Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kız maşallah sana yüz bin kere, bu hafta da bireysel zayıflama da kazanmışsın kırmızı kaptan olacakmışsın yine ayy çok sevindim senin adına ne güzel motivasyon olur senin için
Evet ablam hırs oluyor ve bana güvenen takım arkadaşlarım için daha da azletmemi sağladı

Şoka giriyorum ya ben hiç görümcelerimle bu duruma düşmedim Allah düşürmesin evler ayrı yurtlar ayrı neyin cekememezligi ablam güllük olmak varken bu duruma düşmek gerçekten çok yorucu
ben de görümceme abla derim önünde arkasın da dönerim yazın onlara gitsek hemen mutfağa girerim sen zaten yoruluyorsun hep giden gelene diye çayı v.s. ben hallederim sırf birbirimizden haberimiz olsun diye watsap gurubu kurdum görümce ve eltilerle
bizim gelin kardeşime takıntılı , ve acayip insanın gözüne baka baka yalan söylüyor ,sürekli bir boşanma davaları konuşunca geçen sene yazın ne dese ne yapsa ses etmedik aman kavga etmesinler kardeşim boşanayım demesin diye kız ağzımıza sı...tı resmen
sonradan öğrendim bipolar bozukluğu varmış uyduruyor bir şeyler ama salak kardeşim karısını bildiği halde inanıyor bir şey olsa bize atarlanır hemen, ben de görüşmüyorum korkuyorum vallaha bir şey uydurup çamur atacak diye
kocasının aldattığını düşünmüş bize aile gurubundan yazıp sayıp sövüp(sanki bizim her şeyden haberimiz varmış da sevinmişiz gibi) hepimizi engelledi biz neye uğradığımızı şaşırdık , o dur budur konuşmuyorum ben de oğlana verdim telefonu sen de onu engelle her yerden dedim :))) hak etmeyene artık ben de duygularımı da enerjimi de israf etmiyorum

Benim kardeşim yapamaz abla karakter olarak herşeyi çok kafaya takar birde tatlı canlıdır o keşke yapsa belkide yapar
bak senin için de bir umut var belki de yapar diyorsun :)) benim de 1 tane ve allaha büyük söylemiyorum da 10-15 sene öncesi de aynıydı düşüncem şimdide aynı rabbim isteyenlere versin :)

Azim ettircem insanları
bu geçtiğimiz hafta hepimiz de bir şeyler oldu , takım yüzdeleri bile düşük , bu hafta canlı kanlı kıpır kıpır olur inşallah hepimiz üzerimizde ki mevsim dönüşümü kırgınlığını , hastalık v.s. atar canlanırız inşallah

İnşallah bu hafta hepimize iyi gelecek
En güzel şans haftaya cuma evde olmamdir var mı daha mutluluk

Saol hiç beklemiyordum yine kırmızı takımda olurum diye düşündüm tostombalak aklı bendeymiş dedigi oldu
senin azmini sevmiş kazanmanın tadı için mücadele gerek onun için de azimli güçlü rakip gerek gülüm, insan kaybetse bile bak rakibimle elimden geldiği kadar mücadele ettim güzel yarıştık diyebilmeli , zevkini de çıkarmalı her türlü :)

Kilomu paylaşayım kahvaltıya gidecem birazdan

Geçen Hafta = 75.4
Güncel = 74.7
Fark = 0.7 takım hep 700den gidiyor
Yüzde = 0.93

Zipzip- @Filiz16
Sağlık olsun veremedik alamadık bu maçı da
Saol hiç beklemiyordum yine kırmızı takımda olurum diye düşündüm tostombalak aklı bendeymiş dedigi oldu
Aranızda kilo farkı var . 2 günü iyi değerlendir çünkü yüzdeler hesaplanıyor. Hadi bakalım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…