Çikolatalarin içi portakal kabuğu olduğu için biber sürmek istemedim kuzum.Anladim canikomprotein yok diyecektim tekrar baktım et varmış okey saglikli
Çikolatalar icin ağzıma yine biber surulmemis yemeyeydim iyiydi ama yedim artık :) şimdi 1 saat yürüyüş yapicam
Yok canım ben yapmadım ama el yapımı. Instagramda Bi kaç video görmüştüm kolay ve güzel tatlı krizleri için birebir hem de biraz eksimsi. Ben çok seviyorum eksimsi tatlıları.Çikolu portakal kabuğunu kendin mi yaptın
Bende yapmak istiyorum
Evet Halecim yarın fotoğrafli tartı günümüz. Akşam az yediysen sıkıntı olmazTamam abla. Karbonhidrat diye akşam az yemiştim. Yarın tartı günü müydü?
Ay ben yapmadım ama size tarif bulayım hemen denersiniz belkiÇikolatalarin içi portakal kabuğu olduğu için biber sürmek istemedim kuzum.tarif verirsen gezegenfeza ile yapacağız.
Afiyet olsun papatyacim.Elhan Cordelia
Kahvaltı 12:00
Ikı dılım tahıllı ekmek , kahvaltılık
Ara 16:00
Meksıka fasulyesı salatası (fotodakı cok geldı yarısı yarına)
20:00 Akşam
1 tabak tavuklu taze fasülye yemeği+Yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek
21.30 meyve
Bır ısırık oglusumun kekinden aldım
1.5 litre su
Benım 29 unda kı kıloma 74.6 yazabılırsınız hem farkı gormus olurum
Bu tarifi şekersiz ve bitterle yaparsak sorun olmaz sanırımÇikolatalı Portakal Çubukları - Nefis Yemek Tarifleri - #6691636
Çikolatalı Portakal Çubukları Tarifi nasıl yapılır? 1.670 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Elhan gezegenfeza
Biraz zahmetli ve sekerliymis
En iyisi portakal soyup yemek.Çikolatalı Portakal Çubukları - Nefis Yemek Tarifleri - #6691636
Çikolatalı Portakal Çubukları Tarifi nasıl yapılır? 1.670 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Elhan gezegenfeza
Biraz zahmetli ve sekerliymis
Teşekkür ederim bakalım ilk hafta nasıl gitti merak ediyorumAfiyet olsun papatyacim.Yarinki bildiriminle beraber eklerim( 74.6) .
Bak bu daha mantıklıEn iyisi portakal soyup yemek.Tesekkur ederim canım
Şekersiz acı olmaz mı? BilemedimBu tarifi şekersiz ve bitterle yaparsak sorun olmaz sanırım
Aynen yaEn iyisi portakal soyup yemek.Tesekkur ederim canım
Bilmem kiŞekersiz acı olmaz mı? Bilemedim
Aynen ya
Hoşgeldin canım. Tabi kiMerhaba Zeynep ben. Daha önce (14 yıl kadarkadınlar kulübünde zayıflama takımlarında bulunmuştum .beni gerçekten iyi motive ediyordu. Yıllar sonra çok daha fazla kilolarla geri döndüm. Ben de katılabilir miyim aranıza .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?