• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay bilmiyordum 🥴öğrenmiş oldum artık. 😅
Ben zaten çiğköfte yapmayı bilmem. Ama çok severim. Hazırlar sağlıksız diye evde deneyeyim dedim ,en son nette robotla kolay yapımı falan vardı denerken robottan da oldum tam oldu ...😵‍💫
Islatıp öyle yapman lazımdı kuzum.
Tomrisin menüsünü gördün mü 😅 çiğ köfte diye belirtmiş . :KK48:

Ay bilmiyordum 🥴öğrenmiş oldum artık. 😅
Ben zaten çiğköfte yapmayı bilmem. Ama çok severim. Hazırlar sağlıksız diye evde deneyeyim dedim ,en son nette robotla kolay yapımı falan vardı denerken robottan da oldum tam oldu ...😵‍💫
Ben çok yaparım etsiz halini her şeyi robota bütün bütün atıp baya bir bızlatıyorum tam kıvamında çok lezzetli oluyor.

İyi akşamlar
09.02.2024

Sabahla öğle arası 11:00 de 1 bardak sirkeli ve limonlu su
15 dk sonra 1 dilim e maya tbe,60 gr süzük peynir,çay

Ara 15:00 20 gr badem,sütlü filtre kahve

Arada ayrıca 2 bardak sütlü filtre kahve

Akşam erken yemeye çalıştım 19:30
4 köfte,1 dilim e maya tbe,kıvırcık salata,3 yk yoğurt

3.5 lt su

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. uranus35 uranus35
gündüz çok az yemişsin canım akşam o saate kadar acıkmıyor musun? su çok iyi bu arada.
Sabah 9 da
Bir bardak kefir
Yarım simit

Öğleden sonra
8 e yakın çiğ köfte
Salata,ayran

Akşam 7 de
Bir tabak etli kuru fasulye
1yk bulgur pilavı.ayran
Az önce 3 kestane
Sabah 8 bin adım aksam,5 buçuk bin adım 13 bin adim 1300 puan oluyor sanırım doğruysa
Eki Görüntüle 3384684
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cordelia Cordelia uranus35 uranus35
8 çiğ köfte fazla sanki.. 4-5 olsa kurtarırdı.

Ben çok yaparım etsiz halini her şeyi robota bütün bütün atıp baya bir bızlatıyorum tam kıvamında çok lezzetli oluyor.
Benimki güçsüz geldi herhalde. Yanık koktu. Kapadım hemen Bir daha asla eski modunda çalışmadı yaaa. ..

Bugün neredeyse tüm gün baş ağrısı yaşadım. Normalde parol çok iyi gelir bana o bile kesmedi. Çocuklar uyusa da uyusam bende. Yarını kendime ayırmak adına ev temizliği yapıyorum hemde başımı dusunmek yerine hareket etmiş oluyorum 🙄
Bogazim düne göre daha iyi. Ama genel bir halsizlik hali var. Elimde su şişesi ile geziyorum. Yarın belki 84 den düşük çıkar 😂
Geçmiş olsun canım. 😘 84 ten düşük olacağına tüm servetime bahse girerim😁😁😁

Örgü örmek
Yürüyüş yapmak
Dışarda kendine bir kahve ısmarlamak.
Çarşıda dolaşmak gibi ... :KK51: ama uyumak da olur 😅
Şöyle heyecanli bir polisiye kitabı bulsam. Çok uçuk olmayacak abartilari olabilir 😅
Yanlız başıma disari aktivitem yoktur genelde. Garip geldi şuan 🙄

Şöyle heyecanli bir polisiye kitabı bulsam. Çok uçuk olmayacak abartilari olabilir 😅
Yanlız başıma disari aktivitem yoktur genelde. Garip geldi şuan 🙄
Aaaa çok güzel olur dene bak. Kendi kendini gezmeye çıkart . Tut kolundan hadi de. :KK19:

Aaaa çok güzel olur dene bak. Kendi kendini gezmeye çıkart . Tut kolundan hadi de. :KK19:
Ayy birini bulayım ben yanlız yapamam😅

Yaa ben bı pantolon beğendim ama almak istemiyorum hele ki şuan an hızlı bir beden degisimindeyken
Bı pantolon 600 TL den başlıyor 😍

Biraz taşlı pullu şeyler seviyorum 🙄 38-50 beden arası var. Çok gezmeyede gitmedigim için çok acil ihtiyaç duymuyorum ama küçük çocuk gibi sürekli kadının paylaşımlarını takip ediyorum

Back