harika çok güzel ama gün bana uymuyor evde oluyorum perşembeden pazara evde oruç zor oluyor bende pazar akşam başlayıp perşembe sabah bitiricem inşallah hadi hayırlısı olsun inşallah bende haftada 1 olmasada 2 haftada 1 şeklinde inşallah bi hafta 36-40 saat 2. hafta 72 saat gibi bide ben kahsesiz duramıyorum çay aramıyoruma ama kahvesiz açlık baş agrısı daha çok oluyor psikolojik belki amaÇarşamba akşam yemeğinden sonra başlayıp pazar günü sabah limonlu suyla sonlandırıyoruz.
Siyah çay, kahve yasak, diğer bitki çaylarından içebilirsin. Şifa için olanı iftar, sahur gibi yapılırsa çok faydalı, benim oruç tutmama Dr müsade etmediği için gün içinde yudum yudum su içerek açlık yapıyorum.
Pazar saat 10 gibi 1 tane mevsim meyvesi, 12 gibi tuzsuz, mevsiminde olan malzemelerle salata,
Akşam yine aynı salatayla birlikte tuzsuz, etsiz, tereyağsız sebze yemeği.
Ertesi gün tuz ve hayvansal tekrar yiyebiliriz
Ben daha Ocak sonuna kadar haftada 1 kez yapacağım
Oyyy allah yardımcın olsun ablaa bende diyorum benim kız niye ağlıyo sürekli altta 2 disi daha geliyo gözüktüMiniği uyuttum, bir büyüğü beni bekliyor
O torunu koklar koklar öperim.Torunu arabama atıp bakkala gideceğim, bana o mesafe kafi
Ooo süperrr vallahaa heeeAhaaaa haaaa
Hoş geldin canım benim
Keşke benim olsa diyordumoldu
Süperim beybiyeni yıla girerken sürekli çok güzel şeyler arka arkaya geldi ve çok pozitif girdim. 2024 bana her açıdan çok iyi gelecek diye hissediyorum. sen nasılsın tatlım?
Oyyyy ne tatlıdır şimdi o dişlerle varyaOyyy allah yardımcın olsun ablaa bende diyorum benim kız niye ağlıyo sürekli altta 2 disi daha geliyo gözüktü
Evet ya ...Koca dediğin çalışır evde durmaz demi ekürim ne işleri var evde yani
Hahahahahahah ayy vallahaaa kızıkama baktı ya alışmışım rahatlığaDuuuur çok koşma gebesin sen
Anlaşıldı evde civelek civelek takılıyordun demek.Kocalar evde dursun diyen bizden değildir
Darısı sana olsun çıtırcım 2 hafta sonra bende gidiyorum okulu tatile girecek benle kalacak.O torunu koklar koklar öperim.İyi gezmeler alışverişler bitanem
Zor sakinleştirdim kaldıramıyorum kucağıma da bide kucak istiyodu şimdi baby tv açtım az sakinlessin diyeOyyyy ne tatlıdır şimdi o dişlerle varya
Evde erkek zor cidden ada biz yaş aldık ondanmdır nedir bilmiyorum.Evet ya ...
Ahhh ekürim ah...benimki bülbül gibi evde bütün gün şakiyor.
Dişi çıkarmakta sıkıntı işte,bir patlasa rahatlar en azından .Zor sakinleştirdim kaldıramıyorum kucağıma da bide kucak istiyodu şimdi baby tv açtım az sakinlessin diye
Geçmiş olsun canım. Çok zorlamadan çıksın inşlh.Ooo süperrr vallahaa heee
Bende aynı ağrım var yürüyemiyorum ağrıdan
Kızımda ağlaktı 1 saattir sakinlestiremedim meğersem dişi geliyo 2 diş gözüktü patlamaya yer arıyo
Amin insaallahh canımm verdinmi kiloşları yılbaşına kadar demistinGeçmiş olsun canım. Çok zorlamadan çıksın inşlh.
Evett evett ablaa bi tarafı çok az patlamış yarına iyice patlar herhaldeDişi çıkarmakta sıkıntı işte,bir patlasa rahatlar en azından .
Sıkıntısı olmasında çok fazla gece rahat etse bari.Evett evett ablaa bi tarafı çok az patlamış yarına iyice patlar herhalde
Geceleri iyiydii abla annemlerdede geceleri hep agladı yabancılık cekiyor sandık ama herhalde bunun içindiSıkıntısı olmasında çok fazla gece rahat etse bari.
Belirtileri vermiş demek ki,ondan rahat edemedi.Geceleri iyiydii abla annemlerdede geceleri hep agladı yabancılık cekiyor sandık ama herhalde bunun içindi
AnlaşıldıBelirtileri vermiş demek ki,ondan rahat edemedi.
Boşuna ağlamamış prenseste.Anlaşıldı
Evett ablaBoşuna ağlamamış prenseste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?