• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar, sporumu ayrı paylaşsam size zorluk olur mu? Etiketleyip. Geç zamana kalmasin die menumu paylasayim dedim
Adıma devam çünkü.

KAHVALTI
2 haşlanmış yumurta
1 buçuk küçük paket çikolata. (Cidden küçük, bu kaçamak diil, her çikolata kaçamak olmaz ki😳😄) kahvaltım çok az çünkü.

ÖĞLEN
Tavuk-pilav-salata (ayni tabakta)

AKŞAM
Çorba-salata-balık

Ara
Patiwiss düzgün yazamadım, yüzde 50 üzeri kakaolu

Ara
Az önce çikolatalı kruvasan (bu saçma oldu ve üzerime yapistigini hissediyorum) regl oldum, tutamadım kendimi. :KK43:

Kahve ve çayları saymıyorum .

Elhan Elhan

Cordelia Cordelia

ffestinalente ffestinalente
Afiyet olsun bozam. Nasıl yorum yapayım?

En sevdigim🫠😋 simdi sen bundan yemiyon dimi diyetine uygun degil

Aaa bak iste ben shjkl😂
Yemiyorum, arkadaşımın şehir dışından akrabaları geliyor, onun için yaptım, gönderdim, evdekilere bile ayırmadım.
Arkadaşım da etsiz çiğköfte yollamış, nasıl güzel kokuyor, koklayıp koklayıp kapattım 😂😂

Kizlar normalde noodle falan asla sevmem yemem. Diyete basladigimdan beri instagram kesfetimde koreliler sürekli noodle yapip sosisli falan yiyor nasil canim çekiyor bir bilseniz 🤣🤣🤣 normalde asla yemem canim da çekmez ama 🤣🤣🤣 bakin mesela nasil da guzel yapip yiyor o yedikce ben doyuyorum adami takip ettim 🤣🤣🤣🤣

Bende patlıcanlı bulgur pilavı yemek istiyorum, hayatımda hiç yemedim, tadını bile bilmiyorum 😂😂

Menü
14.00
1 wasa üstüne krem peynir 2 jampon ve haşlanmış yumurta 3 çeri domates fotoğrafini koydum🍬

Ara yok akşam 18.30
1 çorba kasesi bezelye yemeği tavuklu patatesli
1 çorba kasesinin yarısi salçalı makarna

Su hesapladım ama 1 litre anca
Spor akşam bildircem
Elhan Elhan Cordelia Cordelia ffestinalente ffestinalente
(Hasta olcam canım aşırı tatlı istiyor)
IMG_20240123_132424.webp

Bende patlıcanlı bulgur pilavı yemek istiyorum, hayatımda hiç yemedim, tadını bile bilmiyorum 😂😂
Biran once denemelisin🥰🤤
Yemek yedikten sonra sürekli uyuyorum çok fenayım 🙁
Yeni mi bir suredir boyle mi
12:00

2 elma
1 avuçtan biraz fazla ceviz

7 hurma
1 avuçtan biraz fazla ceviz

1 lt su
1 kupa apaform
1 kupa yeşil çay

Elhan Elhan Leyl35 Leyl35
Şifa olsun 🫶🏻

Bu da benden sevgili eşime .
Harbiden yazıklar olsun🙈

Niye benim bilmedigim bisey mi var🥹🫣

Ben bugun dogru duzgun bir sey yiyemedim çocuk durmadı ona bile zor yemek yaptim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
14.30 ceyrek ekmege peynir koydum yedim
19.30 2 yumurta kirip yedim bitti 🤣
Su 3 litre ama geceye kadar ne olur bilmiyorum. Şimdi spor yapicam cocuk durursa onu sonra yazarim
ffestinalente ffestinalente Elhan Elhan

Back
X