• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen yenisin galiba 😁 ekmek arası sarma yeseydin dengelerdi😁 Şaka bir yana zamanla alışırsın bizler gibi yemeye canım. Afiyet olsun. Gayet güzel dengelemissin🧿❤️
Yarın da bebek görmeye misafirim gelecek. Ama ben yine 5’te yapacağım kapanışı inşallah. 🥲

Busra196 Busra196 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Kahvaltı: sucuklu yumurta, peynir,zeytin, 2dilim çavdar

Ara: 200grm meyveli yoğurt, yarım avuç fındık

Akşam: 4 ızgara köfte, salata

Spor birazdan yapmayı düşünüyorum. Bitirince istediğin şekildeki bildirim ve etiketle yazacağım Cordelia Cordelia

Olur tabii gayet kararlıyız🥰 şuan kaç kilon benim en son 75,4 tu
85 canım sabah 84 göremedim yarından umutluyum . Ocak sonu 79 şubat sonu 75 olurum inşallah bayrama 69 girmek istiyorum. Kurbana ise 60 bakalım hedeflerim böyle. Diyetisyen de fazla verdirmek istiyor. Ona kalsa ramazanda 59 olurum 😁😁😁 ama benim için imkansız 🙈

Evet canım ama işte ben hep 58 59 kiloydum 65 bile bana ağır geliyor o yüzden düşmek istiyorum daha fazla . Bir de bıraktıktan sonra 3 4 kilo da gelebiliyor biraz pay kalsın diye
Hedefimiz aynı 🤩 bende 65 de ve onda aşşağı doğru çok rahat etmeye başlıyorum ve 58-59 çok beğenip çok iyi hissettiğim kilolar oluyor. 🥰 Hep beraber tekrar 58 olacağız inşallah.
Yıldızın hep parlasın kuzum. :KK60:
🤗🥰😘💋
Çok iyi menun canım. Afiyet olsun❤️❤️
Teşekkür ederim. 🥰

Et but güzeldir guzell😂 ben çok zayıf da sevmem de bu ara doğumlar sağolsun 2 yıldır çocuk dogurdugumdan bu kadar süre kendimi etli butlu görmek yetti 😂
Bende 18 yaşımdan beri kiloluyum
Hiç zayıf olmadım 🤣🤣
Tombiş tombiş geziyorum
Bu sefer artık zayıf zayıf gezeyim demi 😇😇

Bugünkü menum
15.00 Tavuklu sulu patates yemeği yapmıştım. İlaç içmek için biraz ondan yedim bir bardak da ayran.
17.00 1 portakal ,yarım da muz yedim
Su 1,5litre (midem bulanıyor su icesim yok hiç bugün )
Spor da yapacağımı sanmam ama olur da yaparsam geç etiket yaparim canım❤️ Cordelia Cordelia
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ❤️

Bugünkü menum
15.00 Tavuklu sulu patates yemeği yapmıştım. İlaç içmek için biraz ondan yedim bir bardak da ayran.
17.00 1 portakal ,yarım da muz yedim
Su 1,5litre (midem bulanıyor su icesim yok hiç bugün )
Spor da yapacağımı sanmam ama olur da yaparsam geç etiket yaparim canım❤️ Cordelia Cordelia
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ❤️
Bugün yarışma başladı spor yapmalısın mümkünse tabii. Afiyet olsun canim 🥰

85 canım sabah 84 göremedim yarından umutluyum . Ocak sonu 79 şubat sonu 75 olurum inşallah bayrama 69 girmek istiyorum. Kurbana ise 60 bakalım hedeflerim böyle. Diyetisyen de fazla verdirmek istiyor. Ona kalsa ramazanda 59 olurum 😁😁😁 ama benim için imkansız 🙈
Çok iyi canimm 🥰 ben de oğlumun doğum günü 6 Şubat'ta 67 civarı olmak istiyorum bakalım ❤️

Back