UykuluHoşbuldum canımnasılsınız kuzum
Kan kaybeden bir ablanin incinen yüreğine dokunman ne kadar mutlu etti biliyor musunSelamlar
Cordelia dualarımız annenle. Rabbim acil şifalar versin. Testlerini tertemiz çıkartsın inşallah ve senin de kalbine ferahlık versin. Bekleniyorsun burada hepimiz tarafından
@Diyettenvzgctm-olmuyo çok zor zamanlar. Rabbim en doğru kararı almayı nasip etsin inşallah. Yaşadığımız sürece imtihanlarımız bitmiyor bazen evlat bazen eş bazen anne baba. Bu yaşadıklarının da geçeceğini bildiğin imtihanın olduğunu bil ve yoluna öyle devam et. Lütfen kendini unutma, ihmal etme. Lütfen bilinçli hareket et. Rabbim yardımcın olsun
Elhan ablacım seni seviyorum
Günaydın kaptanım.Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
İnşallah en parlak şekilde doğar güneş sayfamıza
İkna çalışmalarına başlayacağım fezocum. Annesinden güzel haberler alsın rahat bırakmayacağım onu....Biraz kafasını toplayınca buraya beklediğimizi iletirsen sevinirim
Bı çocuk annesine sarılınca diğeri de kıskanır ya bendeGünaydın kaptanım.
Üzgün imocilerle dolu bir güne uyandık.Kara bulutlar dağılsın gitsin inşallah
HoşgeldinMerhaba, ben de katılabilir miyim?
Canım kaptanım.yok artık
hadi uyu burada yüreği güzel insanlar var
pireleri ben kovalarım yorganına sahip çık
Dur elimdeki tırmığı bırakayım bir yerini incitmeyim
Her şey yoluna girer sanırım elekten geciyoruz... Cordeliacigim biraz toparlansin dönsün lutfen ilet Elhanim kaptanim ablam
Mesajına bir sürü imoci koymak geldi içimden.Gunaydinlar
Sert elestiriciyim ben,afiyet olsun canim diyip gececeksek yemek sayfalarida var yada bireysel acilan sayfalar... Cordelia bana azim veriyor,baskalarina yaptigi elestirilerden kendime pay cikariyorum. Arkadaslar ben yedim ama şu derdim var insallah toparlayacagim diye yazilsa hicbirimiz elestirmeyiz,elestiri istemeyende belirtsin bence. Sen derdini acikca belirtme bogaz derdine yemis gibi yaz git,elestirincede arkamdan atip tutma diye gel icindeki huzursuzlugu buradan cikar.Bizlerinde ne dertleri sorunlari var,saglik problemlerim var vs ama bunlari gelip buradaki huzurdan guzel ortamdan cikarmaya kimsenin hakki yok. Benim huzurum yok sizinde olmasın kaçsın gibi olmus. Bencil insanlar zaten uzak dursun bizlerden... CanimCordelia motivasyon hormonum gel canim nolur gel yaramaz gizli danışan gel buraya
Leylam benimHer şey yoluna girer sanırım elekten geciyoruz... Cordeliacigim biraz toparlansin dönsün lutfen ilet Elhanim kaptanim ablam
Yeni üyemiz alıntı içinde formu doldurduğu için biz onu alintiladigimizda boş bir sayfa çıkıyor o yüzden alintilayamadin kaptanım.Hoşgeldin
Alıntı yapamadım
Hergun menü ve spor bildirimi istiyoruz canım akşamları
Ne güzel tatlı telaşlar içindesin Büşracim.Gelcem canm gelcem ben de özledim duramam burası olmadan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?