cidden mi kuzum yaaaaa öylese bu hafta gerçekten çok enerjik geçecek bu heyecanın enerjin daim olsun gülümmmÇok heyecanlıyım kalbim fena pıt pıt
Tamam canımikisine de katılıyorum
Burdayım burdayım16 oldu demi şimdiaskrhpozitif gitmek yok
Afiyet olsun canim ❤Sporum bitti duşumu aldim kahve zamani
16 kisi olduk canim listeyi tekrar atayim16 oldu demi şimdiaskrhpozitif gitmek yok
Sakin ol iyi hamleler yapÇok heyecanlıyım kalbim fena pıt pıt
Yildizlar Takimi 6.Etap | ||
MasterFit Yarismacilari | ||
1. |
| MasterFit |
2. | @Tostombalakanne | MasterFit |
3. |
| MasterFit |
4. |
| MasterFit |
5. |
| MasterFit |
6. | @Zeynebim2020 | MasterFit |
7. |
| MasterFit |
8. |
| MasterFit |
9. | @Aijoo | MasterFit |
10. |
| MasterFit |
11. | @Noisy Girl | MasterFit |
12. |
| MasterFit |
13 |
| MasterFit |
14. |
| MasterFit |
15 |
| MasterFit |
16 |
| MasterFit |
SARI TAKIM | ||
1. | E Elif_Eylul | Sarı |
2. | @sena zeynep | Sarı |
3. | @Tutaste53 | Sarı |
4. | @Ayyulduz | Sarı |
5. | K klbk33 | Sarı |
6. |
| Sarı |
Listeyi defrere yazdım karışık olmasın diye bide mavi kırmızı kalem koydum + leri yapcam öyle takip etmek zor oluyorSakin ol iyi hamleler yap
Kardeşimiz eşini acil tedavi ettirmesi lazım abla ailesi bunu biliyor muydu gizlemişler mi yaniben de görümceme abla derim önünde arkasın da dönerim yazın onlara gitsek hemen mutfağa girerim sen zaten yoruluyorsun hep giden gelene diye çayı v.s. ben hallederim sırf birbirimizden haberimiz olsun diye watsap gurubu kurdum görümce ve eltilerle
bizim gelin kardeşime takıntılı , ve acayip insanın gözüne baka baka yalan söylüyor ,sürekli bir boşanma davaları konuşunca geçen sene yazın ne dese ne yapsa ses etmedik aman kavga etmesinler kardeşim boşanayım demesin diye kız ağzımıza sı...tı resmen
sonradan öğrendim bipolar bozukluğu varmış uyduruyor bir şeyler ama salak kardeşim karısını bildiği halde inanıyor bir şey olsa bize atarlanır hemen, ben de görüşmüyorum korkuyorum vallaha bir şey uydurup çamur atacak diye
kocasının aldattığını düşünmüş bize aile gurubundan yazıp sayıp sövüp(sanki bizim her şeyden haberimiz varmış da sevinmişiz gibi) hepimizi engelledi biz neye uğradığımızı şaşırdık , o dur budur konuşmuyorum ben de oğlana verdim telefonu sen de onu engelle her yerden dedim :))) hak etmeyene artık ben de duygularımı da enerjimi de israf etmiyorum
Sagol canimAfiyet olsun canim ❤
Iki dk ya geliyorumBende tugbayı bekliyorum
Supersin tam manasıyla hazırım diyorsunListeyi defrere yazdım karışık olmasın diye bide mavi kırmızı kalem koydum + leri yapcam öyle takip etmek zor oluyor
Çok heyecan yapma , bildiklerini de unutursun sakin olBaşlıyoreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?