruyordu ağzıma atıverdimAfiyet olsun canım 1simit 2dilim ekmek nasil yedin patateste var maşallah![]()

Arkadaşıma gitmiştim çocuk görmeye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peynirle simit yedim menemenle ekmekleri yedim patatesler de duruyordu ağzıma atıverdimAfiyet olsun canım 1simit 2dilim ekmek nasil yedin patateste var maşallah![]()
Bende nasil gördüysemO kısmı sen yazmasan Fark etmemistim![]()
Iyi geceler canim ❤İyi geceler kızlargeç oldu benim için yatıyım
![]()
Salata kısmına bakmisim bir yandan dizi bakıyorumBende nasil gördüysem![]()
Peynirle simidi anladim simit boyutunu bilmem ama 4dilim eder 2dilimde ekmekPeynirle simit yedim menemenle ekmekleri yedim patatesler de duruyordu ağzıma atıverdim![]()
Afiyetle yemiş.Kuzum 1 simitle 2 ekmeği nasıl yedinafiyet olsun
![]()
Mekanları cennet olsun canımNe yapalım kuzum rabbim sağlık sıhhat versin. Gelince de herşey üst üste geliyor. Dedemi kaybetmiştik ardından halamı 2 ay sonra da babam hakkın rahmetine kavuşmuştu. Hepsi ard arda gelmişti çok zor ama dua etmekten başka çaremiz yok üzüleceğiz tabi elimizde olan birşey değil ama onlara destek ol. Desteklere ihtiyaçları var. Allah geri de kalanlara yardım etsin
İyi geceleri canım,İyi geceler kızlargeç oldu benim için yatıyım
![]()
Sağol kaptanım ❤Afiyet olsun canim ❤
Halbuki simit ekmek arka arkaya yazdımO kısmı sen yazmasan Fark etmemistim![]()
Sağol canım .Kuzum 1 simitle 2 ekmeği nasıl yedinafiyet olsun
![]()
Amin canım 20 yıl önce vefat ettiler.Ust uste gelmis hepsi Allah rahmet eylesin canim![]()
Sağol canım .Afiyet olsun canım
Başınız sağolsun![]()
Sağol canımRabbim rahmet eylesin canım başınız sağolsun![]()
Görürsün senBende nasil gördüysem![]()
Maşallah. Allah'tan etrafta değilmişiz. Hoop Nehirin midesine.Peynirle simit yedim menemenle ekmekleri yedim patatesler de duruyordu ağzıma atıverdim![]()
Yarim okumusum canimSağol kaptanım ❤
Halbuki simit ekmek arka arkaya yazdım
Sağol canım .
Amin canım 20 yıl önce vefat ettiler.
Sağol canım .
Sağol canım
Görürsün sen![]()
Simit nasıl anlatayım sert simit normal boy . Türkiyede olanlardan yumuşak değil simdi ödül olarak yemiştim amaPeynirle simidi anladim simit boyutunu bilmem ama 4dilim eder 2dilimde ekmek![]()
Amin canım Allah razı olsunMekanları cennet olsun canım![]()
Dişimin kovuğuna yetmezsin senMaşallah. Allah'tan etrafta değilmişiz. Hoop Nehirin midesine.![]()
Tamam yenmis bitti gitti artıkSimit nasıl anlatayım sert simit normal boy . Türkiyede olanlardan yumuşak değil simdi ödül olarak yemiştim ama
Amin canım Allah razı olsun
Migim ya ekim ayındayız. Şimdiden tatil kavgası mı olur. Hep beraber gidin tatile. Onlara çocugu bırak kocanla gecelere ak. Azcık aklım var onu da size veriyorum. Sonra safo oluyorum.Selamlar
Başım çatlıyor banyo yaptım ama saçımı kurutmayı unuttum
Eşimle de biraz tartıştık
Nedenmi seneye tatile annesini babasını da götürmek istiyormuş bende 7 senedir hiç gitmedik daha bu sene gittik eğlendik iyiydi sonra anne babaya takıyor
Bende benimle tatile geçirmeyi sevmedi diye düşündüm
![]()
Gün seni atlatmış gibi.çok şükür bugünü de atlattık
![]()
Afiyet olsun canım maşallah cumaya odaklanmişiz yemek konusunda börekler keklerMenümü yazayım
Sabah
1 dilim ıspanaklı börek
1 dilim peynirli börek
1 küçük dilim kek
Ara
1 porsiyon üzüm
15 -20 tane Antep fıstığı
Akşam
1 kase aşotu çorbası
Suyu sayamadim bugün
Cordelia
Wilma11 E Elif_Eylul