Yok değiştirmiştim adımı. Ben çok yazmıyordum ama takip ediyordum geriden
İnşallah canım en gec haftaya ikili rakamlara gecmis olurumVayyy 99 a az kalmış
Güle güle 3 haneler
Eline emeğine sağlık kaptanımYakaladigim bildirimleri buraya alayım eksikleri arar bulurum bir şekilde.
Birazdan kaptan bildirimlerini paylaşacagim hazır olun.
Bazen hiç etki etmiyor bazende böyle oluyorSalata karışım yapmamaya çalış. Bende salatadan sistim biliyorsun careyi sade maydanoz sade toka yemekte buldum, karışınca mide sıkıntıya giriyor ve çok iyi çiğne.
Oy oy mavişim şimdi de sen mi bana kaptan oldun@mthn38 gelsin kırmızı takım
@Lavinia_98 mavı takım
Ayrılsak ta beraberiz
Nice mutlu yıllaraMerhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
Nice mutlu senelere iyi ki doğdunMerhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
Merhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
İyi ki dogdun nice mutlu yillaraMerhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
sağol ciğerimSefan olsun.
nice mutlu sağlıklı fit yıllaraMerhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
Hayırlı yaşların olsun canım. Nice mutlu senelereMerhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
Iyiki doğdun canımMerhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
EveeeetHoxam eline saglik. O pil resmi mi?
Hayırlı olsun kaptanım.@mthn38 gelsin kırmızı takım
@Lavinia_98 mavı takım
Sağlıklı huzurlu çok güzel bir ömrün olsun Saracim.Merhaba kızlar bugün doğum günüm o yüzden küçük bir kaçamak yaptım doğum günü pastamdan ince bir dilim yedim
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Beş tane zeytin
Birer tutam Dereotu ve maydanoz
İki ince yulaflı ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir ince dilim doğum günü pastası
Akşam
Bir tabak kara lahana çiçeği kavurması
Tavuk pirzola
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 5605 adım
Elhan Cordelia Papatyamaviss
Eki Görüntüle 3382797
Sagol canim evet insallah bebeler rahat birakirsa cikcamAfiyet olsunSalona mi gidiyorsun?
Aynen canimEveeeetBethim pil mağduru.
Bir tek sen anladın espriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?