Olur mu hiç öyle şey canim. Yeter ki kabuğuna çekilme seni burda dinleyecek bir sürü arkadasin var . Ve kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum. Öyle güzel bir bağ var . Gün geçtikçe daha iyi olacaksın merak etme canım . Ben babami kaybettiğimde 9 yaşındayım. Hiç geçmeyecek ,hayatım hep berbat olacak, annemin bir daha yüzü gülmeyecek bir daha eğlenceli bir ortama girmeyecez diye dusunuyordum çocuk aklımla . Sonra zaman iyilestirdi bak şuan 31 yaşındayım. Evet bir yanım eksik ama yine eğlendik . Yine Annemin yüzü güldü . Zaman sadece birtanemmAhirette ne güzel şahit arkadaşlarim olacak. Ne yaptıysam onu çok sevdiğimden yaptım , hiç incitmedim kuzum.Bunlar vicdanı rahatlatıyor bir nebze . Ama ölümüne sebebiyet verme düşüncesi de beraberinde mahvediyor. İki gündür huzurunuzu kaçirdim. Biliyorum beni asla yalnız bırakmazdınız yine de hakkınızı helal edin. Şuraya gündelik hayatın yorucu ve sıkıcıligindan geliyoruz. Merak ettiğiniz için her şeyi tüm açıklığıyla paylaştim paylaşirken de farkında olmadan an an hafifledim.
ömrü bu kadarmış çok üzüldüm. ama neden zehirlendi ben de merak ettim. sen kendini yıpratma canımHepinizden Allah razı olsun.
Dün akşam saatlerinde haber geldi kaybettik diye . Haber edemedim sizi çok kötüyüm hala darmadağınigim.
Pazar gecesi çok iyiydi , saglikliydi. Pazartesi sabahı kusmalara yenik düştü yavrum. Serum verildi , bağışıklık güçlendirici aşi yapildi. Ama olmadı. Belirtileri zehirlenmeymis ameliyatla ilgisi olsa sonrasında kötüleşme olurdu diyorlar. Ameliyattan sonra üç gün gözetimde kalmıştı. Bilmiyorum her ne olduysa bizim evde oldu. Kafayı yiyecem. Etrafta onu zehirleyecek hiçbir şey yok zaten gözümden sakiniyorum ama onu ne zehirledi bilmiyorum. Kendi bencilliğim yüzünden gitti kedim. Keşke hiç getirmeseydim evlatlık alsalardi. Nasıl pişmanim anlatamam. Bu beni kahrediyor.
Eki Görüntüle 3358616
Taburcu olduğu hali.
makarnan çok havalıymış
Başınız sağolsun. Sizi o kadar anlıyorum ki. Çok tatlıymış çok iyi baktınız ve emek verdiniz hayatını güzelleştirmek için uğraştıniz eminim sizden çok razıdır . Çok acı yardımcı olabileceğmiz her konuda yaninizdayizHepinizden Allah razı olsun.
Dün akşam saatlerinde haber geldi kaybettik diye . Haber edemedim sizi çok kötüyüm hala darmadağınigim.
Pazar gecesi çok iyiydi , saglikliydi. Pazartesi sabahı kusmalara yenik düştü yavrum. Serum verildi , bağışıklık güçlendirici aşi yapildi. Ama olmadı. Belirtileri zehirlenmeymis ameliyatla ilgisi olsa sonrasında kötüleşme olurdu diyorlar. Ameliyattan sonra üç gün gözetimde kalmıştı. Bilmiyorum her ne olduysa bizim evde oldu. Kafayı yiyecem. Etrafta onu zehirleyecek hiçbir şey yok zaten gözümden sakiniyorum ama onu ne zehirledi bilmiyorum. Kendi bencilliğim yüzünden gitti kedim. Keşke hiç getirmeseydim evlatlık alsalardi. Nasıl pişmanim anlatamam. Bu beni kahrediyor.
Eki Görüntüle 3358616
Taburcu olduğu hali.
Bı o kadar da sağlıksızmakarnan çok havalıymış
içinde ne vardı? ben de makarnaya dayanamıyorumBı o kadar da sağlıksız
Mantar birazcık tavuk ve kremaiçinde ne vardı? ben de makarnaya dayanamıyorum
Canım ben duygusal biriyim biliyorsun. O kadar üzgünüm ki enerjim çekildi. Seni teselli edemiyorum ona üzülüyorum. Ne yazmaya çalışsam doluyorum nefesim tıkanıyor. Sadece sabır diliyorum senin için.Ahirette ne güzel şahit arkadaşlarim olacak. Ne yaptıysam onu çok sevdiğimden yaptım , hiç incitmedim kuzum.Bunlar vicdanı rahatlatıyor bir nebze . Ama ölümüne sebebiyet verme düşüncesi de beraberinde mahvediyor. İki gündür huzurunuzu kaçirdim. Biliyorum beni asla yalnız bırakmazdınız yine de hakkınızı helal edin. Şuraya gündelik hayatın yorucu ve sıkıcıligindan geliyoruz. Merak ettiğiniz için her şeyi tüm açıklığıyla paylaştim paylaşirken de farkında olmadan an an hafifledim.
Buna da inanmıyorum onların hatası var gibi geliyorömrü bu kadarmış çok üzüldüm. ama neden zehirlendi ben de merak ettim. sen kendini yıpratma canım
evet bir terslik var. evde verilen mamalar belli, ne zehirleyecek ki. ama neyse olan oldu bunları konuşmak, düşünmek onu geri getirmez. sadece daha çok üzülürüz.Buna da inanmıyorum onların hatası var gibi geliyorElhan bebeğimiz geri gelmeyecek ama engel olamıyorum ofkeme. Bilmiyorum ben susayım.
Selam çok üzüldüm, çocuk yaşta babanizi kaybetmissiniz dile kolay (nick degisikligi, taniyorum mu bilemedim) Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.Olur mu hiç öyle şey canim. Yeter ki kabuğuna çekilme seni burda dinleyecek bir sürü arkadasin var . Ve kimsenin rahatsız olacağını düşünmüyorum. Öyle güzel bir bağ var . Gün geçtikçe daha iyi olacaksın merak etme canım . Ben babami kaybettiğimde 9 yaşındayım. Hiç geçmeyecek ,hayatım hep berbat olacak, annemin bir daha yüzü gülmeyecek bir daha eğlenceli bir ortama girmeyecez diye dusunuyordum çocuk aklımla . Sonra zaman iyilestirdi bak şuan 31 yaşındayım. Evet bir yanım eksik ama yine eğlendik . Yine Annemin yüzü güldü . Zaman sadece birtanemm
Ahh kedinnHepinizden Allah razı olsun.
Eki Görüntüle 3358616
Taburcu olduğu hali.
26 Aralık salı
Sabah 11.00
Az sucuklu acılı Menemen (evet bağımlıyım)
Süzme peynir
2 dilim karabuğday
Ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi
Ara 15.00
Bir muz
Akşam 19.00
1 hindi füme
Çeçil peynir
Azıcık domates biber
3 zeytin
1 wasa
1 lokma lavaş
3 patates kızartması
1 marul
Adım 11498, 45 dakika aletli pilates, evde 20 dk basen pilatesi (puanları bilmiyorum)
Elhan Cordelia Busra196 minerva1988
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?