Hiç kardeşce bir yaklaşım değil insan avantajları kardeş payı yapar aynı gemideyiz halbuki kınıyorum çok seniKırmızı takım yarın bomba gibi başlıyoruz dimi bugün yedik içtik bitti yarından itibaren sporlara ve menülere azami dikkat edelim ki cuma bütün avantajlar bizim olsun şimdiden gazamız mübarek olsun
@Cordeliaa @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl C Chikolata_gozlum E Elif_Eylul @Tutaste53 @Ayyulduz
Menü ve sporlara beni etiketleyin olur mu gözümden kaçmasın yarın enerjik bir gün bizim olsun
Canım erkekler böyle maalesef zıtlar bildiklerini okurlar senin ne düşündüğün pekte önemli değil yani ben eşimle artık kavga bile etmiyorum he diyip geçiyorum yoksa birbirimizi boğazlarız kavga ederken sen haklısın ama karşında ki bunu anlayacak kapasitede değilSelamlar
Başım çatlıyor banyo yaptım ama saçımı kurutmayı unuttum
Eşimle de biraz tartıştık
Nedenmi seneye tatile annesini babasını da götürmek istiyormuş bende 7 senedir hiç gitmedik daha bu sene gittik eğlendik iyiydi sonra anne babaya takıyor
Bende benimle tatile geçirmeyi sevmedi diye düşündüm
Anladım kaptanım cuma yarışlarında genelde kaptanlar numarasini alıyordu üyenin ondan şey ettimTelefon paylasmiyorum canim kimseyle o yuzden burdan kimsede numaram yok
Kırmızı takım yarın bomba gibi başlıyoruz dimi bugün yedik içtik bitti yarından itibaren sporlara ve menülere azami dikkat edelim ki cuma bütün avantajlar bizim olsun şimdiden gazamız mübarek olsun
@Cordeliaa @Nehir im @madamhd @masal3487 @prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl C Chikolata_gozlum E Elif_Eylul @Tutaste53 @Ayyulduz
Menü ve sporlara beni etiketleyin olur mu gözümden kaçmasın yarın enerjik bir gün bizim olsun
Anladım kaptanımTelefon paylasmiyorum canim kimseyle o yuzden burdan kimsede numaram yok
Anladım canım yapacak birşey yok başka çözüm bulmak lazimValla kiz yok ben veririm ama vermeyene saygı duyarım
O konuda cok ihtiyacım olmadi canimAnladım kaptanım cuma yarışlarında genelde kaptanlar numarasini alıyordu üyenin ondan şey ettim
Çünkü uzun zamandir bende banlanmiyorumO konuda cok ihtiyacım olmadi canim
Bir ara instagram actim ordan iletisime gectim ama onada gerek kalmadi :)
Bitdimi düğün?? Olsun ben 2 döktüreyim
Neden ya takımıma ulusa sesleniş yapıyorum gaz veriyorum napim oyunun kuralı bu tatlım sen kırmızı takımda olursan sana da seslenirimHiç kardeşce bir yaklaşım değil insan avantajları kardeş payı yapar aynı gemideyiz halbuki kınıyorum çok seni
Aman banlanma yaaÇünkü uzun zamandir bende banlanmiyorum
Geçmiş olsun kaptanımSelamlar
Başım çatlıyor banyo yaptım ama saçımı kurutmayı unuttum
Eşimle de biraz tartıştık
Nedenmi seneye tatile annesini babasını da götürmek istiyormuş bende 7 senedir hiç gitmedik daha bu sene gittik eğlendik iyiydi sonra anne babaya takıyor
Bende benimle tatile geçirmeyi sevmedi diye düşündüm
Hodri meydan kuşummavi takımın kazanması için elinden geleni yapıcam
Seslenmeden önce şöyle kulaklarimi tikayayimNeden ya takımıma ulusa sesleniş yapıyorum gaz veriyorum napim oyunun kuralı bu tatlım sen kırmızı takımda olursan sana da seslenirim
Evet düşünüyormuş ama ben bu düşünceye hiç olumlu bakmadımCanım erkekler böyle maalesef zıtlar bildiklerini okurlar senin ne düşündüğün pekte önemli değil yani ben eşimle artık kavga bile etmiyorum he diyip geçiyorum yoksa birbirimizi boğazlarız kavga ederken sen haklısın ama karşında ki bunu anlayacak kapasitede değilgeçmiş olsun dinlen biraz
O hiç aklıma gelmediTelepati diye bişi var
Teşekkür ederim canım . 10000 atıcam inşallah. Baya gezmeli hafta olacak. Misafir gidicem misafir gelecek temizlik hazırlık falan filan. Bu hafta olmasaydı keşke allstarAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Gidip alasim var ama usengecim neyse ki
Tamam canim 10 bin atarsan sorun yok kolay gelsin islerinde
Oynamayi hic beceremem ya
Üstüne alınan alınsın bebişim demek ki gizli hayranlarım varSeslenmeden önce şöyle kulaklarimi tikayayimyanlışlıkla maviye de gaz veriyorsun
Migimin İçinde De şeytan çıktıMavi kalbi de mi eklermis pazartesi seni almak için çok çalışıcam
Anladım kaptanım ben çok bilirim üye peşinde koştuğumuO konuda cok ihtiyacım olmadi canim
Bir ara instagram actim ordan iletisime gectim ama onada gerek kalmadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?