Alamazsın kızımıKuzum sen var ya sen pazartesi göreceksin çok fena hırslandım
Aferin bana işi batırmakta üstüme yokBeni sen bu hale getirdin eserinle gurur duy
Vermemek için çok çalışıcam ben bende acayip hırlsandım baksana alacaklar kızımıAferin bana işi batırmakta üstüme yok
Bende buraya geldiğimde ninenin bisiklet üzerinde olduğu görüncw kendi ninelerim geldi aklıma,ey gidi dedim bizimkiler olsa binemez yük inmediki sırtlarından bisiklet tepelerinde gezsin.Burda o bayanlardan o kadar cok ki , yas 70lerde ama gayet fitler.
Neden götürmek istiyormuş ki ,Selamlar
Başım çatlıyor banyo yaptım ama saçımı kurutmayı unuttum
Eşimle de biraz tartıştık
Nedenmi seneye tatile annesini babasını da götürmek istiyormuş bende 7 senedir hiç gitmedik daha bu sene gittik eğlendik iyiydi sonra anne babaya takıyor
Bende benimle tatile geçirmeyi sevmedi diye düşündüm
Ailesi tatil görmemiş bilmiyormuş kendilerle yıllardır tafile gitmemiş görmesi istedigi için götürmek istiyorBende buraya geldiğimde ninenin bisiklet üzerinde olduğu görüncw kendi ninelerim geldi aklıma,ey gidi dedim bizimkiler olsa binemez yük inmediki sırtlarından bisiklet tepelerinde gezsin.
Neden götürmek istiyormuş ki ,
Biliyorum elinden geleni yapacagına güveniyorum sanaWilma11 kaptanligin hayirli olsun cnm. Elimden geleni yapacagim yine bu hafta. Normalde katilimim cok daha fazla olur ama bu ara biraz sıkıntılarım var biliyorsunuz.
Gerekirse aç uyu kaptanımVermemek için çok çalışıcam ben bende acayip hırlsandım baksana alacaklar kızımı
Rabbim feraha erdirsin canım inşallahWilma11 kaptanligin hayirli olsun cnm. Elimden geleni yapacagim yine bu hafta. Normalde katilimim cok daha fazla olur ama bu ara biraz sıkıntılarım var biliyorsunuz.
Afiyet olsun canım22 ekim menüm
Sabah(10.00)
2 yumurtayla peynirli omlet
Ara
Nescafe
3 kare bitter
Aksam(18.00)
Izgara tavuk 2 pirzola
Yogurt
Salata
Wilma11 Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim ❤22 ekim menüm
Sabah(10.00)
2 yumurtayla peynirli omlet
Ara
Nescafe
3 kare bitter
Aksam(18.00)
Izgara tavuk 2 pirzola
Yogurt
Salata
Wilma11 Zipzip- E Elif_Eylul
Yok kız ben ona taktimHe o sana taktı pazartesi seni almak için vermiycem seni kimselere yar etmem seni
Zaman herseyin ilaci olacak insallah cnm. 6 ay önce dayim vefat etmisti. Simdi de dayimin oglu vefat etti. Kendi üzüntümü unuttum yengeme destek olmaya ugrasiyorm. Bi taraftan da bu kötü psikolojiyi üzerimden atip hayata tekrar adapte olmaya calisiyorm. Degisigim malesefRabbim feraha erdirsin canım inşallah
Afiyet olsum canım22.10.2021 Cuma yitiksifa 8. Günüm
Sabah 12.20 de
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12.20 de
Eki Görüntüle 2938288
Akşam 18.15 de
Karnabahar kısırı
Eki Görüntüle 2938287
2,5 lt su içtim
2 kupa bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım22 Ekim menü
11.50
Yarım kızarmış tereyağlı çökelekli yufka
15.20 1 elma
18.00
1 porsiyon kabak çiçeği dolması
2 kaşık salçalı makarna
4,5 kaşık irmik helvası
Su 2,5 lt olur geceye kadar
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Tostombalakanne
Afiyet olsun canımbugünkü menu
Sabah 11
1 kase yulaf lapasi 1 muz 1 avuç çiğ kuruyemis 1 fincan bitki cayi
Ara
2 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
1 kupa yesilcay
akşam 17 00
5 kasap köfte 3 kasik yoğurt
2lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenüm
22 ekim
Öğlen 14.00
Ispanaklı tavuk sarma
Buharda pişmiş karnabaharlı, brokoli havuç fasulye
Yarım dilim tiramisu
Akşam 19.00
Yoğurt , muz, yulaf chia tohumu karışımı.
Ara. Henüz karar vermedim.
@zipzip E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 11 30 da kıymalı yumurta( 2 tane ) yanina yoğurt 3 y k
Ara 1 orta boy yeşil elme 1 tane ceviz
Aksam 18 de etli kurutulmuş fasulye yemeği yaptim yağsız yanina yine yoğurt 5 y k ekmek yok
2 litre su
10067 adım resim eklemiyorum adım yarışı yok diye
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne @Cordeliaa
Ay yok ben kopmple şey yaptı zann etdim korktumDışındadami var
Tamam o zaman tebrikler canımEtmiştin canımfazla tebrik göz çıkarmaz
Yaaa niye ki
Gerçekten mi ne güzel insanin gözü gönlü açılır
Demedim canım ilk defa bir diyete bu kadar adapte oldum mesela aralıklı orucu da denemiştim yapamadim ama yitikşifa değişik bir enerji kattı bana demek ki bu diyete başlamam için biraz beklemem lazımmış diye düşündüm
Komple gümmAfiyet olsun canım
Ne sandın
Düğünü çok severim . İşime gelmedimi sevmem bakmuyicaksam ses gelirse kimse evlenmesin arkadaş bana ne ben uyicam kafasındayımYok kiz hâla devam ediyor nasıl uyucaz
Oda güzelÇikolatalı_pikachu yap
MilkaYa pika diye çikolata vardı mor renkli felan
Bu iş kötü yere gitmeye başladı diyecektim . GitmişAferin bana işi batırmakta üstüme yok
Allah rahmet eylesin yengene ve sizlere sabir versinZaman herseyin ilaci olacak insallah cnm. 6 ay önce dayim vefat etmisti. Simdi de dayimin oglu vefat etti. Kendi üzüntümü unuttum yengeme destek olmaya ugrasiyorm. Bi taraftan da bu kötü psikolojiyi üzerimden atip hayata tekrar adapte olmaya calisiyorm. Degisigim malesef
Allah sabır versin canım çok zor hiç bir kelime acıyı hafifletmiyor malesefZaman herseyin ilaci olacak insallah cnm. 6 ay önce dayim vefat etmisti. Simdi de dayimin oglu vefat etti. Kendi üzüntümü unuttum yengeme destek olmaya ugrasiyorm. Bi taraftan da bu kötü psikolojiyi üzerimden atip hayata tekrar adapte olmaya calisiyorm. Degisigim malesef
Cok sagol Elif kaptanim ins❤Allah rahmet eylesin yengene ve sizlere sabir versin
Bu iş kötü yere gitmeye başladı diyecektim . Gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?