- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.710
- 498
- 32
Aslında okulda bir dilim pasta yedim çay kahve falan da içtim tabi. O zaman ben yarın sabah kurala uygun tartılıp paylaşayimTamam bitanemCuma tartilarimiz fotoğrafli tarih ve nick'li oluyor. Bir şeyler yediysen yarın aç karnına da tartilabilirsin. Hazırlıkta olduğun için sorun olmaz.
Sorma ya feci bomba resmenahhhh be ablaa ya senin rüyalar bombaymış
Olsun canim . Belki ben de hep düşündüğüm ama asla yapamadığım açlığı yaparım sayendeTam 74
Ama benim rakipliğim pek adil olmaz
3 günlük açlık yapıyorum ya, pazartesiye kadar ciddi düşüş olur
ayyy bunlar korkunçmuş canım ablacımm, Rabbim göstermesin böyle kötü şeyler, uykuların hep huzurlu olsun inşallahSorma ya feci bomba resmen3 harfliylede uğraştım çok korkmuştum ondan eşim yavaşca uyandırdı o zaman kendime gelememiştim hiç.
Benim bide örümcek fobim var bir dönem hep üstüme atıyorlardı rüyada,sıçrayarak uyanırdım hep.
ben de çok istiyorum ama bi türlü beceremedim niyeyseOlsun canim . Belki ben de hep düşündüğüm ama asla yapamadığım açlığı yaparım sayende
Ben yaptım bir iki kere çok zorladı beni . Yani fiziksel olarak bir sorun yaşamadım ama modumu çok düşürdü . Duygusal sıkıntı yarattı bende . Ama tekrar yapmayı düşünüyorum . Vücudumun buna çok ihtiyacı olduğunu dusunuyorumben de çok istiyorum ama bi türlü beceremedim niyeyse
halbuki çok rahat oruç tutarım çok şükür hatta sadece iftarla tutarım ama su orucunu beceremedim
Şimdi c.başkanını gördüm tam karşıda duruyor parmak salladım kendisine kızgınlıkla,oda bana bakış attı ben sana sorarım gibilerindenama nasıl bakıyoruz birbirimize varya sonrası bağırarak uyanmak oldu ter içinde kalmıştım bide dünürlerde oldu bu rüya sabah anlattım herkes yerlerde ben gülüyorum
ayyhhh keşke böyle rüyalar görsemBir kerede tam rahmetliCüneyt Arkın yanağımdan öpecektikoçişim uyandırdı,bir kızdım niye uyandurdın diye noldu dedi tam cüneyt beni öpecekti az bekleseydin ya dedim sjksjks.
canım yapacağın zaman bana da haber verir misin, bir kere daha kendimi denemek istiyorumBen yaptım bir iki kere çok zorladı beni . Yani fiziksel olarak bir sorun yaşamadım ama modumu çok düşürdü . Duygusal sıkıntı yarattı bende . Ama tekrar yapmayı düşünüyorum . Vücudumun buna çok ihtiyacı olduğunu dusunuyorum
Tabi canim ,bana eşlik etmen çok mutlu eder benicanım yapacağın zaman bana da haber verir misin, bir kere daha kendimi denemek istiyorum
ben bikere 2.5 gün yaptım sadece 800 gr gitmişti ama bu beni çok çok düşürdü sonrasında yeme atağı yaşayıp 3 kilo aldım. Sonra ben çok kolay kilo alıyorum ühüüüü diye ağlanıp daha da batağa battım.58 kilo ile başladığım açlık serüvenim 64 ile sonuçlandı. Hemen diyetisyen kapısını çaldım yardım edin ben kilo alıp duruyorum diye... O günden sonra bulaşmadım bu açlık işlerine : )Ben yaptım bir iki kere çok zorladı beni . Yani fiziksel olarak bir sorun yaşamadım ama modumu çok düşürdü . Duygusal sıkıntı yarattı bende . Ama tekrar yapmayı düşünüyorum . Vücudumun buna çok ihtiyacı olduğunu dusunuyorum
Hiç bu kadar tedirgin olduğumu hatırlamıyorum yani,böyle saçma sapan rüyalarla uğraşıyorumayyy bunlar korkunçmuş canım ablacımm, Rabbim göstermesin böyle kötü şeyler, uykuların hep huzurlu olsun inşallah
Bende olmuyor hiç maalesef.büyüklerimiz rüyada devlet büyüğünü görmek iyidir derler... İyi düşünelim iyi olsun
ayyhhh keşke böyle rüyalar görsemuyandırcak kimsede yok yanımda
Tüh ya nolurdu 5 dk sonda uyandirsaydiBir kerede tam rahmetliCüneyt Arkın yanağımdan öpecektikoçişim uyandırdı,bir kızdım niye uyandurdın diye noldu dedi tam cüneyt beni öpecekti az bekleseydin ya dedim sjksjks.
Ooh cocuklari da büyütmüş , özgür bir hatun . Kafa kulak rahatbüyüklerimiz rüyada devlet büyüğünü görmek iyidir derler... İyi düşünelim iyi olsun
ayyhhh keşke böyle rüyalar görsemuyandırcak kimsede yok yanımda
canım yarın anne-kız günümüz var, bir aksilik olmazsaTabi canim ,bana eşlik etmen çok mutlu eder beni. Benim oruç borçlarım var onları tutacam Allah'ın izni ile . Haftanın ,4 günü evdeyim . Salı ,Perşembe , cumartesi ,pazar . Bu gunleri tercih etmeyi düşünüyorum . Yarın uyarsa sana da bugün son öğünü yiyp pazar açalım orucu ?
Benim de başıma gelmesi çok olasıben bikere 2.5 gün yaptım sadece 800 gr gitmişti ama bu beni çok çok düşürdü sonrasında yeme atağı yaşayıp 3 kilo aldım. Sonra ben çok kolay kilo alıyorum ühüüüü diye ağlanıp daha da batağa battım.58 kilo ile başladığım açlık serüvenim 64 ile sonuçlandı. Hemen diyetisyen kapısını çaldım yardım edin ben kilo alıp duruyorum diye... O günden sonra bulaşmadım bu açlık işlerine : )
yani belli ki bu bi kabus ama yine de iyi düşünelim yoksa zamlar mı geliyorHiç bu kadar tedirgin olduğumu hatırlamıyorum yani,böyle saçma sapan rüyalarla uğraşıyorum
Bende olmuyor hiç maalesef.
Arada oluyor bana enteresan şeylerde görüyorum
Öpülecektim de olmadı hadi ben kaçtım geneTüh ya nolurdu 5 dk sonda uyandirsaydi
Ooo attın ortaya kaçıyorsun . Merak ederiz amaaa . Çok ilgimi çekti konu başlığıBenkaçtım hanımlar pazar beni bekler görüşmek üzere.
Daha sonrada sokak kavga hikayelerimi anlatırım
Zam her an var şaşırmıyorum çünkü.yani belli ki bu bi kabus ama yine de iyi düşünelim yoksa zamlar mı geliyorrüyamızda bile tedirginlik yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?