- 5 Eylül 2018
- 1.895
- 8.659
- 158
inşallah faydasını görürüsn canım bende bakcagım şimdiÖdem sökücü bitkisel takviye diyetisyen onayıyla kullanmaya başladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah faydasını görürüsn canım bende bakcagım şimdiÖdem sökücü bitkisel takviye diyetisyen onayıyla kullanmaya başladım.
abla 3 sene oldu yaEvet ya ..gittiydin . Canım benim Belçika'nın en kaliteli güzel kurutucusu nasip olsun o zaman.
![]()
Ama sürekli dilim damağım kuruyor sende de böyle mi oluyor?Ben de kuzum senin kullandigini unutmuşum.![]()
Evet kuzum özellikle yürürken çok oluyor. Olsun zaten bol su içmek lazımmış.Ama sürekli dilim damağım kuruyor sende de böyle mi oluyor?
Gündemimiz çok değiştiği için çoğu şeyi unutuyorum tatlım idare edin ablaniziabla 3 sene oldu ya
takılıyorum bu arada canim ablam![]()
bakacagız insa abla
sagol kaptanım insa cumaya eksi gelecekHenuz hsonu gelmedı devammm![]()
Afiyet olsun canımYarim yedim o zaman küçük de bir sey![]()
ayyy abla estagfrullah wallahi takıldımGündemimiz çok değiştiği için çoğu şeyi unutuyorum tatlım idare edin ablanizi![]()
Ellerine sağlık cnm çok lezzetli görünüyor
Buyur canımCeeeeeeeeeeee sana bir şey diyecektim
Buyur canımBen de bir şey diyecektim
Bugün direncim kırılmış![]()
Sana hicbisi direnemezBen de bir şey diyecektim
Bugün direncim kırılmış![]()
evet geciktin bugünBeni özlediniz mi
Bende beni çok özledim, canım ben![]()
ben de bugünü pazartesi gibi hissedemedim ne güzel stres oluyorduk fazla çıkıyorduk falansagol kaptanım insa cumaya eksi gelecek
hakikaten bugun tartı yok mu ya![]()
O zaman biz onu bırakalım80ler beni çok seviyo asla bırakmıyo![]()
Güzel haberler gelecek inşallah canımBen hastanedeyim anneme pet cekildi. akşam geçmiş yaparım.![]()
3 gün fazla ve yanlış yediğim için uykudan gözümü açamadım, 11 gibi kalktımevet geciktin bugün
ben de bugünü pazartesi gibi hissedemedim ne güzel stres oluyorduk fazla çıkıyorduk falan![]()
Hayırlı haberler alırsın inşaAllahBen hastanedeyim anneme pet cekildi. akşam geçmiş yaparım.![]()
ferah sonuçlar sunsun inşallah canım benimBen hastanedeyim anneme pet cekildi. akşam geçmiş yaparım.![]()