Canım çocuk büyütmüş kadınsın onlar bile gözünün önünde neler yiyip yutuyor. Küçücük kedi. Bilememistir. Belki yalamistir sadece. Öyle büyük birşey düşünme operasyon sonrası bağışıklık düşük olur biliyorsunBilmiyorum ki migi. Orada verdikleri mamanın aynisini aldım. Tavuğu daha önceden de yemişti. Başka da bir şey yemedi.
Aynen canım hiç bi değişiklik yokErken uyananlar yine değişmemişNergis 35
Evet ya gerçi bende çok giremiyorum nasılsın iyimisinSanki uzun zaman gibi GÜNAYDIN oldu yazmayalı
16 8 yap Ben öyle başladım şimdi 18 yapıyorum genellikle açlığı Duruma göre Zorlandigim zaman spor çok iyi geliyor Yuruyus vs ne yapabilirsenBende yarın uzun bir aralıklı oruç yapmayı planlıyorum 1 ay kadar bakalim nasıl gidecek denicem
Canım kankişim.Estağfurullah ne hakkımız var ki helalllll hos olsun canım benim biz burda bi aile olduk yeri geliyor gülüyoruz yeri geldiğinde acımızı birlikte paylaşıyoruz ama sen yeterki iyi ol canım içini ferah tut Allah biliyor ne kadar cirpindigini
Sağ ol bozişim. Hoş geldinSelam çok üzüldüm, çocuk yaşta babanizi kaybetmissiniz dile kolay (nick degisikligi, taniyorum mu bilemedim) Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.Elhan başınız sağ olsun, çok çok üzdüldüm kim vefat etti? Ah dostum.
Kilo almaya devam etme. Kendinle ne derdin var bak kızıyorum.Canım çok güzel kilo verdin vermeyede devam ediyorsun bence düşüşte olacak bisey yok bende kilo almaya devam ediyorum
Canım ekürim ben de ne diyeceğimi bilemiyorum.
Sağ ol bitanem.Canım çocuk büyütmüş kadınsın onlar bile gözünün önünde neler yiyip yutuyor. Küçücük kedi. Bilememistir. Belki yalamistir sadece. Öyle büyük birşey düşünme operasyon sonrası bağışıklık düşük olur biliyorsun
Kalbini ferah tut iyi bir refakatçi olduğundan eminim
Sibelim kalbim paramparça. Kendimi oyalayip atlatmak durumundayım.
Abla okudum şimdi, çok üzüldüm. Bilirim onun acısını. Çok şanslıymış ki sizin gibi merhamet sahibi insanlara denk gelmiş. Güzel bir ömür geçirdi, süresi doldu gitti. Her canlı gibi. Ne desek boş, acın zamanla hafifler inşallah.Sibelim kalbim paramparça. Kendimi oyalayip atlatmak durumundayım.
Çok güzel bir menü. Bol eksiler getirsin kaptanım.Bugünku menum
12. 00 2 kaşık ıspanaklı yumurta ,bir kasik yoğurt kaymağı ve 1 dilim ekmek
15.30 . 14 15 tane küçük hamsi . Marul havuc salatasi
2 litre su
Elhan
Aklın burda değil biliyorum ama kural gereği paylaştım canım.
Sağ olasın Halecim.Abla okudum şimdi, çok üzüldüm. Bilirim onun acısını. Çok şanslıymış ki sizin gibi merhamet sahibi insanlara denk gelmiş. Güzel bir ömür geçirdi, süresi doldu gitti. Her canlı gibi. Ne desek boş, acın zamanla hafifler inşallah.
Saol canım benim. Daha iyi misin?Çok güzel bir menü. Bol eksiler getirsin kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?