- 15 Temmuz 2015
- 18.727
- 31.219
- 598
Valla kac gündür azcık karnım doydu sevdim deAfiyet olsun kaptanım.
TRT belgeselde Raşit diye bir çocuk var. Ailenin Yeni Üyesi programin adı. Ulkeleri geziyor. İki üç hafta önce Fas' taydi. Yediğin o yemek vardı. Tajin ismi.Fas çayı da vardı nane ile yapılıyor. Dünya mutfağı takilmissin ne güzel.
Kurabiyeyi yalamak kaç kalori acaba
3 gün hafif beslendim ya, sonrası gittiSen nasıl yedin turşuyu. Daha yeni karaciğer temizliği yaptın.
Ben hala yiyemiyorum. Canım da çekmiyor zaten.
İnşaAllah korktuğun gibi bişey olmaz canımÇok sağol kaptan biraz kafam dalgın koltuk altında iki aydır ağrım vardı 'mamografi çekilmem lazımdı 'ketemde 40 yaş istediler yoksa olmuyormus birikigun önce ay olarak 40 a girdim pazartesi tekrar arayacagm' bi yandanda vazgeç girme makinelere diyorum kafam karisik
Harikasın. Bende kuaföre çıkacağım birazdan anca 2000 adım olur
Yalayıp kocana vermek sonunda iyi güldüm.Şimdi elhanım ben bu akşam bişey yedim ama adını bilmiyorum
Faslı bir arkadaşımın bebek yemeğine davetliydik
Sabah 2 rafadan yumurta fix
Ara süt
Akşam
Şöyle bişey parça parça incecik yufkamsı bişiler vardı o soğan sosu Fas baharatı adı altında bişeyle ıslanmış tavuk vardı tabı tavuğu yıyemedım birde bildiğimiz karaşimşek
Boylelı bişeyden bı yemek tabağı yedim
Peşine Fas çayı yeşil çay ama ordan getirmişler daha bi güzeldi
Ve sade kahve finişh
Ordan kurabıye getırmısler valla tadına bakıp ısıracaktım ama ısırmayı unutmusum sanırım beceremedım yalayıp kocama verdim
Pudra şekeri vardı ama üstünde napalım tadına baktık en azındanYalayıp kocana vermek sonunda iyi güldüm.
Hee ben zaten sabahın nurunda uyaniyorummBir kahve daha içeyim en iyisi
Uyanamamışım
Lavalia guzel canim bir de eger varsa üntad premium tambugday lavas tavsiye ederim
Görmüş geçirmiş kadınsın, daha ne istiyorsun169 yaşındayım ben
Bu hafta kaptanım kusura bakmayın amca bu şekilde tadına bakabilirim.Pudra şekeri vardı ama üstünde napalım tadına baktık en azından
Pazartesı yüzünüzü güldüreceğimBu hafta kaptanım kusura bakmayın amca bu şekilde tadına bakabilirim.
İnşallah bizde de aynı gülümseme olur canım. Nedense hiç gitmiyormus gibi hissediyorumPazartesı yüzünüzü güldüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?