Açmadan kapattık tatlım.Yani çok zarif olduğunu söyleyemem ama genel olarak iyidir neyse açmayalım
O hep öyle un kullanır canim kepekli un sagolsun evde yapmış getirmiş bana taa iskenderundan
Afiyet olsun casminim.ben bugünü böylece kapatayım
iştahım da kaçtı zaten, krizi fırsata çevireyim :)
12.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase yeşil salata
1 adet lahmacun
3 adet çilekli bitter draje
su: şimdilik 2 lt ama 2,5 olur
adım: şimdilik 5.399 ama 10 bine tamamlarım, akşam unutmazsam inşallah yazarım
Elhan
blonde ambition
Selam kraliçem biraz yoğunum ama aklım burada
teşekkürler cancağızımAfiyet olsun casminim.Güzel bir menü. İştahini ne kacirdiysa moralini kaçirmasin üzülürüm.
Kolay gelsin bitanemSelam kraliçem biraz yoğunum ama aklım burada
Glutensiz beslenmeye hoş geldiniz.teşekkürler cancağızım
küçük kızımın çölyak testi pozitif çıkmış, akdeniz anemisinden de şüphelendiler ama o henüz kesinleşmemiş sanırım zormuş kesin tanı konulması
haftaya bir daha test yapılacakmış ona göre tanı konulup tedavi başlayacakmış, ona çok canım sıkıldı
Allah affetsin açıklayamam o kısmı anlatılmaz yaşanırBugün neler yedin
Havuza beni kim itti ile sonuçlanacak bir soru gibi
fmf imiş canımmGlutensiz beslenmeye hoş geldiniz.
Çölyak eşimin gelininde ve torununda da var. Dikkat edilirse sıkıntısız geçiyor. Üzülme. Akdeniz anemisi talasemi mi oluyordu fmf ile hep karıştırırim. İnşallah o test negatif çıkar.
Akdeniz anemisi değil o Akdeniz ateşi canım. Ömür boyu atak gecirmemesi için ilaç içilmesi gereken bir hastalık. Sebebi bilinmeyen karın ağrısı şikayetiyle ortaya çıkıyor. İnşallah o test negatif olur.fmf imiş canımm
tabii ki dikkat edilirse inşallah sorun olmaz ama daha 5 yaşındaki çocuğa nasıl hayır makarna yok ekmek de yeme diyeceğim
rahmetli abim 10 yaşından beri tip 1 diyabetti ve annemle babam çok zorlandılar
diyabet tabii ki çok daha zor bir hastalık Rabbim evlerden ırak etsin ama ne biliyim birebir yaşadığımız için o süreci kızım da aynı sıkıntıları yaşayacak korkusu doldu içime
abartıyor olabilirim bilmiyorum ve asla isyan etmiyorum ama kızlarım zaten bir sağlık problemiyle uğraşırken başka birşeyle uğraşsınlar istemiyorum, Allahım beterinden korusun tabii ki de
Sağlıkla kal uçansüpürgeAllah affetsin açıklayamam o kısmı anlatılmaz yaşanır
öylemiymiş canım belki de yanlış gördüm, netten baktım çünkü, fmf ne diye deAkdeniz anemisi değil o Akdeniz ateşi canım.
kızım da ciddi bir demir eksikliği var oradan çıktılar yola, bir de hiç bir şeyden şüphelenmezken devamlı karın ağrısı şikayeti olduğunu da söyleyince olabilir deyip araştırmaya başladılar, ama bi türlü sonuç alamadık, demir ilacına devam ediyoruz, eşie çok sıkı kullansın ilaçlarını 2 ay sonra da tekrar gelin demiş. inşallah negatif çıkar canımÖmür boyu atak gecirmemesi için ilaç içilmesi gereken bir hastalık. Sebebi bilinmeyen karın ağrısı şikayetiyle ortaya çıkıyor. İnşallah o test negatif olur.
canları sağolsun kızlarımın bitanem, yaşam biçimimize kızıma uyduracağım yapacak birşey yokÇölyaka gelince marketlerde glutensiz makarna , ekmek var kuzum. Zengin hastalığı da diyorlar biraz masraflı olduğu için.
o bende de çok olur
Eşimle ben kafamızdakini çok ararız da
Genelde telefonla konuşurken telefon aramışlığım daha çoktur
ben de geçenlerde telefonumu ses sistemine kabloyla bağladım müzik açtım. Bir yandan şarkı söylüyorum bir yandan telefonumu arıyorum nereye koydum bunu diye....
Ayyy hepimiz aynı demektir bi bende degilUnutkanlık bendede çok fazla bu aralar ama dediğin gibi kafa doluluğundan kaynaklanıyor
Diğer test daha iyi çıkar inşallah canım benim sonuçta henüz kesinlesmemmis geçmiş olsun canım Allah şifa versinteşekkürler cancağızım
küçük kızımın çölyak testi pozitif çıkmış, akdeniz anemisinden de şüphelendiler ama o henüz kesinleşmemiş sanırım zormuş kesin tanı konulması
haftaya bir daha test yapılacakmış ona göre tanı konulup tedavi başlayacakmış, ona çok canım sıkıldı
aminn canım, inşallah korktuğumuz gibi olmazDiğer test daha iyi çıkar inşallah canım benim sonuçta henüz kesinlesmemmis geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Canım geçmiş olsun minnoş a çolak beslenmesi ömür boyu sağlıklı beslenecek olumlu tarafından bak canım bu konu hakkında ülkece bilinclendik böyle restorant çareler bile artış yaşandıteşekkürler cancağızım
Bir kısmı gelir ama çok ağır beslenmeyip yavaş yavaş artirinca geri alinmadigini duymuştum canimAçlıklar sağolsun
Esas açlıklar bitince ayvayı yiyecem
Ayaklarına sağlık. Adımlar çok güzel.Merhaba
Bugünkü yürüyüşü tamamladım
Yemek olarak tam istediğim bir gün değildi ama çok kötü de sayılmaz..
Daha birşey yemeyi düşünmüyorum inşallah
Afiyet olsun canımMerhabalar
3 Ocak Çarşamba menüm
Sabah okulda
Bir avuçtan da az beyaz leblebi yedim
Bir fincan türk kahvesi (orta şeker)
Bir kupa sade granül kahve içtim süt tozu ya da şeker olmadan yani
Öğlen evde bir tane Cennet hurması kurusu yedim
7-8 tane fındık yedim yanında
Akşam
Tavuk şiş ve yufka ekmek yedim miktar olarak çeyrek yufka ekmek diyebilirim tavuk şiş de 3-4 şiş yemişimdir (küçük boydu şişler)
Yanında ayran içtim
Başka bir şey yemeyi düşünmüyorum belki portakal falan yerim hasta olduğum için vitamin niyetine onu da akşam 9 dan sonra yerim muhtmelen çünkü dışarı çıkacağım 9 gibi geleceğim.
İki gündür kahvaltı yapmadan günde tek öğün (o da akşam yemeği) şeklinde geçiyor hastalıktan dolayı öyle olmuştu ama belki gönüllü olarak birkaç gün daha devam ettiririm bu şekilde bilmiyorum aslında pek sağlıklı değil sanki ama kafama göre artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?