Tamam canım ben 17.30 a kadar müsaitim kızı almaya gideceğim yaBen şu an yoldayım izin aldım eve gidince listeyi yazıcam takip etmem lazım eve varınca başlayabiliriz tabi tostombalak kabul ederse
Tamam canım sen musait olunca soyleBen şu an yoldayım izin aldım eve gidince listeyi yazıcam takip etmem lazım eve varınca başlayabiliriz tabi tostombalak kabul ederse
UyarTamam canım sen musait olunca soyle
Saat 4 olur mu ona gore anlasalim
Tebrik ederim kırmızı takım özellikle de kaptancigim @Tostombalakanne harikasınizVeee bu haftanın kirmizi kaptani @Tostombalakanne tebrik ediyorum ust uste ikinci kez kırmızı kaptansin
Simdi mavi takim kaptanini secebilir misin
Ben hemen bir liste yapacagim sen de bu arada düşünürsün
Şoka giriyorum ya ben hiç görümcelerimle bu duruma düşmedim Allah düşürmesinahh ahhh gelin olarak bile görmedim görmedik ciğerimize bastık önünde dört döndük hayatımın en büyük darbelerinden birini aldım geçen yaz şimdi görmek istemiyorum korkuyorum onun zihninden , rabbim bizlere ailemize gelecek kişileri kalbi , aklı, dili , eli güzel olanlarını nasip edip yollasın , kardeşlerden olmadı (inşallah onlar da düzelir) çocuklarımızdan olur inşallah
çalışıp 5 çocuk yapanları da gördüm gözüm de kahraman gibi görünmüştü kadın :))kardeşim calisiyor olmasa belki abla da şimdi şaftı kayıyor ikinciyi bakalım ne zaman nasip olacak
Teşekkür ederim tatlım
Siz de bi harikaydınız canım hepimiz kazandık
Sagol canim
kız maşallah sana yüz bin kere, bu hafta da bireysel zayıflama da kazanmışsın kırmızı kaptan olacakmışsın yine ayy çok sevindim senin adına ne güzel motivasyon olur senin içinTeşekkür ederiz ablammm
maviş kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun gülüm bu hafta herkes coşacak mııııııTeşekkür ederim beni seçtiği için
Ben onada katılacak canmHayirli cumalar canim
Daha secilmedi canim
Masterfit kilo ve adim yarisi birlikte oluyor,sari takim adim yarisi sadece
Ben yazana kadar açıklarsin :)
Biraz bu hafta sessiz kaldık bencede
Isleri var gelecek canim
Sen istersen diger yarisada katilabilirisn canim ben az 15.000 atmayi dusunuyorum
Adim yarisina katiliyor takimlara destek oluyorlar :)
Benim kardeşim yapamaz abla karakter olarak herşeyi çok kafaya takarçalışıp 5 çocuk yapanları da gördüm gözüm de kahraman gibi görünmüştü kadın :))
çapraz komşumun da 3 taneymiş çocuğu çalışıyormuş hay maşallah dedim , kimisi çok cesur seviyor çocuğu yapıyor bir de rabbimin nasip etmesi var tabi kimi istemeyip tedbirini almış olsa bile oluyor çocuğu , rabbim olan çocuğuna hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin tek yeğenim değerimi bil diye sana sırnaşıp dursun :))
Azim ettircem insanlarımaviş kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun gülüm bu hafta herkes coşacak mıııııı
Teşekkür ederim cnm
Istiyorsan katilabilirsin cnm geç degilBen adım 10 binden fazla yapılır diye katılmadım
Saol hiç beklemiyordum yine kırmızı takımda olurum diye düşündüm tostombalak aklı bendeymiş dedigi oldumaviş kaptanlığın hayırlı uğurlu olsun gülüm bu hafta herkes coşacak mıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?