- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Yok kiz hâla devam ediyor nasıl uyucazBitdimi düğün?? Olsun ben 2 döktüreyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kiz hâla devam ediyor nasıl uyucazBitdimi düğün?? Olsun ben 2 döktüreyim![]()
Evet . ama bitiyoreeeKolay gelsin canim
53 sayfa biraz fazla geldi galiba hepsi ondan![]()
Boşver balkon varsa çok bi nefes al sakinles canım kendine yazık etme sen strese girerken onun hiç umru değil niye bu duruma düşüyorsun ki boşverEvet düşünüyormuş ama ben bu düşünceye hiç olumlu bakmadım
İyi götür tatile gidin hep beraber tatil parasını vermem kendinize harcayin dedim
Morelim çok bozuldu iyice dışarı da tek çıkartmadı çıldırdım o an varya![]()
Ya bende x men izlemişim telepatiyi anlamaya çalıştım orda charles vardı hani deneme yaptıgım oldu izledikten sonraO hiç aklıma gelmediçağ dışında çözüm arıyorum iste
![]()
Balkon yok ki bahçe katındayızBoşver balkon varsa çok bi nefes al sakinles canım kendine yazık etme sen strese girerken onun hiç umru değil niye bu duruma düşüyorsun ki boşver![]()
Zitlasmak çözüm değil canım bu sefer iş inada biner güzellikle neden istemediğini anlatmaya calisEvet düşünüyormuş ama ben bu düşünceye hiç olumlu bakmadım
İyi götür tatile gidin hep beraber tatil parasını vermem kendinize harcayin dedim
Morelim çok bozuldu iyice dışarı da tek çıkartmadı çıldırdım o an varya![]()
Bir iki defa sorun yasadik canımda sonrasında genelde bildirim yapmayan olmadi yaAnladım kaptanım ben çok bilirim üye peşinde koştuğumusen sansliymissin
Bu hafta seni görmezden gel yapıyorumÜstüne alınan alınsın bebişim demek ki gizli hayranlarım var![]()
O zaman tebrikler canımevet kız 60.9dan 60.1e yazmamışım aceleden jajxjdjd
He o sana taktı pazartesi seni almak için vermiycem seni kimselere yar etmem seniBu hafta seni görmezden gel yapıyorum![]()
Çikolata gözlü pikaçumu yapsam acaba❤❤
Pikacu guzelde alışamadık cikolatasin sen![]()
Kuzum sen var ya sen pazartesi göreceksin çok fena hırslandımBu hafta seni görmezden gel yapıyorum![]()
Ben alıştım. Çikolatalı Pikachuuuu
Dur be ne hırsı tam tersi olmalıydı bu işte bir yanlışlık varKuzum sen var ya sen pazartesi göreceksin çok fena hırslandım![]()
Ya pika diye çikolata vardı mor renkli felanÇikolata gözlü pikaçumu yapsam acaba![]()
Beni sen bu hale getirdin eserinle gurur duyDur be ne hırsı tam tersi olmalıydı bu işte bir yanlışlık var![]()
Pika degil pikoYa pika diye çikolata vardı mor renkli felan![]()