• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu cuma 59.7 geldim. Hasta olduğum için serum almıştım hem de regl dönemindeyim. Cumaya güzel bir tartı ile gelmek niyetim. Hem ödem gitmiş olur hem kendime gelirim. Aylık hedefim olan 59 a hemen kavuşmak ümidiyle bu haftayı sıkı geçirmeyi planlıyorum kaptanım. Cumaya birinciyiz 💯💯💫💫💞

Şimdi benim kırmızı takımımın nadide kırmızı gülleri.
Bu hafta beraberiz hanımlar. Hep beraber üzerimize yapışan o kilocuklari atma zamanı.
El birliği ile spor yaparak yediklerimize ictiklerimize dikkat ederek bu haftayı da birincilikle bitireceğiz inşallah.
Ben kırmızı takımın kaptanı olarak pazartesiye kadar kendimi kampa alıyor ve sizlerden birini mavi takıma göndermek istemiyorum. Cuma gününe kadar yediğimiz içtiğimiz herşeye dikkat ederek eksileri bolca göreceğiz inşallah.
gezegenfeza gezegenfeza
Lavinia_98 Lavinia_98
serap911 serap911
Margaret Hale Margaret Hale
Ellssa Ellssa
@deli bir dombili
@kayipdunya
Cordelia Cordelia
zeyneppk zeyneppk
s i d e l y a s i d e l y a
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903
aysenurt3991 aysenurt3991
badem000 badem000
Beth18 Beth18

Bu cuma 59.7 geldim. Hasta olduğum için serum almıştım hem de regl dönemindeyim. Cumaya güzel bir tartı ile gelmek niyetim. Hem ödem gitmiş olur hem kendime gelirim. Aylık hedefim olan 59 a hemen kavuşmak ümidiyle bu haftayı sıkı geçirmeyi planlıyorum kaptanım. Cumaya birinciyiz 💯💯💫💫💞
Geçmiş olsun bitanem 🌸🥰

Sana ve takımıma güvenim sonsuz, bu haftanın birincisi belli 🥳😍💙💙💙

Şimdi benim kırmızı takımımın nadide kırmızı gülleri.
Bu hafta beraberiz hanımlar. Hep beraber üzerimize yapışan o kilocuklari atma zamanı.
El birliği ile spor yaparak yediklerimize ictiklerimize dikkat ederek bu haftayı da birincilikle bitireceğiz inşallah.
Ben kırmızı takımın kaptanı olarak pazartesiye kadar kendimi kampa alıyor ve sizlerden birini mavi takıma göndermek istemiyorum. Cuma gününe kadar yediğimiz içtiğimiz herşeye dikkat ederek eksileri bolca göreceğiz inşallah.
gezegenfeza gezegenfeza
Lavinia_98 Lavinia_98
serap911 serap911
Margaret Hale Margaret Hale
Ellssa Ellssa
@deli bir dombili
@kayipdunya
Cordelia Cordelia
zeyneppk zeyneppk
s i d e l y a s i d e l y a
Mthn83 Mthn83
Tesnim1903 Tesnim1903