- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
Amaç zayıflamak değil mi kolay yapılıyor önemli olan zoru yapmak12 bin olsun istiyorsun ama onu da atamayanlar var
Kuzum senin eksiğin bence hırs bak kaptan olmak sorumluluk ve hırs gerektirir seninle çekişmeli geçsin istiyorum bu hafta iyi olan kazansınSaol hiç beklemiyordum yine kırmızı takımda olurum diye düşündüm tostombalak aklı bendeymiş dedigi oldu
Evet ablam hırs oluyor ve bana güvenen takım arkadaşlarım için daha da azletmemi sağladıkız maşallah sana yüz bin kere, bu hafta da bireysel zayıflama da kazanmışsın kırmızı kaptan olacakmışsın yine ayy çok sevindim senin adına ne güzel motivasyon olur senin için
Katilmak istersen ekleriz canim hem sayımızda eksikBen adım 10 binden fazla yapılır diye katılmadım
Olur katılayım o zaman gene 10bin dimi sinirimizKatilmak istersen ekleriz canim hem sayımızda eksik
ben de görümceme abla derim önünde arkasın da dönerim yazın onlara gitsek hemen mutfağa girerim sen zaten yoruluyorsun hep giden gelene diye çayı v.s. ben hallederim sırf birbirimizden haberimiz olsun diye watsap gurubu kurdum görümce ve eltilerleŞoka giriyorum ya ben hiç görümcelerimle bu duruma düşmedim Allah düşürmesinevler ayrı yurtlar ayrı neyin cekememezligi ablam güllük olmak varken bu duruma düşmek gerçekten çok yorucu
Aynen canimOlur katılayım o zaman gene 10bin dimi sinirimiz
@Tostombalakanne musaitse baslayabiliriz
bak senin için de bir umut var belki de yapar diyorsun :)) benim de 1 tane ve allaha büyük söylemiyorum da 10-15 sene öncesi de aynıydı düşüncem şimdide aynı rabbim isteyenlere versin :)Benim kardeşim yapamaz abla karakter olarak herşeyi çok kafaya takarbirde tatlı canlıdır o keşke yapsa belkide yapar
ikisine de katılıyorumAynen canim
Bu arada masterfite katiliyorsun değil mi
Yoksa sari mi olacaksın
bu geçtiğimiz hafta hepimiz de bir şeyler oldu , takım yüzdeleri bile düşük , bu hafta canlı kanlı kıpır kıpır olur inşallah hepimiz üzerimizde ki mevsim dönüşümü kırgınlığını , hastalık v.s. atar canlanırız inşallahAzim ettircem insanları
İnşallah bu hafta hepimize iyi gelecekbu geçtiğimiz hafta hepimiz de bir şeyler oldu , takım yüzdeleri bile düşük , bu hafta canlı kanlı kıpır kıpır olur inşallah hepimiz üzerimizde ki mevsim dönüşümü kırgınlığını , hastalık v.s. atar canlanırız inşallah
senin azmini sevmiş kazanmanın tadı için mücadele gerek onun için de azimli güçlü rakip gerek gülüm, insan kaybetse bile bak rakibimle elimden geldiği kadar mücadele ettim güzel yarıştık diyebilmeli , zevkini de çıkarmalı her türlü :)Saol hiç beklemiyordum yine kırmızı takımda olurum diye düşündüm tostombalak aklı bendeymiş dedigi oldu
hadi bakalım bu hafta iki takım da hepimizi bir canlandırın , enerjiniz gücünüz bol olsuuunnnnEvet ablam hırs oluyor ve bana güvenen takım arkadaşlarım için daha da azletmemi sağladı
Çok heyecanlıyım kalbim fena pıt pıthadi bakalım bu hafta iki takım da hepimizi bir canlandırın , enerjiniz gücünüz bol olsuuunnnn
Sağlık olsun veremedik alamadık bu maçı da
Aranızda kilo farkı var . 2 günü iyi değerlendir çünkü yüzdeler hesaplanıyor. Hadi bakalım hayırlı olsunSaol hiç beklemiyordum yine kırmızı takımda olurum diye düşündüm tostombalak aklı bendeymiş dedigi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?