Haklısın saldırTabi tabi ilk seçim hakkı senin di![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın saldırTabi tabi ilk seçim hakkı senin di![]()
De get yerim yurdum belli benim bı oyana bı buyana cekistire cekistire derim sarktiPazartesi geri aliriz kaptanim![]()
Bir kibritte sen çakHaklısın saldırarkandayım
O ilk seni seçseydi bende cordeliayı alırdım biliyorumTabi tabi ilk seçim hakkı senin di![]()
Endişelenme 2 gün sonra bizim takımdasın inşaAllahHe bırakayım da ezip yere yapıştırın bizi dimi yemezler![]()
Çocukları zaten dışarı bi sal çil yavrusu gibi dağılıyorlarGezdik geldiktiklim tiklim, heryer okul akin etmis basim catliyor oglum dur , kızim arkadasinin elini birakma demekten yumurtadan cikmis civciv gibi saga sola dagiliyorlar saskolozlar
@Tostombalakanne @madamhd guzel bir haftaydi tebrikler
Tabi tabi ilk seçim hakkı senin di![]()
KısmetPazartesi geri aliriz kaptanim![]()
Allah'ım bak çok pis gaza geldim şuan55-57 arasi değişiyorum bu aralar sabitlyemedim![]()
Cordeliaa daha mantıklı bir secimdi doğru yaptı ben olsam bende beni secmezdimO ilk seni seçseydi bende cordeliayı alırdım biliyorum![]()
Secsende gelmicem kırmızıya küstümÇocukları zaten dışarı bi sal çil yavrusu gibi dağılıyorlarteşekkürler canım
Kısmet![]()
Ondan sarkmamistir kizDe get yerim yurdum belli benim bı oyana bı buyana cekistire cekistire derim sarkti![]()
Oyle bir luksun mu var marabasin senSecsende gelmicem kırmızıya küstüm![]()
Onda çok hırs varCordeliaa daha mantıklı bir secimdi doğru yaptı ben olsam bende beni secmezdim![]()
Taşı tarağı toplar kuru ekmek yerine taş yerimOyle bir luksun mu var marabasin sen![]()
Vermem ben onu pazartesi ben kazanırsam cordeliayı alıcam burayı yazıyorumEndişelenme 2 gün sonra bizim takımdasın inşaAllah![]()
Çaktırma kızOndan sarkmamistir kiz![]()
Ne diyor @TostombalakanneVermem ben onu pazartesi ben kazanırsam cordeliayı alıcam burayı yazıyorum![]()
Gözümden yaş geldi yavOyle bir luksun mu var marabasin sen![]()