- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
Yarın buraları kırmızı takım olarak ve adım yarışı yaparak tozu dumana katacağız inşaAllah izle ve gör . Hepimiz birbirimizden kuvvetliyizŞaka yaptım mavi sandim ben nehiri mavilere sataşmaya çalısıyordum
Evetttt Kırmızı takımın Kraliceleribu hafta ortalığı toz duman etmeye hazır mıyız menü ve sporlarda hepimize güvenim sonsuz Kırmızı takımın müzesine bir daha koymak için savaşacağız şimdiden ayaklarınıza bedeninize sağlık
@CordeliaaNehir6161 madamhd @masal3487 prensinin annesi @zeyneppk @Noisy Girl @Pikachu_ E Elif_Eylul North River @Ayyulduz
Haydi Kraliçelerim yarış başlasın
Boy 1.58 miYok canım şuan 58.800
Kırmızı takımın biricik mefkuresi bizi tutuyosun demiYok cnmbu hafta seyirciyim :))
İvetttttBoy 1.58 mi
Hâlamı anlamıyoreŞu özele gel kuralları anlat bana kanka
Bak ya uzak dur Zuhal ablamdanKırmızı takımın biricik mefkuresi bizi tutuyosun demi
Bırak kız uyusun yazık çok yorulduNe uyuması kız kalk Su uyur kırmızı takım kaptani uyumazkalk spor yap kalk kaptancigim iki ter at
Salağa yatiyoreHâlamı anlamıyore
Ne guzel 1.58 olan kisi sayımız artiyorİvettttt
Az kalsın kendi kaleme gol atacaktımYarın buraları kırmızı takım olarak ve adım yarışı yaparak tozu dumana katacağız inşaAllah izle ve gör . Hepimiz birbirimizden kuvvetliyiz
Tabi tabi ilk seçim hakkı senin diKuzum ilk seni seçti
Kac kilosun canımNe guzel 1.58 olan kisi sayımız artiyor
Bende 1.58 im
Pazartesi geri aliriz kaptanimKuzum ilk seni seçti
He bırakayım da ezip yere yapıştırın bizi dimi yemezlerBırak kız uyusun yazık çok yoruldu
55-57 arasi değişiyorum bu aralar sabitlyemedimKac kilosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?