Şey biraz fazla alıntılamışım dhjdjdjdk okuyanın gözüne allahım sağlık versin amin
Amiin. Başta bende bir ne oluyor dedim sonra düşündüm. Bu evladım bana emanet. İçimde taşıdım. Benden daha iyi bilen birisi olamaz onu. Ama bende herşeyi bilemem. Herkese herşeyi sorabilirim, öğrenirim, içime sineni uygularım. (Ciddi sağlık sorunlarında doktorlar 1 numaramdır.) insanlara kalırsa kesik tavuk gibi oraya buraya gidersin gerçekten. Birinin iyi dediğine birisi kötü diyor. Mesela bir doktor ateşli hastalıklarda soğuk kompleks yapılmaz diyor instagramda dün akşam hastahanede kocaman hastane yani doğuk kompleks uyguladılar. Şimdi hangisi? Allahım gerçekten doğru yollarla, doğru insanlarla karşılaştırsın.
Oh çok şükür
Ben önce 1 ay kadar yeme rutinimi oluşturup birazda kiloları verip sonrasında başlamak istiyorum. Birden hepsine girişince çünkü olmuyor. Süreklilik istiyorum. Nasipse kısmet olursa temmuzda işe döneceğim. Oğlum 25 temmuzda doğduğu için bu yıl tatil yapamadım. Bursaya tıkılıp kaldım
güzel bir tatil sonrası işe başlayacağım. Hayalim o tatile göbeğimi başımı sunu mu bunu mu düşünmeden keyif alarak gidip keyif alarak dönmek
Muhtemelen bağlamış seni de
Maşallah aman geri gelmesin. Valla eşimin aşırı onu sarsacak kadar ağrısını görmedim acaba eşiği mi yüksek
keyifle yemek yiyemiyor sonrasında hep bir ağrı. O çok üzücü bence.
Bizde de aynısını doktorumuz dedi. Kendisi anam babam usulünde ilerletiyor. Ne yalan söyleyeyim benim de hoşuma gidiyor. 4 aylıktan başlattı tadıma. Ne yiyorsanız verin hafif hafif 2-3 tatlı kaşığı alışsın dedi. İlk tarhana sonra yoğurt dedi. Tatsız tuzsuz şeyler yapıp vermek istemiyorum. Ben yemiyorum ki çocuğum yesin. Lezzet duygusunu uyarıyoruz
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın gerçekten bak ne güzel sevgiyle minnetle hatırlanıyor.
bakayım ama sanırım sen izmirdesin
Salata dedin ben elendim, teşekkürler hdjdj
Çok severim salatasız öğünü yememiş sayarım
Doktorumuz diyo ki sen git rus yemeğini ye bakalım ne kadar keyif alacaksın hdjd çocukları anne sütünden direkt haşlamalara geçiriyorlar sonra gelip bu çocuk yemiyor diyorlar. Eee ona alıştı yer mi daha diyo. Bana da o mantıklı geliyor. Uyan şeylerden tadım yaptırıyorum bakalım nasıl olucak?
Zaten organik deyince benim tüylerim diken diken oluyor. Birde bebek ürünü deyince..
Ya bir deterjan mesela bebek kullanamıyorsa ben neden kullanayım? Bana da yazık değil mi? Bebek tarhanası varmış mesela. Neeeden? Daha az baharatlı muhtemelen ama fabrikasyon bir ürün niye tercih edeyim? Annemin yaptığı tertemi tarhanam dururken. Böyle böyle liste uzuyor. Organik tarih için önce organik toprak olacak var mı yok eee o zaman. Bu konu yaralı konum jdjdk
Her anam babam usulü olmasa da gerçekten bilen eden insanların söyledikleri bence de kaaleye alınmalı. Ama bazı şeylerde ciddi tehlikeli. Eskiden yapılsa bile yanlış olanda çok fazla şey var.
Sen gözümde 25 bilemedim 26 lık birisi olduğun için çocuklardan bahsedince ben şok oluyorum
Bu arada inanılamz derece de alternatif tıbbı kullanıyorsun bu harika. Trifloyu bende severim. Düzenli yapıyor musun? Cilde de çok iyi geldiğini söylüyorlar.
Böğüre vurma mesela vagusu aktif eden bir metot. Evlerden ırak, cenazelerde ağıtlarda hep böğüre vurulur mesela. Vagus siniri aktiflensin güçlenilsin diye. Gerçekten eskilerin yaptığı çoğu şeyin bilimsel bir açıklaması var.
O dut çayı
ben
1 kalp yetmez. Sezaryenden sonra yaramın iyileşmesi ve sütümün artmasında onu en başa koyarım. Muhteşem birşey. Enfeksiyon da bırakmıyor. Rutinlerinize koyun derim kızlar özellikle bu kış aylarında. Bebeklere içirilir mi bilmiyorum ama 6. aydan sonra 1-2 kaşık vermeyi planlıyorum
Ayy bende. Kocamı çok seviyorum ama hep antep gelini olmak istemiştim hatta
hayatımda hiçkimse de yoktu yanlış anlaşılmasın hdjdj
Bu konuda benim karışık olduğum bir konu. Bazen şöyle düşünüyorum. Evlatlarımız camdan mı? En ufak şeydne travmalansın. Biraz dünyayı görmeye, tanımaya, iyilik ve kötülükleriyle birlikte gözlemleye ihtiyaçları var. Kontrollü hayal kırıklıklarına, başarısızlıklara.. o bunu demesin bu bunu yapmasın tamam izole hayatı oluşturdum diyelim eee ilk karşılaştığında ne olacak? Ben 92 liyim. Pek görmedim biraz pamuklara sarılarak büyütüldüm ama benim annem babam nesli herşeyi kendisi yapmış, başarmış. Ne kadar güçlüler. Benim annem mesela kayınvalidem bana bunu yaptı diye üzülmez ama ben üzülebilirim jdjdkd anlatabildim mi bilmiyorum yazarken böyle konuları anlatmak çok zor. Konuşuyor olsak 5 saat konuşabilirim bu konu üzerinde. Öylesine bir konu. Tabii annelik hissim kimse çocuğuma birşey demesin diyemesin modunda ama bir yanımda yanlış olsa bile onuruna gururuna ters şeyler söylenmediği sürece sınırı ihall edilmediği sürece böyle şeylerlede karşılaşıp bunları aşabilmeyi öğrenmesi taraftarı. Bilemiyorum Altan bu konular çok farklı.