• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ja adam o kadar nett ki , adam kabul etti partneriyle konuşacakmış olursa olur olmazsa da sıkıntı değil ya haftada 2.5 saatti zaten. Diğer iş yarım günlük teilzeit , o yeter bana 🙂 hiç biri uymuyordu iş olarak bu sefer iş kapıları açıldı. Ama arkadaşın annesine temizliğe gidiyorum belki ona gelemem dedim sorun değil dedi yeter ki sigortalı işe gir çalış dedi. 🤗
Hakkında hayirlisi olsun cnm
Cokda yipratma kendini

Selam. Sabah kosturmacasi ancak bitti. Geçmişe bakamadim.
Ben yine artiyim bana bir yol yordam gosterin nerde hata yapiyorum ben. Aralikli oruc denemek istiyorum ama ben ara ogunsuz yapamiyorum. 14 saat aclik 10 saat yemek şeklinde denesemmi sonra sonra 16 8 yapsam☹️ destek bekliyorum arkadaşlar, moralimi bozup kendimi yemeye vermek istemiyorum son 8 kg kaldi
Ben senden beter ,tartıya çıkmaya korkuyorum . Sana söylesinler senden tüyo kapayım . Bu arada üzülme ,kendini yemeğe de verme . Belki bu aralar sabit kalman gerekiyordur kilo vermen durmuştur hemen kötüye yorma Hala yemek yemedim ne yesem acaba kahve ve ekmek 😁

Ben senden beter ,tartıya çıkmaya korkuyorum . Sana söylesinler senden tüyo kapayım . Bu arada üzülme ,kendini yemeğe de verme . Belki bu aralar sabit kalman gerekiyordur kilo vermen durmuştur hemen kötüye yorma Hala yemek yemedim ne yesem acaba kahve ve ekmek 😁
İki yumurta bir elma sade kahve olabilir.

Ja adam o kadar nett ki , adam kabul etti partneriyle konuşacakmış olursa olur olmazsa da sıkıntı değil ya haftada 2.5 saatti zaten. Diğer iş yarım günlük teilzeit , o yeter bana 🙂 hiç biri uymuyordu iş olarak bu sefer iş kapıları açıldı. Ama arkadaşın annesine temizliğe gidiyorum belki ona gelemem dedim sorun değil dedi yeter ki sigortalı işe gir çalış dedi. 🤗
Hayırlısı olsun canım. ♥️💙

Selam. Sabah kosturmacasi ancak bitti. Geçmişe bakamadim.
Ben yine artiyim bana bir yol yordam gosterin nerde hata yapiyorum ben. Aralikli oruc denemek istiyorum ama ben ara ogunsuz yapamiyorum. 14 saat aclik 10 saat yemek şeklinde denesemmi sonra sonra 16 8 yapsam☹️ destek bekliyorum arkadaşlar, moralimi bozup kendimi yemeye vermek istemiyorum son 8 kg kaldi
Moral bozacak bisey yokki tatlim
Masallah cok güzel kilo verdin
Vücut bazen verilen kiloyu özümsemek icin tartida dusmeyebilir
Ama sıkılasma olur
Vazgecmeden devam edersen mutlaka düşer
Bence de aksam sonrasi ara öğün yapmamaya çalış
Ana ogunlerini doyurucu ye
Aksam karbon almamaya calis

Kimisinde tat koku hemen gelmiyormuş cnm
Iboprofin kas agrilarina iyi geliyor
Once ibuprofen kullaniyordum iyi geliyordu. Oda koronayi guclendiriyormus dedi kardesim.
Paresetemol iciyorum ama ibuprofen cok iyi geliyor abla
Tatkoku hic gelmiyecek gibi geliyor 🙄

Back