- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Ben de ödem çayı diye birşey aldım. Normalde sabah akşam içiliyor. İçeriğinde de mate funda kiraz sapı beyaz çay rezene var. İnanılmaz etkili. Bağırsaklarımi tamamen boşaltıyor. Ama öncesi biraz sancılı oluyor diye ben her gün içmiyorum. içmeyince de 3 gündür WC yok.Bu arada hala WC yok
Suyu artirdim aç karnima probiyotik aldım. Aç karnima hareket ettim suyu ılık içtim
Kilo gitmiyor bari diğerini düzeltelim
Diyetisyenim 2 dlm ekmeğe karşılık 1 lavaş verdi canım tam buğdaylı olandan
Açlık otu kaynatuyorum şimdi yine sancım var ağlayacağım yaa bugün yoğurt ve meyve sebze yapacağımBen de ödem çayı diye birşey aldım. Normalde sabah akşam içiliyor. İçeriğinde de mate funda kiraz sapı beyaz çay rezene var. İnanılmaz etkili. Bağırsaklarımi tamamen boşaltıyor. Ama öncesi biraz sancılı oluyor diye ben her gün içmiyorum. içmeyince de 3 gündür WC yok.
Bende 1 haftadır yokAçlık otu kaynatuyorum şimdi yine sancım var ağlayacağım yaa bugün yoğurt ve meyve sebze yapacağım
Eşim biraz masaj yaptı ama sancısı daha arttı sanki
Gidip ilaç mı alsam bilemedim
Evde form çayı var kiraz sapı da var katıp karistirsam mi acaba
benim de fena. öyle olunca da gram oynamıyor. ben de şimdi meyve yiyorum. öğleni 13.00 a doğru yapacağım. akşam da etli sebze yemeği var.Açlık otu kaynatuyorum şimdi yine sancım var ağlayacağım yaa bugün yoğurt ve meyve sebze yapacağım
Eşim biraz masaj yaptı ama sancısı daha arttı sanki
Gidip ilaç mı alsam bilemedim
Evde form çayı var kiraz sapı da var katıp karistirsam mi acaba
benim de geçen pazartesiden veri sıkıntılı ve sürekli gaz varBende 1 haftadır yok
Bence diyette bu psıkolojı önemli şöyle diyim babam tüm dişlerini söktürdü kac gundur sıvı beslenıyor ama soyle sekerparelerı alıyor çayla ıslıyor gecelerı cıcıbebe petıbor bıskuvi koca koca ekmeklı çorbalar arada cesıt cesıt kalorılı smoothıler ama adam dıyorkı eskısı gıbı yıyemıyorum kilo vercem kesın ve bu beslenmeye de verıyor ıkı kilo gıtmıs mesela o yüzden gitmiyor dıye düşünmek yasaklanmalıİnşallah bizde de aynı gülümseme olur canım. Nedense hiç gitmiyormus gibi hissediyorum
Kahvaltılarda güzel olur desene o zamanDiyetisyenim 2 dlm ekmeğe karşılık 1 lavaş verdi canım tam buğdaylı olandan
Gaz sorununa apaform iyi geliyorbenim de geçen pazartesiden veri sıkıntılı ve sürekli gaz var
bir de hazım çok önemli ama. normal zamanda çoğu insan hızlı hızlı tam çiğnemeden ağızda bir iki çevirip mideye gönderiyor besinleri. ama midemizin dişleri yok maalesef ve bu besinler orada bütün bütün kalıyor hazımsızlık ve gaz oluyor. kalorili olsa da sıvı ya da yumuşak besinleri tüketmek, çorba veya lapa tarzı uzun süreli beslenmede güzel kilo verilir. bunun çok örnekleri var.Bence diyette bu psıkolojı önemli şöyle diyim babam tüm dişlerini söktürdü kac gundur sıvı beslenıyor ama soyle sekerparelerı alıyor çayla ıslıyor gecelerı cıcıbebe petıbor bıskuvi koca koca ekmeklı çorbalar arada cesıt cesıt kalorılı smoothıler ama adam dıyorkı eskısı gıbı yıyemıyorum kilo vercem kesın ve bu beslenmeye de verıyor ıkı kilo gıtmıs mesela o yüzden gitmiyor dıye düşünmek yasaklanmalı
Baklava diyince 30 minik baklava geliyor
Espirinin detayını çok hatırlamıyorum ama nedense hep aklıma gelir
benim hazım olayını düzeltmem ve mizacıma uygun olmayan besinleri nadir tüketmem gerekli. aslı sorun bu canım. dışarıdan çok destek almak istemiyorum. çünkü bu sorunlar çözülmedikçe devamı gelecek.Gaz sorununa apaform iyi geliyor
Eridim 5 günde suan en baba örnek benımbir de hazım çok önemli ama. normal zamanda çoğu insan hızlı hızlı tam çiğnemeden ağızda bir iki çevirip mideye gönderiyor besinleri. ama midemizin dişleri yok maalesef ve bu besinler orada bütün bütün kalıyor hazımsızlık ve gaz oluyor. kalorili olsa da sıvı ya da yumuşak besinleri tüketmek, çorba veya lapa tarzı uzun süreli beslenmede güzel kilo verilir. bunun çok örnekleri var.
Teşekkür ederim kaptanımSüper afıyet olsun
Yenı seyler mi deniyoruz
Bademler fazla olmuş sankı afıyet olsun
Süpersinİğne oldum bu arada 5 saat emzırme yasağı verdı dr mama aldım ıdare ettık umarım gerı gelmez ağrı
Afıyet olsun mis
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım.super spor
Seçmeler büyük ihtimal cumartesi yapılır. O zamana kadar hazırlıkta menü spor bildirimi yaparsın kuzum.Şimdi kilo bildirsem hazırlıkta olabilir miyim canımElhan yoksa haftaya mı bildirim yapayım
Bir de zeytinyağı gibi üste çıkıyor kendimden şüphelenmistim sağ ol kuzum yaDedi şahidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?