• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım çocuk büyütmüş kadınsın onlar bile gözünün önünde neler yiyip yutuyor. Küçücük kedi. Bilememistir. Belki yalamistir sadece. Öyle büyük birşey düşünme operasyon sonrası bağışıklık düşük olur biliyorsun ♥️
Kalbini ferah tut iyi bir refakatçi olduğundan eminim 😘
:KK60: :KK200::dua:

Bu ara modum çok düşük çok kolay yoldan çıkıyorum. Diyetisyen işini eşime danismadim randevu aldım ama.
Dünya hali ne olur ne olmaz mezarlarimizi aldık. Haliyle ödemesi çıkıyor. Dünyada sırf dünyalık çalışmamak gerek.
Bir mezarimiz bile yok :işsiz: Yanlış mı okudum diye defalarca baktım yok mezar almış arkadaş o_Oablam ne diyeceğimi bilemedim. Hiç aklıma gelmemişti.

Minnoşum 💕💕💕💕 tarif ver klasik kıymalı yemek gibi mi yapıyoruz?
Pırasaya soğan koymuyorum normal olarak😝Kıyma ve salçayı kavurup pırasaları 1 cm lik doğrayıp onlarla da kavurup biraz su ve baharat . Pirinç de güzel oluyo ama diyetteyiz diye koymuyoruz😁

Bu ara modum çok düşük çok kolay yoldan çıkıyorum. Diyetisyen işini eşime danismadim randevu aldım ama.
Dünya hali ne olur ne olmaz mezarlarimizi aldık. Haliyle ödemesi çıkıyor. Dünyada sırf dünyalık çalışmamak gerek.
Bizimkide hazır biliyormusun, üstelik her gittiğimizde boş mezarı gidip görüyoruz😔

Back