- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Allah sabr versin canım@Migim kaptanligin hayirli olsun cnm. Elimden geleni yapacagim yine bu hafta. Normalde katilimim cok daha fazla olur ama bu ara biraz sıkıntılarım var biliyorsunuz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabr versin canım@Migim kaptanligin hayirli olsun cnm. Elimden geleni yapacagim yine bu hafta. Normalde katilimim cok daha fazla olur ama bu ara biraz sıkıntılarım var biliyorsunuz.
Öyle cnm malesef. Suan hersey o kdr bos geliyorki bana. Sanki yine kötü bir haber alacagim sanki hic rahatlayamayacagim gibiAllah sabır versin canım çok zor hiç bir kelime acıyı hafifletmiyor malesefrabbim güç versin
O zaman götürsün kız , hiç gitmemişler sana karşı tutumları nasıl kötü insanlar mı evine çomak sokarlar mı?Ailesi tatil görmemiş bilmiyormuş kendilerle yıllardır tafile gitmemiş görmesi istedigi için götürmek istiyor
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canımZaman herseyin ilaci olacak insallah cnm. 6 ay önce dayim vefat etmisti. Simdi de dayimin oglu vefat etti. Kendi üzüntümü unuttum yengeme destek olmaya ugrasiyorm. Bi taraftan da bu kötü psikolojiyi üzerimden atip hayata tekrar adapte olmaya calisiyorm. Degisigim malesef![]()
Cok sagol cnm❤Allah sabr versin canım![]()
Afiyet olsun canım22 ekim menüm
Sabah(10.00)
2 yumurtayla peynirli omlet
Ara
Nescafe
3 kare bitter
Aksam(18.00)
Izgara tavuk 2 pirzola
Yogurt
Salata
@MigimZipzip- E Elif_Eylul
Allah razi olsun kuzucum❤O zaman götürsün kız , hiç gitmemişler sana karşı tutumları nasıl kötü insanlar mı evine çomak sokarlar mı?
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım
Öyle düşünme canım her kışın ardindan bir bahar geliyorÖyle cnm malesef. Suan hersey o kdr bos geliyorki bana. Sanki yine kötü bir haber alacagim sanki hic rahatlayamayacagim gibi![]()
Basin sagolsun , Rabbim merhameti ile muamelede bulunsun.Zaman herseyin ilaci olacak insallah cnm. 6 ay önce dayim vefat etmisti. Simdi de dayimin oglu vefat etti. Kendi üzüntümü unuttum yengeme destek olmaya ugrasiyorm. Bi taraftan da bu kötü psikolojiyi üzerimden atip hayata tekrar adapte olmaya calisiyorm. Degisigim malesef![]()
Afiyet olsun canim ❤9 30
1 simit, 2 dilim tb ekmek roka salatası ,fırında 3 çatal patates 1 dilim beyaz peynir 3 yemek kaşığı menemen çay
13 30
1 kase yoğurtlu pancar
18 00
1 dilim ekmek 5 orta boyköfte tost makinasında yapılmış salata .
3lt su
Siyah çay devamke...
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Aferin bana işi batırmakta üstüme yok![]()
Rabbim büyük acılarla sınar insanı canım yengene çok üzüldüm hem eşi hem evladı elinden uçmuş gitmişZaman herseyin ilaci olacak insallah cnm. 6 ay önce dayim vefat etmisti. Simdi de dayimin oglu vefat etti. Kendi üzüntümü unuttum yengeme destek olmaya ugrasiyorm. Bi taraftan da bu kötü psikolojiyi üzerimden atip hayata tekrar adapte olmaya calisiyorm. Degisigim malesef![]()
Afiyet olsun canım 1simit 2dilim ekmek nasil yedin patateste var maşallah9 30
1 simit, 2 dilim tb ekmek roka salatası ,fırında 3 çatal patates 1 dilim beyaz peynir 3 yemek kaşığı menemen çay
13 30
1 kase yoğurtlu pancar
18 00
3lt su
Siyah çay devamke...
Ne yapalım kuzum rabbim sağlık sıhhat versin. Gelince de herşey üst üste geliyor. Dedemi kaybetmiştik ardından halamı 2 ay sonra da babam hakkın rahmetine kavuşmuştu. Hepsi ard arda gelmişti çok zor ama dua etmekten başka çaremiz yok üzüleceğiz tabi elimizde olan birşey değil ama onlara destek ol. Desteklere ihtiyaçları var. Allah geri de kalanlara yardım etsinAllah razi olsun kuzucum❤
O kısmı sen yazmasan Fark etmemistimAfiyet olsun canım 1simit 2dilim ekmek nasil yedin patateste var maşallah![]()
Kuzum 1 simitle 2 ekmeği nasıl yedin9 30
13 30
1 kase yoğurtlu pancar
18 00
3lt su
Siyah çay devamke...
Ust uste gelmis hepsi Allah rahmet eylesin canimNe yapalım kuzum rabbim sağlık sıhhat versin. Gelince de herşey üst üste geliyor. Dedemi kaybetmiştik ardından halamı 2 ay sonra da babam hakkın rahmetine kavuşmuştu. Hepsi ard arda gelmişti çok zor ama dua etmekten başka çaremiz yok üzüleceğiz tabi elimizde olan birşey değil ama onlara destek ol. Desteklere ihtiyaçları var. Allah geri de kalanlara yardım etsin
Afiyet olsun canım9 30
13 30
1 kase yoğurtlu pancar
18 00
3lt su
Siyah çay devamke...
Başınız sağolsunNe yapalım kuzum rabbim sağlık sıhhat versin. Gelince de herşey üst üste geliyor. Dedemi kaybetmiştik ardından halamı 2 ay sonra da babam hakkın rahmetine kavuşmuştu. Hepsi ard arda gelmişti çok zor ama dua etmekten başka çaremiz yok üzüleceğiz tabi elimizde olan birşey değil ama onlara destek ol. Desteklere ihtiyaçları var. Allah geri de kalanlara yardım etsin
Rabbim rahmet eylesin canım başınız sağolsunNe yapalım kuzum rabbim sağlık sıhhat versin. Gelince de herşey üst üste geliyor. Dedemi kaybetmiştik ardından halamı 2 ay sonra da babam hakkın rahmetine kavuşmuştu. Hepsi ard arda gelmişti çok zor ama dua etmekten başka çaremiz yok üzüleceğiz tabi elimizde olan birşey değil ama onlara destek ol. Desteklere ihtiyaçları var. Allah geri de kalanlara yardım etsin
Allah'ım sabır versin.Öyle cnm malesef. Suan hersey o kdr bos geliyorki bana. Sanki yine kötü bir haber alacagim sanki hic rahatlayamayacagim gibi![]()