- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Evvvetttt perfect kimin ablası beeeSalıdan bu yana 800gram vermisim kardesimde pidede tatlida yedim ama eve geldim bisey yemedim hep dengelemek gerekiyor ama biz bazen onuda yapamiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evvvetttt perfect kimin ablası beeeSalıdan bu yana 800gram vermisim kardesimde pidede tatlida yedim ama eve geldim bisey yemedim hep dengelemek gerekiyor ama biz bazen onuda yapamiyoruz
SeninEvvvetttt perfect kimin ablası beee
Evet çok süt tüketiyom galiba sütlü kahve peynir altı suyu ayran yogurtValla bu sefer çok daha dikkatli git çünkü süt ürünleri ödem yapıyor hani yağ almasan da vücud su tutar.
Bi ablan daha vardi o nerdeEvvvetttt perfect kimin ablası beee
Kiminnnn ablasiiii buuuuuuu o benim ablaaaammmm birazcık delidir ne yapsa yeridir
Aboooo napiyosun senEvet çok süt tüketiyom galiba sütlü kahve peynir altı suyu ayran yogurt
Evinde kız nerede olacak o da bursa da ama sürekli görüşmüyoruz.Bi ablan daha vardi o nerde
Anaa delimiKiminnnn ablasiiii buuuuuuu o benim ablaaaammmm birazcık delidir ne yapsa yeridir
Elinize saglik nasil yapiyorsunuz krem peyniri?Eşim çok az tereyagı kullanıyor krem peyniri eşim yapıypr tereyagı çok katı yapıyordu bende az yap dedim 1tatlı kaşıgı az kadar tereyagı var içinde
Füşündüm de yemeklere iki tatlı kaşıgı kadar tuz atıyom ondan ödem yapmış olabilirimIste olunca yemegin yağıda çok önemli misal corba
Yemek yada tavuk
Salata bunlarin hepsinde enfazla 1kasik vucudumuza girmesi gerekiyormus 1kasigi vücüt alip gerisini yağlanmaya sebep oluyormus buda aklinda bulunsun aksamlari yemek yaninda bol salata ye tavsiye ederim sırf yesillik olsun
Bir daha ki hafta en aza indir canım bende ödem yaptığı için görünmüyor kilo hafta da 2 ya da 3 gün vegan beslen hayvansal gıda yasak. Sadece bakliyat ve sebze.Evet çok süt tüketiyom galiba sütlü kahve peynir altı suyu ayran yogurt
Kız tatli deli kimin ablasiiii buuuuubu benim ablam çok tatlı dillidir baldır, sekerdirrrAnaa delimi
Ya eşim yapıyorElinize saglik nasil yapiyorsunuz krem peyniri?
Sen yemege tuzu az at kendi tabagina koysun esin cok atiyosun, iyot vucuda iyi ama fazlasida zarar yanlis yapiyorsun,salata yemen gerekiyor corbada yesen yemekte yesen yemen gerekiyorFüşündüm de yemeklere iki tatlı kaşıgı kadar tuz atıyom ondan ödem yapmış olabilirim
Tuz miktarı azaltıyom bu sefer eşim tuzu az olmuş diyip tuzluyor yemegi
Genelde bi tatlı kaşıgı kadar tuz atıyordum
Salatayı az yiyom farkındayım
Ayy çıldircamKız tatli deli kimin ablasiiii buuuuubu benim ablam çok tatlı dillidir baldır, sekerdirrr
Bu hafta hayvansal gidaya azaltıyım kalori hesaplamasına giricem :)Sen yemege tuzu az at kendi tabagina koysun esin cok atiyosun, iyot vucuda iyi ama fazlasida zarar yanlis yapiyorsun,salata yemen gerekiyor corbada yesen yemekte yesen yemen gerekiyor
Bende adımlarımı bugün erken saat atayım bari akşam dizi izleyim dedim vicdan azabından dizi de izlemedim kalktım adım attimAyy çıldircam
Adim yarisi yok bugun dun bittiBende adımlarımı bugün erken saat atayım bari akşam dizi izleyim dedim vicdan azabından dizi de izlemedim kalktım adım attim