- 24 Aralık 2023
- 1.449
- 8.673
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazırlıkta ol canım cumaya kadar menü bildir istersenhobulduk kaptanim her zamanki gibi
Ya aslinda regl haftası bu hafta şimdi kararsız kaldım pazartesi regl olurum cumaya kadar ödemi atmış olup öyle başlayayım ozaman pas kir ne varsa atıp öyle gelim ozaman kaptanım
B şıkkı diyorum![]()
Cordelia spor a da basliyorum haftada 3 gun onada katilmak istiyorum olmusken tam olsun devam mi spora
Gel gel sen yokken ben yerimde saydımHossbuldum canim herzamni gibi kucaklayan bir grup bende özledim canı seni buradan ayrilmayisin ve aldığın tatlı sonuç harika tekrardan tebrikler geliyorum yine peşindeyim![]()
Erkekler kulübüne transfer edelim seniKızlarrr benim düşmanımmsaka biyanaa
![]()
blonde ambition nerde acaba 1 aydır girmemiş topikte göremeyince hiç dikkatimi çekti
Elhan
Niye ben erkek le kulübüne gidiyorumm pardonnnnnnnnnnnnErkekler kulübüne transfer edelim seni
Tatlımblonde ambition işleri bayağı yoğun. Şubat' ta gelmeye çalışacağım demişti . Bekliyoruz.
![]()
Hahahaha yok kizzz blonde için benim tatlı düşmanım dedim onun için dedim yani kızllaaarrr benim tatlı düşmanım nerdaaa diyeKizlar benim düşmanim dedin![]()
Canım anket 6 Şubat' a kadardı ama bu akşam sonuclara göre belli olacak inşallah
AminCanım anket 6 Şubat' a kadardı ama bu akşam sonuclara göre belli olacak inşallahHakkımızda hayırlısı olsun.
Tartı umduğun gibi olsun.![]()
Çiçeğim sen ne zaman döneceksinAminİnşallah kuzum
![]()
Döndüm bebeğimÇiçeğim sen ne zaman döneceksin
Aylık hedefin varmı![]()