- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Burda o bayanlardan o kadar cok ki , yas 70lerde ama gayet fitler.Ah yaş alınca ben de bu kadın gibi fit görünmek istiyorum taş gibi kadınAlev on Instagram: "Bu sezon triko takımlar altın çağını yaşıyor. Üzerine trençkot veya paltonu giy, botları çek çık. Linkleri hemen veriyorum story de, öne çıkanlarada sabitlicem #moda #trendyol #kombin"
5,894 likes, 335 comments - alevlefashion on October 11, 2021: "Bu sezon triko takımlar altın çağını yaşıyor. Üzerine trençkot veya paltonu giy, botları çek çık. Linkleri hemen veriyorum story de, öne çıkanlarada sabitlicem #moda #trendyol #kombin".www.instagram.com
Hayrolsun canım inşallah geçmiş olsunTeşekkürler canım ama aşırı kaçırmadım
Teşekkürler canım yarına daha çok yerimya bunları da yememin sebebi canım sıkkındi bugün tansiyonum düştü
Bu diyetten çok sağlıklı yaşama biçimi diyebiliriz canım , organ temizlikleri , arinmalar vs varHiç denemedim onuçeşit çeşit diyetler yordu en iyisi sağlıklı beslenmeye çalışmak
Yiyin canım yiyin can boğazdan gelirOnun yerine ben yerim canım üzülme
Ben bugün menümü yazmasam olur mumenüler Cumartesi’den başlasa olmaz mi
Daha önce yapsaydım keşke demedin miBen henüz pişman olmadım
Teşekkür ederim canımMaşallah eksin çok güzel tebrikler canım
Saka yapiyorsun dimiBen bugün menümü yazmasam olur mumenüler Cumartesi’den başlasa olmaz mi
İçindekileri dimiBurayı takip edeyim derken kardolabi indirmis yere
Şaka yapıyordur ya kırmızı takım daha şimdiden kazandık gözüyle bakiyorlarSaka yapiyorsun dimi
Etmiştin canım
Yaaa niye kiGoremedim kadini açılmadi sayfa :))
Gerçekten mi ne güzel insanin gözü gönlü açılırBurda o bayanlardan o kadar cok ki , yas 70lerde ama gayet fitler.
Demedim canım ilk defa bir diyete bu kadar adapte oldum mesela aralıklı orucu da denemiştim yapamadim ama yitikşifa değişik bir enerji kattı bana demek ki bu diyete başlamam için biraz beklemem lazımmış diye düşündümHayrolsun canım inşallah geçmiş olsun
Bu diyetten çok sağlıklı yaşama biçimi diyebiliriz canım , organ temizlikleri , arinmalar vs var
Yiyin canım yiyin can boğazdan gelir
Daha önce yapsaydım keşke demedin mi
Teşekkür ederim canım
Tamam işte keşke yitik şifa ile daha önce karsilassaymisim olmusEtmiştin canımfazla tebrik göz çıkarmaz
Yaaa niye ki
Gerçekten mi ne güzel insanin gözü gönlü açılır
Demedim canım ilk defa bir diyete bu kadar adapte oldum mesela aralıklı orucu da denemiştim yapamadim ama yitikşifa değişik bir enerji kattı bana demek ki bu diyete başlamam için biraz beklemem lazımmış diye düşündüm
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 11 30 da kıymalı yumurta( 2 tane ) yanina yoğurt 3 y k
Ara 1 orta boy yeşil elme 1 tane ceviz
Aksam 18 de etli kurutulmuş fasulye yemeği yaptim yağsız yanina yine yoğurt 5 y k ekmek yok
2 litre su
10067 adım resim eklemiyorum adım yarışı yok diye
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne Cordelia
Ne sandınİçindekileri dimi
Hadi öyle olsunTamam işte keşke yitik şifa ile daha önce karsilassaymisim olmus
İnstagram yok ya bende ondandir belki canimAçıldı bende
Gerçekten miİnstagram yok ya bende ondandir belki canim
Eee banlanirsam nerden haberleşcezİnstagram yok ya bende ondandir belki canim
Vardı yedi başınıGerçekten mi
Olsun tabi beni mi kircan beni beni bihteriniHadi öyle olsun
Vardi da kapattim sacma sapan geziyorum ordaGerçekten mi
Banlanirsan açarım haberlesirizEee banlanirsam nerden haberlerşcez
Aloha yok muEee banlanirsam nerden haberleşcez
Heee iyi ozamanVardi da kapattim sacma sapan geziyorum orda
Banlanirsan açarım haberlesiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?