Bakalım müellifi kimmişSanki Ayça Kaya diye aklımda kalmış
Bende gece 4 Te uyudum galiba, az önce çorap giydirmeye geldiler, kalktım. Muhtemelen tekrar koltukta uyuklamaya devam ederim, yorucu bir akşam oturması beni bekliyorGunaydinlarsabah 5 te uyutabildim var mi benim gibi olan? Her ay sonu boyle bur günüm oluyor mutlaka dolunay diyorlar ondan mi ki nasıl şiş hissediyorum uyku uyumamaktan bugunde calisacagim yilin son günü oldugu icin elimde varolan işleri transfer etmeliyim malum herşey gibi bizim sektörde zamlanacak
Günaydın Leylacim. Dolunay bayağı kücülmüştü eski etkisi mı kaldı üzerinde bilemiyorum.Gunaydinlarsabah 5 te uyutabildim var mi benim gibi olan? Her ay sonu boyle bur günüm oluyor mutlaka dolunay diyorlar ondan mi ki nasıl şiş hissediyorum uyku uyumamaktan bugunde calisacagim yilin son günü oldugu icin elimde varolan işleri transfer etmeliyim malum herşey gibi bizim sektörde zamlanacak
Sanki Ayça Kaya diye aklımda kalmış
Bakalım müellifi kimmiş
Baktım kuzum Dilara' nınmış.
Ayça nerden aklıma gelmişBakalım müellifi kimmiş
Baktım kuzum Dilara' nınmış.
Fezocum akşam için şimdiden iyice dinlen o zaman. Evde kiprasmak yok bakBende gece 4 Te uyudum galiba, az önce çorap giydirmeye geldiler, kalktım. Muhtemelen tekrar koltukta uyuklamaya devam ederim, yorucu bir akşam oturması beni bekliyor
Kabak çorbası var onun da. Selahattin' in de var.Ayça nerden aklıma gelmiş
Hmm sanki onunda vardı bişey, çok diyetisyenle işim olmaz da tv de çıkardı da dinlerdim
Bugün ağrım çok olacak gibi, zaten çok işim yok, yavaş yavaş yaparımFezocum akşam için şimdiden iyice dinlen o zaman. Evde kiprasmak yok bakaz kipraş ya da.
Bugün ağrım çok olacak gibi, zaten çok işim yok, yavaş yavaş yaparımFezocum akşam için şimdiden iyice dinlen o zaman. Evde kiprasmak yok bakaz kipraş ya da.
Canım Türk kahvesi daha sağlıklı içine tarçın varsa Hindistan cevizi yağı da koy. ( piştikten sonra)Elhan kaptanım şimdi kahve içicem ama Türk kahvesi mi içeyim filtre kahve mi ? Karar veremedim de Bi yardım etsen
Tamamdır canımCanım Türk kahvesi daha sağlıklı içine tarçın varsa Hindistan cevizi yağı da koy. ( piştikten sonra)
Ben filtre kahveyi cok seviyorum amao daha sağlıklı, wcyi de kolaylaştırır.
Belkide o aklımda kaldıKabak çorbası var onun da. Selahattin' in de var.
Türk kahvesi bana porsiyon olarak az geliyor, tercihim çoğunlukla filtreElhan kaptanım şimdi kahve içicem ama Türk kahvesi mi içeyim filtre kahve mi ? Karar veremedim de Bi yardım etsen
Değil mi yaTürk kahvesi bana porsiyon olarak az geliyor, tercihim çoğunlukla filtre
Ve şöyle bişey duydumCanım Türk kahvesi daha sağlıklı içine tarçın varsa Hindistan cevizi yağı da koy. ( piştikten sonra)
Ben filtre kahveyi cok seviyorum amao daha sağlıklı, wcyi de kolaylaştırır.
Tercih senin yine de bitanem afiyet olsun.
Bende hep iki katını yapardımDeğil mi yaBen şu an ne yapıyorum ama bil bakalım türk kahvesini kocaman kocaman fincana yapıyorum
YaaaaaaVe şöyle bişey duydum
Türk kahvesinin kokusuna melekler gelir, koku gidene kadar kalırlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?