• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

annesi doğumuna gelmedi evi 2 sokak ileri de doğum öncesi memleketine gidip orda işim var demiş ablası 1 sokak ilerideymiş 1 kere gelmiş kahve içip bulaşığını da anneme bırakıp gitmiş , demek ki biliyorlarmış:)
sürekli boşanma lafı edip bizi gerip duruyor benim salak kardeşim de sonra bir gör canım cicim bebeğim modundalar la bize demeyin biz üzülüp hasta olmayalım bari demi zaten hepimiz uzaktayız , kardeşime hep öğüt verip çocuğun var diye diye sakinleştiriyoruz o da küçük eşek değil 39 yaşın da bazen kör gibi gözünün önün de olanı görmüyor
ama allah var gelinin bir kaç iyi yanı da var , huzurlu mutlu olsunlar diye her zaman dua ediyorum ben, belki ileri de o da düzelir canım cicim oluruz :)
Ablam sen çok iyisin ne güzel dedin iyi mutlu olsunlar diye😍 insaAllah o da biran önce tedavi olur 🤗
Mavi ve kırmızı takıma hayırlı olsum 😘😘
Aynen canım hepimiz için hayırlı olsun ❤

Pazartesiye bana eksi lazım o yüzden ben evde kosuya bu arada şu leslie yapan teyzeyi hiç sevmedim basenleri erimiyo hep aynı demekki yaramiyoyaptiği leslie
Yok yok yarıyor lesie candir devam et :KK70:
Teyzeme laf yok

t1422.gif
Emojiye bittim ya 💕 bi ben yapamıyorum

Back