Akşam menüsü baya bi kısıtlı hadi hayırlı olsun
Ben kilo alıyorum moralim 0 sıfır sabahtan beri 103 ciktim ya inanmıyorum
Ben 1.5 kg diyorum inşallah 109.7Mavi takım bi toplaşın hele. Evde bir yığın iş beni bekliyordu o sırada kaptan hedef tablosu hazırlıyordu. Kaptan çalışıyor bacılar
tartı günümüze kadar (cuma ya da ctesi) hedef belirleyelim rotamız belli olsun
Beni etiketleyerek hedefinizi yazın tablomu güncelleyim.
@Jasminium84
@zeyneppk
@Ysmnondr
LenaG
@HuzuRRR
@Nergis 35
@inci-zehram
@-Murphy-
@Mthn83
serap911
Leyl35
Cordelia
@Tesnim1903
@tomrs
@Ruveyda-
103 ciktim ablaya sabah tartildim moralim alt ust
Evet ama smothiee yok bende. Yapalım beraber. Ben blender ile yapacağımCanim hesapladim ortalama 800-900 kcal listenaksamlari smoothie demek iki aksam bende yapayim
103 kg ya 103Festicim yarın fotoğrafli tartı rica edebilir miyim
Efenin_Annesi
@soffty
Sizlerden de kizlar. Takımlara girmek istemiyorsanız bir an önce haber verirseniz sevinirim.
Evet kaptanım ben çalışıyorum bol şans ikimize deBu arada biri çalışıp çalışmadığımı sormuştu sanki. Ben öğretmenim özelde çalışıyodm, kızıma kayınvalidem bakıyordu ama kayınvalidem kalp ameliyatı oldu kızımı bırakacak yer olmadığı için bu sene çalışmıyorum. Hem kızıma(2.5 yaşında) bakıyorum hem kayınvalidemle ilgileniyorum ( aile apartmanındayız ve kızı gelini yok benden başka)
Hazır evdeyken kpss çalışmaya başladım bakalım inşallah bu sene şansımı deneyeceğim. Kpss çalışan biri daha vardı sanki aramızda
Bende de yok,el blenderiyla olurEvet ama smothiee yok bende. Yapalım beraber. Ben blender ile yapacağım
Yavrum yavrucuğum ben de çok kullanıyorumYavrum der gibi
Kac kiloydunuz ki aldınız mı103 kg ya 103
100 olmama az kalmıştıKac kiloydunuz ki aldınız mı
Azcık sallansaydinYürüyüşe çıkayım dedim. 1500 adım attım döndüm. Hava buz gibi -12 derece . Daha fazla ilerlemeden dön eve Sibel dedim.
Canım sen diyetisyenle ilerliyodun sanırım tam bir diyetisyen listesi gibi çünkü 10 üzerinden 10
3000 miAzcık sallansaydinben de 3000 adım attim
Balık olsa da yesem oncelıkle ağzımın açılması lazım tabı2 Şubat
12.00 Kahvaltıserpme
14.00 Kahve
18.00 Somon ızgara , roka + tere salata , bir lokma siyez ekmeği
İki litre su
Spor zaman bulamadım
Papatyamaviss
Kaptanın olarak benıde etıketle canımMenü vermeye geldim
Sabah 7 40
1 adet lifalif yulaf bar 3 minnacık kuru erik
Öğle 12 10
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık kıymalı patlıcan
150 ml ayran
Akşam 18 30
4 kaşık etsote 5 kaşık pırasa 1 büyük kase salata
Birazdan sütlü kahve içerim
Su 2ye yakın oldu
Elhan
Bu bir süreç ödem olabilir100 olmama az kalmıştı
Evet canım hızlandırılmış programmış sabahki yulaf canıma okudu (hiç doyurmadı) ama sağolsunCanım sen diyetisyenle ilerliyodun sanırım tam bir diyetisyen listesi gibi çünkü 10 üzerinden 10
Muz ıspanak vs alındı her şey hazır benim de.Cordelia yazıcıdan çıktı alındı bile. Artık yarum muzları beraber yiyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?