Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyetolsun canım.Şimdi oturdum ve menümü yazıyorum
Sabah 08.30 1 yumurta cay sade
Öglen. 1 çorba kasesınde makarna ve salata
Akşam 17.30 Cordelia önerisini yaptım sadece muz yerıne kakao bıtter karışımı acı bir karışım koydum
Spor tempolu 1 saat yürüyüş
Kostum kostum kaptancım geldim 13 bin yapıp9 dakika koşman gerekiyormuş yakman için
Hemen hemen hepimiz evliyiz diyet yapıyoruz. Huniler kafamizda psikolog hanımcım. Ne olcek halimiz. ?
Bekar olarak bende yiyorum yulafHahaha ben de evliyim ve her sabah yulaf yiyorum. Dertler aynı :)
Allah seniO artık pro. Hanım diyeceksin.
Herkese iyi aksamlar arkadaslarimsandriyon arkadaşımiz iyi olduğunu ve bazı ailevi konular olduğunu bildirdi. E Elif_Eylul Zipzip- kaptanlarımız ve tüm takım arkadaşlarina selamı var.
Ama ben yiyememBenim gibi tatlı severler için Eki Görüntüle 2937176 Eki Görüntüle 2937177
Canım ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin sana huzur ve ferahlık versinHerkese iyi aksamlar arkadaslarim
Evet sanirim 1 ay oldu buraya gelmeyeli
Hepinizi sevgiyle kucakliyorum
Bazi sorunlarim var, oyuzden 1 ay boyunca foruma hic giremedim
Hayatta en onemli sey saglik. Hem fizik hem ruh sagligi inanin gerisi hep gecici. Kendinizi sevin sagliginiza deger verin
Opuyorum herkesi iyi geceler
Ben önceden meyveyi dolduruyordum ya demek ki yanlış ata oynuyormuşum
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım seni etiketlemeyi unuttum yine dur bulup etiket yapayımŞimdi oturdum ve menümü yazıyorum
Sabah 08.30 1 yumurta cay sade
Öglen. 1 çorba kasesınde makarna ve salata
Akşam 17.30 Cordelia önerisini yaptım sadece muz yerıne kakao bıtter karışımı acı bir karışım koydum
Spor tempolu 1 saat yürüyüş
Anladım kaptanım bir daha öyle bakarım öğrenmiş oldumIlk sayfadaki yemek resimlerinin ustundeki yazilar link tiklayinca yemege götürüyor:)
Uzatmayalim canim sonra derim ben sana :))
Beceremeyince uğraşmıyorum da bugün poğaça yapayım dedim ilk çok güzel kabariyor pişmeye yakın söndü yine Allah'tan yumuşak olmuş yeniyorOlur canım olur bende yapa yapa öğrendim çoğu şeyi şimdi farklı tarifler deniyorum.
Takımın rutini oldu bu sessizlikNe kadar sessiz bir gun daha
Rabbin feraha erdirsin inşallah canımHerkese iyi aksamlar arkadaslarim
Evet sanirim 1 ay oldu buraya gelmeyeli
Hepinizi sevgiyle kucakliyorum
Bazi sorunlarim var, oyuzden 1 ay boyunca foruma hic giremedim
Hayatta en onemli sey saglik. Hem fizik hem ruh sagligi inanin gerisi hep gecici. Kendinizi sevin sagliginiza deger verin
Opuyorum herkesi iyi geceler
Diyette20.10.2021 Çarşamba yitiksifa 6. Günüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12.30 da
Eki Görüntüle 2937077
Akşam 18.35
Evdekiler lahmacun partisi yaptılar ben de kendime bol soğanlı kıyma kavurdum içine domates koydum baharat ve en son da limon sıktım tadı lahmacun harcı gibi oldu
Eki Görüntüle 2937076
2,5 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Sağol canımAfiyet olsun canım. 4.070 daha.
Geçmiş olsun.
Sağol canımGecmis olsun canim
Yok güzelim onlardan. Hap attım yine biraz daha iyiyim çok şükür ama açımCanım bir an da çok mu su içtin o da mideni bulandırır nane yağı varsa ya da okaliptus yağı onları koklayabirsin ben de mide bulantima iyi geliyordu
Hayırlı geceler canımİyi geceler kızlar