- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Benim de var öyle bir tanesi triliçe yicemAfiyet olsun. Ben de 70 olunca waffle 75 olunca bi kahvaltı düşünüyorum. Tereyağlı sıcak ekmek vs. İnşallah cok guzel şeyler yaşayacağız. Verelim ve kalıcı olsun. Hep çıtır kalalım.
Yaparsın sen azimli kızAfiyet olsun. Ben de 70 olunca waffle 75 olunca bi kahvaltı düşünüyorum. Tereyağlı sıcak ekmek vs. İnşallah cok guzel şeyler yaşayacağız. Verelim ve kalıcı olsun. Hep çıtır kalalım.
X i bildim C yi bilemedinYok c ile başlıyor ablamx pahalıydı
Senden kıymetli mi bitanem aç gitsin.Gülerek kullan canim.Benim de yeni tartım var kaç yıl oldu alalı. 70 olunca açacağım
Afiyet olsun şimdidenBenim de var öyle bir tanesi triliçe yicemdiğeri de kokoreç
Allah yardımcınız olsun canımSelam herkesee
Baş ağrısı yorgunluk uykusuzluk .. çok kötüyüm
Ondan onemlisi bebeğimin durmaması
bugun nerdeyse bandaji çıkaracaktım
yeni bir oyuncak almiştım Allahtan o aklıma geldi çıkardım dedim biraz kafası dağılsın çok şükür 2 dk kendime geldim
Üşeniyorum tek neden buSenden kıymetli mi bitanem aç gitsin.
Teşekkür ederim şu an gülüyorum ayarları yaptım. Vücut yaşım 59 gösteriyor teee Allah'ım eve dost değil düşman almışız
Telefonumla uyumlu olsun dedim.Yok c ile başlıyor ablamx pahalıydı
benim yasimi da 35 gosteriyor lanet seySenden kıymetli mi bitanem aç gitsin.
Teşekkür ederim şu an gülüyorum ayarları yaptım. Vücut yaşım 59 gösteriyor teee Allah'ım eve dost değil düşman almışız
Hadi aç nolur içim rahat eder bunca zamandır yanlış mı tartilmişim diye üzülüyorum.Üşeniyorum tek neden bubenin tartı da düşman olacak mı bakalım
Evet gerçekten huzur bulduğum arkadaşlarım varAmin aminiyi ki tanidim sizleri,sifasiniz biliyosunuz dimi
Yaaa yağlı vücut ona göre yaşlı demek kibenim yasimi da 35 gosteriyor lanet sey
hemde nasil yagli pogca gibiyimYaaa yağlı vücut ona göre yaşlı demek ki
hâlbuki tazecik bir şeysin
Afiyet olsun kaptanım9 şubat cuma
kahvaltı : 1.5 haşlama yumurta, kk ezine peynir, salatalık, domates, marul, roka
öğle : yok
akşam: bol yeşillikli salata ve çeyrek armut
su 3 litreye tamamlamayı düşünüyorum
egzersiz 6400 adım
Elhan
ve artık günü kapatıyorum sadece su belki yeşil çay.
Kıyır kıyırhemde nasil yagli pogca gibiyim
Afiyet olsun canımZ raporu
9 şubat
Saat 12 00
150ml yoğurt 1 ölçek protein tozu 1 kaşık fıstık ezmesi 1 muz 10 fındık ile karışım
Saat 18 30
4 tavuk kanat fırında
1 tahe fırın patates
4 kaşık salata
1.5 kepçe mercimek çorbası
Saat 8de sütlü kahve içerim
2lt ye yakın su oldu
Elhan
Benim de 56 çıkıyor vücut yaşımSenden kıymetli mi bitanem aç gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?