- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
Sen mavisin bu hafta yorma tamammi kendini canin biseler isterse hemen at agzinayaşasın iyilik iyilik
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen mavisin bu hafta yorma tamammi kendini canin biseler isterse hemen at agzinayaşasın iyilik iyilik
![]()
Bakarım canımIlk sayfayi oku canim masterfit kurallari yaziyor![]()
Nehir kirmiziSen mavisin bu hafta yorma tamammi kendini canin biseler isterse hemen at agzina![]()
Ay canım daha takımında kim var bilmiyorsunSen mavisin bu hafta yorma tamammi kendini canin biseler isterse hemen at agzina![]()
Bizim sayfaya gelen gidemiyor
Wuwwwww iddialıSen mavisin bu hafta yorma tamammi kendini canin biseler isterse hemen at agzina![]()
Bu hafta yarismiyor canimMefkurem abla kaptirdikmi seni karşıya
Kilo vereceksem gitmiyeyim 5 kilo var yapıştı üstüme gitmiyorBizim sayfaya gelen gidemiyor![]()
Nehir kırmızı tatlımSen mavisin bu hafta yorma tamammi kendini canin biseler isterse hemen at agzina![]()
Verirsin canim guncel kilon mu 58Kilo vereceksem gitmiyeyim 5 kilo var yapıştı üstüme gitmiyor![]()
Ay saka yaptim kız sakın sakına ağzına bişey atmaAy canım daha takımında kim var bilmiyorsun![]()
Kazanmalara doyamadik guzel bir hafta olsun insallahEvetttt Kırmızı takımın Kraliceleribu hafta ortalığı toz duman etmeye hazır mıyız
menü ve sporlarda hepimize güvenim sonsuz Kırmızı takımın müzesine bir
daha koymak için savaşacağız
şimdiden ayaklarınıza bedeninize sağlık
Cordelia
Nehir6161
madamhd
masal3487
prensinin annesi
zeyneppk C _CikiLeta C Chikolata_gozlum E Elif_Eylul
North River
Fitt_anne
Haydi Kraliçelerim yarış başlasın
![]()
Yok canım şuan 58.800Verirsin canim guncel kilon mu 58
Şaka yaptım mavi sandim ben nehiri mavilere sataşmaya çalısıyordumNehir kırmızı tatlım![]()
İnşaAllah kaptanımEvetttt Kırmızı takımın Kraliceleribu hafta ortalığı toz duman etmeye hazır mıyız
menü ve sporlarda hepimize güvenim sonsuz Kırmızı takımın müzesine bir
daha koymak için savaşacağız
şimdiden ayaklarınıza bedeninize sağlık
Cordelia
Nehir6161
madamhd
masal3487
prensinin annesi
zeyneppk C _CikiLeta C Chikolata_gozlum E Elif_Eylul
North River
Fitt_anne
Haydi Kraliçelerim yarış başlasın
![]()
Ay saka yaptim kız sakın sakına ağzına bişey atma![]()
Ne uyuması kız kalk Su uyur kırmızı takım kaptani uyumazNeyse bitti artık gidip uyuyayım izin almışım kaptan olunca kaldım![]()
Bu kupalar bize feda alıp gelelim buralar bayram olsunKazanmalara doyamadik guzel bir hafta olsun insallah![]()
Yok cnmMefkurem abla kaptirdikmi seni karşıya