Merhaba. Anneadayi idi eski nickim. Öyle.. Allah razı olsun. Elhanin kedisi Şakir vefat etti maalesef.Selam çok üzüldüm, çocuk yaşta babanizi kaybetmissiniz dile kolay (nick degisikligi, taniyorum mu bilemedim) Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.Elhan başınız sağ olsun, çok çok üzdüldüm kim vefat etti? Ah dostum.
Dogru beslenmeyi öğrenmen lazım canım açlık falan bunlar geçici olur ve sağlıksız uzun vadede bencede destek alAşırı diyet yapmıyorum ama aşırı da yemiyorum 89 a dayandım. Sürekli aç gezemem. Yemek yiyince rahatsız oluyorum sonrasında. Belki psikolojik olarak iyi gelir. 750 TL miş. Ocakta 1.5 olacak dedi arkadaş. Uzun vadeli alıp devam edermiyim bilmiyorum. Ama artık kaybolmuş hissediyorum
Bende yarın uzun bir aralıklı oruç yapmayı planlıyorum 1 ay kadar bakalim nasıl gidecek denicemEtme etme Tünelin sonu karanlik
Benimde dikkatimi çekti, pişirme şekli diye düşündüm (lazanya, kıymalı makarna vb)makarnan çok havalıymış
Eskiden bende yapardım, mantar, tavukgöğsü, kremaylaMantar birazcık tavuk ve kremazaten 1 tabağın hepsini yemedim. Özel bir gündü alternatif yoktu bende onu yedim. bütün günde kendimi aç bıraktım
Bende yattım kalktımbu akşam uyku erkenden çöktü
Hele birde evinde besleyen olursa, düşüncesi bile nefesimi kesiyorCanım ben duygusal biriyim biliyorsun. O kadar üzgünüm ki enerjim çekildi. Seni teselli edemiyorum ona üzülüyorum. Ne yazmaya çalışsam doluyorum nefesim tıkanıyor. Sadece sabır diliyorum senin için.
Eskide kalsın bence kremanın içinde çok fazla kalori varmışEskiden bende yapardım, mantar, tavukgöğsü, kremayla
Benimde dikkatimi çekti, pişirme şekli diye düşündüm (lazanya, kıymalı makarna vb)
Nasıl bişey ki
iyi yapmışsın canım. çok şükür iyiyiz de Elhanın kedisi Şakir öldü. ona üzüldükSelamlar herkese
Birkaç gündür uzağım. Bir duygusal geçiş dönemindeyim. Geçmiş yapamadım herkes iyidir inşallah. 2 günlüğüne termal otele gelmiştik. Yediklerime dikkat ediyorum ve bol bol yüzüyorum.
ben apartman kapısı önünde beni bekleyen pisiciklerimi göremesem hemen merak ediyorum. kaldı ki bire bir ev kedisinin kaybı çok daha zor olur.Hele birde evinde besleyen olursa, düşüncesi bile nefesimi kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?