- 20 Mart 2008
- 141.540
- 213.021
- 1.423
- 60
Ne güzel olurdu gelsin pastalar çörekler yani ne yenirdi varyaNe güzel yazmışsın canım Tebriklerr Sabah yürüyüşte kızımla aynı şeyi konuştuk tesadüfe bak önce kendinize değer vermekle başlar biz hep olumsuz lari düşünüp işin içinden cikamiyoruz ve beynimize olumlulari yükleyeceğiz sürekli yaparım yapıyorum yaptım bile evrene güzel mesajlar yollayalım hep birlikte
Yaa kızlar hepimiz aynı ilde olaydık da bi gün yapsaydık ne güzel olurdu demi fit tarifli ikramlarla ne eğlenceli olurdu demi
İyi keyiflerHanimKelesimiGetir canim benim
Çok geçmişler olsun,şimdi nasıl toparladımı biraz daha.Merhaba kizlar
Oğlum hastaydı oğlum gitmeyince kızımda okula gitmek istemedi
Hepbirlikte evdeydik anlayacağınız. Kuzum çok hasta hiçbir şey yemedi gözü hep yataktaydi. Bi yandan da kardeşine satasiyor
Şimdi vicdan yapıyorum uyudular
Bak kardeşine kötü şeyler söylersen okula götürürüm falan dedim biraz üstüne gittim sanki ama baştan söylemezsem olaylar büyüyor diye söyledim öyle...
Neyse öyle işte geç kalktı erkenden uyudu oglusum...
Ben de onlar belki yer diye kek falan yaptım ama oğlum ucundan yedi sadece 1 2 çatal ancak
Ağzının tadı yok hiç
Aslında yapmazdım ama ben de 2 dilim yedim kekten...
Tamamdır bugün yapıyorum bu işiCanım ayıptır söylemesi iç camasirlarimizla aynada vücudumuzun her noktasını inceliyoruz.Birkac saniyeyle bırakma ama.Ben bu fiziği istemiyorum onu hak ettiği güzelliğe kavuşturacağım deyip niyetimizi alıyoruz.
Rabbim acil şifalar versin inşallah canımMerhaba kizlar
Hepbirlikte evdeydik anlayacağınız. Kuzum çok hasta hiçbir şey yemedi gözü hep yataktaydi. Bi yandan da kardeşine satasiyor
Bak kardeşine kötü şeyler söylersen okula götürürüm falan dedim biraz üstüne gittim sanki ama baştan söylemezsem olaylar büyüyor diye söyledim öyle...
Ben de onlar belki yer diye kek falan yaptım ama oğlum ucundan yedi sadece 1 2 çatal ancak
Ağzının tadı yok hiç
Canım Allah size de şifa versin. Salgın var sanirimÇok geçmiş olsun benim bebeğimde günlerdir böyle. Bugün biraz daha iyi sayılır ama hala bir şey yemiyor. Anne sütü ve su içmek istiyor sadece. Torununuz nasıl oldu?
Bu son cümle öyle tanıdık geldi ki bana. Diyete başlamadan önce kalbimi kıranlar oluyordu ama kimseye kızmıyordum. Çünkü bu lafı onların ağzına ben veriyorum diye düşünüyordum.Şu diyetisyen işini eşime söyledim pahalanacakmis dedim. 3 binde versek değişen birşey olmayacak dedi.
Haklı belkide. Tüp mideden bile sonuç alamadım diyetisyen ne yapacak bana
Kalbim kırıldı ve suçlusu benim
Teşekkür ederim canım. 68 kilodayım. 65e kadar düşmüştüm 1 aylık arayla tekrar aldım şimdi yeniden başlamaya çalışıyorum. Yeniden adapte olmakta zorlanıyorum. İnşallah alışacağımEvet hep aralıklı oruç yaptım 80 leri görmüştüm Cok şükür geçti o zamanlar Aralıklı oruç bana çok iyi geldi İki öğün yedim Acıkırsam ikindi ara ogun yaptım Düşük karbonhidrat almaya çalıştım Paketli seylerden uzaklastim Canım tatli istediğinde kuru hurma incir bana iyi geldi
Bazen muz ezip kakao ve cevizle karıştırdım
Ama kilonuz kaç bilmiyorum bu meyvelerde şeker dalgalanması yapıyor Daha çok yemek istemenize neden olabilir O zaman yoğurt tuketmek iyi olur
Açlıkta hic birsey yemiyoruz bir lokma bile Şekerli içeceklerde yok
Canım kilo verme duruyor bir yerden sonra . Çok dert etme . Benim de öyle oluyor ara ara ama sonra bir anda düşüyor tartıda . Sıkma canını . Geç olsun güç olmasın canımHerkese günaydın
Busra196 kaptanım geçen cumadan beri yani 6 gündür aynı kilodayım, asabım çok bozuk.
Menülerim ortada, sporu ve yürüyüşü aksatmıyorum, bol su içiyorum, ödem hapı ve magnezyum içiyorum. Ben daha ne yapayım?
Motivasyonum yerle bir oldu. İnsan 6 gündür 100 gram veremez mi?
Yok canım eşim haklı. Her aşamada yanımda oldu destek oldu. Ben yemiyorum diye eve almadı. Kendide yemedi. Söyleyecek sözüm yok onageçmiş olsun canım
canım eşinin üslubu çok yanlış çok üzüldüm, benim eşim de aynı şeyleri bana çok yaşattı ve onun yüzünden de çok pes ettim ne yazık ki
ama kalk ayağa, eşine inat ve sadece kendin için motivasyonunu topla ve kaldığın yerden devam et lütfen
canım benimm, ben 8 sene araya giren bir hamilelik harici bu döngüdeydim, artık yetti canıma tuttum bütün küçük kıyafetlerimi dağıttım başkalarına
ama 1 sene önce çocuklarım için değişeceğim diye başladım ve çok şükür hedefime çok çok az kaldı artık
senin de bu adımı atabileceğine inanıyorum, tek sıkıntın sende de benim yaşadığım duygusal çalkantılar var belli ki, ben de hep bu sebeplerden kilo aldım
sana instagramdan bir kadını tavsiye ederim kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlarıma muhakkak takip edin diyorum, benim kilo vermemin çok büyük bir sebebi o kadındır
abur cuburu azaltmaya çalış canım, bak benim halam çok iştahlıdır, öğünlerinde çok güzel yemek yer, ama öğün harici ağzına lokma sürmez ve çok da hareketlidir yaşına göre, evi tek başına çekip çevirir yürüyüşünü yapar o yüzden çöp gibidir
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar
Ağzının tadı yok hiç
Afiyet olsun Leylacim.Gunaydin
Dün
7:30 da 40 dk eliptik yaptimCordelia
12:30 da 2 haşlanmis yumurta ve 1 muz yedim
Eki Görüntüle 3359563
Ara ogun 1 mandalina
Akşam 18 de 50 gr haşlanmış tavuk göğsü ve salata yedim
Sonrasında doğumgünü kutlamasi ve pastadan ince bir dilim yedimWilma11 Elhan
Yenmez mi ama
Eki Görüntüle 3359564
Güne hastaligim daha yogunlasmis uyandımöksürük eslik ediyor vucut kirginligina
O yüzden sabah eliptik yapmadim
İş yerine mercimek corbasi getirdim.icine baharatlar ve tavuk göğsü ekledim ilk ogunde onu ısıtıp yiyecegim insallah
Tatlım o kadının ismini ve seni takip etmek isterdim. Özel sebeplerin olursa da saygı duyarım.geçmiş olsun canım
canım eşinin üslubu çok yanlış çok üzüldüm, benim eşim de aynı şeyleri bana çok yaşattı ve onun yüzünden de çok pes ettim ne yazık ki
ama kalk ayağa, eşine inat ve sadece kendin için motivasyonunu topla ve kaldığın yerden devam et lütfen
canım benimm, ben 8 sene araya giren bir hamilelik harici bu döngüdeydim, artık yetti canıma tuttum bütün küçük kıyafetlerimi dağıttım başkalarına
ama 1 sene önce çocuklarım için değişeceğim diye başladım ve çok şükür hedefime çok çok az kaldı artık
senin de bu adımı atabileceğine inanıyorum, tek sıkıntın sende de benim yaşadığım duygusal çalkantılar var belli ki, ben de hep bu sebeplerden kilo aldım
sana instagramdan bir kadını tavsiye ederim kilo vermeye çalışan bütün arkadaşlarıma muhakkak takip edin diyorum, benim kilo vermemin çok büyük bir sebebi o kadındır
abur cuburu azaltmaya çalış canım, bak benim halam çok iştahlıdır, öğünlerinde çok güzel yemek yer, ama öğün harici ağzına lokma sürmez ve çok da hareketlidir yaşına göre, evi tek başına çekip çevirir yürüyüşünü yapar o yüzden çöp gibidir
aşkolsun canımın içi, ben de istiyordum ama teklif etmeye çekinmiştimTatlım o kadının ismini ve seni takip etmek isterdim. Özel sebeplerin olursa da saygı duyarım.
Ne güzel bir karar.Elhan kaptan ben bu cuma katılmak istiyorum tekrardan tartı fotosuyla kilo aldım yine bide sizden ayrı duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?