Sahurda ben de yemek yiyemem. Yaza denk geldiği yıllarda karpuz yerdim. Artık o da yok ..Ramazan'ın ayrı bir havası var ya . özledim çabuk gelseben açlığı severim vucudumda sever dinlenir genelde dinç mutlu olurum ramazanı bile sahursuz tutarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahurda ben de yemek yiyemem. Yaza denk geldiği yıllarda karpuz yerdim. Artık o da yok ..Ramazan'ın ayrı bir havası var ya . özledim çabuk gelseben açlığı severim vucudumda sever dinlenir genelde dinç mutlu olurum ramazanı bile sahursuz tutarım
İyiyim şükür canımİyiyiz canım sen nasılsın?
Hahah genelde öyle oluyor abla :)Selamlar kuzum. İyiyiz bir hafta alıyorum üzülüyorum sonra onu verip seviniyorum. Garip köylü misali hani önce eşeğini kaybediyor sonra bulup seviniyor ya öyle işte.
Rahmetli annemin ismi 3.kiz oluncaerkek gene neysede kadın isimleri eskiden daha değişikmiş bnm favım döne dir
Benim eşimin tarafı gelenekçi biraz annem aman dikkat edin der ama kayinvalidemler çok çocuk seviyorlar inan bana da hep kızım Allah yardımcın olsun çok zorlanıyosun diyo hep kayınvalidem de isteeeÇok çılgın çocuklarım olduğu için demediler tatlım. Bir dakika oturamazdim gören acırdı . Senin kayınvalide çocuk seven bir hanımmış benim eski kayınvalidem yedi tane doğurduğu için ağzını açmadı mekanı cennet olsun.
Yok canım o hali olmayan yerlerde uygun gibi geldi benim ki dyson gibi şarjlı süpürgeKarcher bu buharlı temizlik yapan mi memnunmusun bende almayı dusunuyorum
Güncel kilo:59.4Menü
Sabah 12.00
1 dilim ekmek
Omlet
Peynir
Ara
Bir kepçe şehriye çorbası
Akşam 18.00
1.5 kase şehriye çorbası
Su 1.5 lt
Elhan Jasminium84
Ya evet benim kendimi bir düzene sokmam lazım. Şu tatili bekliyorum. Çocukları anama satıp iki gün beni uyandirmayin diyeceğim.Uykucu şirine oldun ciktin uyudugun da yok. Napacayiz senin elinden. Her şey müsait olsa bu sefer de gözlerin açılıyor yine uyumuyorsun.
Lahmacunu dün yaptık. Bugün ciğer istediler. Doğradım bekliyorum eşimden ne zaman mesaj gelirse atacağım ocağın üzerine.Ben evdekilere lahmacun yaptım
Kendime kabağı doğrayıp hazırladım, evde internet için biri var, gitseydi bizde eşimle dışarı çıkacaktık
Mutfakta kara kara oturuyorum
Aslında tutsak ne güzel olur ki. Arada borclarda gitmiş olur.Bilmiyorum bitanem. Niyetlenmedigimiz için belki de. Ramazan'da sıkıntı yaşamıyorum mesela. Perşembe üç aylara başlayacağız Allah'ın izniyle. Diyet de nasibini alır belki
Kk de bizi tutuyor
Afiyet olsun çiçeğim, gözlerim bil bakalım ne aradıMenü
Sabah 12.00
1 dilim ekmek
Omlet
Peynir
Ara
Bir kepçe şehriye çorbası
Akşam 18.00
1.5 kase şehriye çorbası
Su 1.5 lt
Elhan Jasminium84
Şifa olsun canım
İlk defa duydumEllerine sağlık fezocum. Fırında mi pişirdin lahmacunu? Geçen gün hanımın bir tanesi fırın tepsisini ters çevirip koydu fırına üzerinde lahmacun pişirdi. Çok mantıklı geldi. Oğlum gelsin deneyeceğim inşallah