Haklısın saldırTabi tabi ilk seçim hakkı senin di
De get yerim yurdum belli benim bı oyana bı buyana cekistire cekistire derim sarktiPazartesi geri aliriz kaptanim
Bir kibritte sen çakHaklısın saldırarkandayım
O ilk seni seçseydi bende cordeliayı alırdım biliyorumTabi tabi ilk seçim hakkı senin di
Endişelenme 2 gün sonra bizim takımdasın inşaAllahHe bırakayım da ezip yere yapıştırın bizi dimi yemezler
Çocukları zaten dışarı bi sal çil yavrusu gibi dağılıyorlarGezdik geldiktiklim tiklim, heryer okul akin etmis basim catliyor oglum dur , kızim arkadasinin elini birakma demekten yumurtadan cikmis civciv gibi saga sola dagiliyorlar saskolozlar @Tostombalakanne @madamhd guzel bir haftaydi tebrikler
Tabi tabi ilk seçim hakkı senin di
KısmetPazartesi geri aliriz kaptanim
Allah'ım bak çok pis gaza geldim şuan55-57 arasi değişiyorum bu aralar sabitlyemedim
Cordeliaa daha mantıklı bir secimdi doğru yaptı ben olsam bende beni secmezdimO ilk seni seçseydi bende cordeliayı alırdım biliyorum
Secsende gelmicem kırmızıya küstümÇocukları zaten dışarı bi sal çil yavrusu gibi dağılıyorlarteşekkürler canım
Kısmet
Ondan sarkmamistir kizDe get yerim yurdum belli benim bı oyana bı buyana cekistire cekistire derim sarkti
Oyle bir luksun mu var marabasin senSecsende gelmicem kırmızıya küstüm
Onda çok hırs varCordeliaa daha mantıklı bir secimdi doğru yaptı ben olsam bende beni secmezdim
Taşı tarağı toplar kuru ekmek yerine taş yerimOyle bir luksun mu var marabasin sen
Vermem ben onu pazartesi ben kazanırsam cordeliayı alıcam burayı yazıyorumEndişelenme 2 gün sonra bizim takımdasın inşaAllah
Çaktırma kızOndan sarkmamistir kiz
Ne diyor @TostombalakanneVermem ben onu pazartesi ben kazanırsam cordeliayı alıcam burayı yazıyorum
Gözümden yaş geldi yavOyle bir luksun mu var marabasin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?