Merhaba canım . HoşgeldinBende bi anda 5 güne basladım zamanla kafam değişti ilk yememi iyice duzelttim sonra 21 günlûk seker şeyi yaptım baktım hiç zorlanmadim devam ettim (meyve kuru meyve zuber) hariç birsey yemiyorum hala çok önemli birsey olmadıgı sürece alkolü de biraktım ayda yılda bir belki süt yerine yulaf sütü tercih ediyorum mesela ufak tefek degişikliklerle büyük değisimler ben bu ladar beklemiyordum kendimde değişim ama oluyormuş :)
Ben de bir tek ben mi böyleyim diyorum . Bende de yok ne yapacağımı bilmiyorumBende 1 haftadır yok
Dün sinameki içtim, banamısın demedi
zatüre salgınıDün Ahmet bey konuşmasında bahsetti, koronayı aratacak kadar şiddetli salgın var dedi
burcun ne?Onu nasıl anlıyorsun?
Acaba ben neyim ?
Canım çok yoğunum ya , birde korona geçirdim ilk defa ağır oldu . Zamanımda yok eskisi gibi . Takip edemiyorum.Nehir6161 nerdesin canim?
Sibelcim merhaba. Hep sorcam kalıyor . Sizin okulda neden yemek yapılıyor ? Çözemedim ben onuOkulda topu topu 5 hatunuz. 2 sini çık anasinifcilar takılmıyor. Biri de tek başına takılmak istiyor. Kaldık kankam ile ben. Ama bugün dedim. Damla gidişat iyi değil seni de kendimi de silkelemem lazım. Ama biz de sorun yok. Erkek öğretmenler çok yiyor.
Canım çok yoğunum ya , birde korona geçirdim ilk defa ağır oldu . Zamanımda yok eskisi gibi . Takip edemiyorum.
Sen nasılsın ? Çok öpüyorum seni birtanem
Ne kadar dikkat etsekde olacağı varsa oluyor canım. Çocuklara birşey olmasında.Pastil emdim sabah kuzum boğazım iyi sukür sadece soğuk içecekten uzak durmak lazım kefir iciyorum soğuk sabah süt iciyorum soğukallahtan kızıma boğazı ağrımıyo
Valla değişik canlılar diyorum ben onlara.Onlarla yarışamaz iki katimizi yiyip yapabiliyorlar daha kaslı yaratılmışlar diye
Canim ben kendimden örnek vereyim. Akşam saat beşe kadar okulda oluyorum. Sabah 8 buçukta evden çıkıyorum. İster istemez acıkma oluyor. Ya dışarıdan isteniyor ya da boş dersi olanlar yani bizler denk geldikçe sağlıklı birşeyler yapalım en azından diyoruz. Ama çok yiyoruz.Sibelcim merhaba. Hep sorcam kalıyor . Sizin okulda neden yemek yapılıyor ? Çözemedim ben onu
Teşekkür ederim , Aşkoommm idolüm benim . Sen başarırsın her zaman olduğu gibi. Eeee idolüm sendinÇok geçmiş olsun ben de öpüyorumIyiyim canım diyete spora başladım l. Spor kraliçem geldi aklıma
Okul süreniz neden o kadar uzun peki ?Ne kadar dikkat etsekde olacağı varsa oluyor canım. Çocuklara birşey olmasında.
Valla değişik canlılar diyorum ben onlara.
Canim ben kendimden örnek vereyim. Akşam saat beşe kadar okulda oluyorum. Sabah 8 buçukta evden çıkıyorum. İster istemez acıkma oluyor. Ya dışarıdan isteniyor ya da boş dersi olanlar yani bizler denk geldikçe sağlıklı birşeyler yapalım en azından diyoruz. Ama çok yiyoruz.
Geçmiş olsun canım aman dikkatli olHe kuzzzz sehir dışından geldik eve akşam hemen kızımla hastalandık ben zaten 2 canlı hemen kapıyorum ama önce kızıma oldu ondan bana gecti arada bi iyi arada bi öksürük anlayamadım bitürlü
2 gün sürer bu şişlikben zaten su grubuyum. dolunaydan en çok su grupları etkileniyor. vücudumdaki şişliği bir görsen... karnım davul
Vallahi 2 veya 3 gün sürüyor sonra hopp bi bakmışsın bir daha dolunayAaa demek dolunaydan benim bi arkadaşımda balık burcu ve bugün inanılmaz şiş her yerim çok gerginim falan dediBu dolunayın etkisi ne kadar sürer ki Normale bi dönsek
Allah korusun ama özellikle çocuklar da baya salgın varDün Ahmet bey konuşmasında bahsetti, koronayı aratacak kadar şiddetli salgın var dedi
Ayy bende dedım adım sayısını tekrar tekrar mı paylaştım benimde bu desen olumca
Çok kötü yaaa ben 1 gün çıkmasam mahvoluyorum 1 hafta çok zeytinyağı dene canım aç karnınaBende 1 haftadır yok
Dün sinameki içtim, banamısın demedi
Dönüp dolaşıp dolunaya çarpıyoruz yaniGeçmiş olsun canım aman dikkatli ol
2 gün sürer bu şişlik
Vallahi 2 veya 3 gün sürüyor sonra hopp bi bakmışsın bir daha dolunay
Allah korusun ama özellikle çocuklar da baya salgın var
Ayy bende dedım adım sayısını tekrar tekrar mı paylaştım benimde bu desen olumca
Çok kötü yaaa ben 1 gün çıkmasam mahvoluyorum 1 hafta çok zeytinyağı dene canım aç karnına
Canım.normalde saat iki buçuk gibi okulumuz bitiyor. Ama kurslar egzersizler var okulumuzda. Hiç olmazsa beş altı öğretmen okulda kalıyor.Okul süreniz neden o kadar uzun peki ?Aslında güzel, uyum varsa süper bir sey. Ama tabi çok da yememek lazım
Teşekkürler dil dışardamaşallahhhh nasıl tatlışşşş
Aynenn öyle canımDönüp dolaşıp dolunaya çarpıyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?