Afiyet olsun kaptanım. Menun genel itibariyle az ama makarna ne yapar bilmiyorum inşallah yarın kaptanlık yarışında istediğin sonucu alırsın.Selam
Kahvaltı
Bi dilim ekmek pastirmalı yumurta
1 tk kuşburnu reçeli ( ağzım yara oldu ondan yedim çok faydalı )
2 dilim hellim peynir
Yeşillik kalmadı evde.
Akşam da 1 tabak salçalı makarna
Su 2 lt
Elhan
Kahvaltı yok mu rakibemBugünkü menum
14.00 Dünden kalma sulu patates yemeğim vardı tavuklu. 4yemek kaşığı yaklaşık ondan yedim (3 tane kuşbaşı dogranmis tavuk göğsü ile) . Bir bardak ayran ve 2,5 YK bulgur pilavı
15.40 bir portakal ,yarım elma
17.00 3 adet minik hurma 5 6 tane kuru uzum
2 litre su
Spor yürüyüşten geldim şimdi . Diğer sporları da yapıp etiket yapacamElhan
Deneyeceğim canım.Teşekkür ederimmmm
Ay cok nefis oluyor kahve yaninda mutlaka denebir de isiriyon citirt ediyo falan fistik ezmesi muz tat cümbüşü ruhen tatmin ediyor
Menün süper maşallah harika gidiyorsunİyi aksamlar
İlk ogunum 11:30 da
2 has.yumurta
Zeytin
Labne
Ajvar
İspanak pirasa sote
1 dilim tambudy ekmek
İkinci ogunum
1 pirinc misir patlagi ustunde 1 t.kasigi kakaolu fistik ezmesi,muz ve sütlü filtre kahve
Sabah 40 dk eliptik yaptim
Aksam 1.5 saat yurudum
2 lt suyumu ictim
Elhan Wilma11
Eki Görüntüle 3357595 Eki Görüntüle 3357596 Eki Görüntüle 3357594
Afiyet olsun kaptanımBugünkü menum
14.00 Dünden kalma sulu patates yemeğim vardı tavuklu. 4yemek kaşığı yaklaşık ondan yedim (3 tane kuşbaşı dogranmis tavuk göğsü ile) . Bir bardak ayran ve 2,5 YK bulgur pilavı
15.40 bir portakal ,yarım elma
17.00 3 adet minik hurma 5 6 tane kuru uzum
2 litre su
Spor yürüyüşten geldim şimdi . Diğer sporları da yapıp etiket yapacamElhan
Sağol canım :)Afiyet olsun
Uyku kalitesini düşürmemesi bakımından güzel ama sabah ödem olduğunu söyledigin için sıkıntı tatlım. Acaba niye böyle oluyor? Gerçekten merak ediyorum.Nasıl oluyorsa yatmadan 2 saat öncesi 1 lt su, 1 kupa kahve içiyorum, hah gece wc ye giderim diyorum, yok. İçtiklerim kalıyor, öğleye doğru anca sık gidiyorum
Alıcam inşalllahAfiyet olsun kaptanım. Menun genel itibariyle az ama makarna ne yapar bilmiyorum inşallah yarın kaptanlık yarışında istediğin sonucu alırsın.
Geçmiş olsun kaptanim.Alıcam inşalllah
hastalığı yeni yeni atlatıyorum
Öksürük biraz olsa kesildi burnum akıntı azaldı şükür bitki çaylar içmişim bide pekmez tereyagi yaptım her türlü
Çok uyudum. Ama çok şükür iyiyim .
Dudağım uçuk oldu çok kötü . Kremledim hep .
Bugün de pazar çocuğu yıkıycam
Pazar günü hiç işim bitmedi sinir bozucu
Afiyet olsun bademcim.
Menun çok güzel bitanem. Çekirdeklere kadar olan bölüm harika ötesi.Wilma11 Elhan
24 Aralık 2023
sabah 1 kupa yeşil çay
öğlen 13.20
1 kepçe tarhana çorbası
saat 14.00
bol peynirli az sucuklu dukan tost
2 dilim avokado
4 çeri domates, köz kapya biber
1 tk petek bal
ara 17.00
1 kare bitter
1/4 karabuğday patlağı
1 kupa filtre kahve
akşam 18.50
2 kepçe yoğurtlu yayla çorbası
1 servis kaşığı çıntar mantarı sotesi
domates marul salatası
ara 20.30
1 avuça yakın ay ve kabak çekirdeği karışımı (içinde 5 badem de var)
1,5 lt su
Evet canım ısırgan otu pırasa ıspanak soğan var içinde çocuklar yesin diye arada yapıyorum. Yemeğini kavurmasını yemiyorlar ya da börek olunca hüplettiler .Afiyet olsun bademcim.Yöresel otlu yemekler çok şifalı oluyor.
kara ekmek dediğin ne?Senin aldığından alırım canım, buzluk kara ekmek dolu Bi sürü de wasam var ama sorun değil yolum uzun8 martta 55 kilo olmak istiyorum
Çok iyi yapıyorsun .Evet canım ısırgan otu pırasa ıspanak soğan var içinde çocuklar yesin diye arada yapıyorum. Yemeğini kavurmasını yemiyorlar ya da börek olunca hüplettiler .
ayçekirdeği tuzsuzdu canım. yemesem iyiydi ama akşam protein yemeyince destek olsun dedimMenun çok güzel bitanem. Çekirdeklere kadar olan bölüm harika ötesi.
Çekirdekler hakkında bir şey diyemem. Sağlıklı olduğunu söyleyen uzmanlar var. Sadece varsa tuzu sikinti olabilir su tutar diye ...Yarın motivasyon olsun diye güzel bir eksi görmeni dilerim canım.
menü çok çok güzel ve dengeli24. 12 . 2023
8.00 Kahve
11.30 Bir buçuk haş yumurta, iki ceviz, peynir , marul, minik bir avokado, salatalik, domates, zeytin , bir çatal bal, yarım dilim siyez ekmeği
13.00 Türk kahvesi
17.00 Dört kaşık tavuklu pilav, salata , ayran
İki litre kadar su
Wilma11
Eki Görüntüle 3357625
24 Aralık Pazar
8313 Adım = 830 Puan
Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?