Yansisin bi moralimiz düzelsinWC yok daha ne olsun canimbenim de kaç gündür tık yok önemli olan incelmek tartı da önemli tabi burası için ama merak etme oraya da yansıyacaktır
Günoooo. Abla ben de buraya takılıyorum artık. Demin yanlışlıkla buraya yazacaktım günaydın sinsirellalar diye, son anda fark ettim sjdkkdd.Günaydınlar
Kiviyi çok severim ama alerjim var ağzım dilim param parça oluyor tadına bile baksamYansisin bi moralimiz düzelsinKabizlik yasamazdım birde o çıktı Kivi yemek iyi geliyormuş diye gördüm denemek istersen Karnıyarık otu tozu deneyeyim diyorum almamıştım görüyordum instagramda ama gecmiyor Bakarak olayım indirim vs
Kimler gelmiş öyle hoş geldin canısıGünaydın. 24 Aralık pazar gününün Z raporu:
Kahvaltı 11.00
Antep peynirli, söğüşlü yarım dürüm.
Arada yine bir dilim soğuk baklava, sonra bir latte.
Akşam 16.30:
Mercimek çorbası, patlıcan musakka, havuç tarator.
Dün akşam misafirlerim vardı, hasarsız atlattım. İrade sınavıydı resmen benim için onları yapıp yememek. Bugün de kazanırım inşallah aynı sınavı.
Geçen demiştim sana zaten iyi olmuş geldiğin,sinsirellalar ne derlerse ben derimGünoooo. Abla ben de buraya takılıyorum artık. Demin yanlışlıkla buraya yazacaktım günaydın sinsirellalar diye, son anda fark ettim sjdkkdd.
Yine harikasın sarisinimm
Hep görüyordum topiği ama hiç aklıma gelmemişti. Sen deyince bi deneyeyim dedim. Şimdilik iyi gidiyor. Üç gündür aralıklı oruç uyguluyorum. Akşam beşten sonra yemek yok. Tartıya yansımış o bile.Geçen demiştim sana zaten iyi olmuş geldiğin,sinsirellalar ne derlerse ben derim
Merhaba canım . HoşgeldinGünaydın bende katılabilir miyim
Merhaba teşekkür ederimMerhaba canım . Hoşgeldinilk sayfada form var onu doldurur musun seni taniyabilmemiz için?
Birazdan doldurayım tartılmam gerekmiş çünküMerhaba teşekkür ederimhemen doldurayım
Teşekkür ederim canım benimYine harikasın sarisinimminşallah ben de eksi gorurum ya stres yaptım , ödem yapcak şimdi
Hoş geldiniz.Günaydın bende katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?