Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de böyle olacağımı sanıyordum. Bir şey olacak korkusuyla uzanıp zıplamaya nasıl korkardım zaten kus,uyu,kus şeklindeydi ama olsun.
Bunlar nasıl yapıyor anlamıyorum belki biz de sağlıklı gecirsek yapariz ama o bişey olur korkusunu nasıl yeniyorlar anlamiyorum

bende oğlana hamileyken diyet yap koşu yap hopla zıpla modundaydım ama bir türlü kilo veremiyorum falan çok üzülüyordum meğer hamileymişim sonra korktum e ben çok hopladım zıpladım dedim doktor dedi demek ki çok sağlıklı bir bebek sıkı sıkı tutunmuş,istemeyeni yatsanda tutamazsın demişti :)

Keşke deseydim özür dilerim kuzucum aklıma gelmedi. Her şeyi silip atma hissini yaşayacağınızı da düşünmedim. Masterfit benim tekelimde değil de hepimizin sayfası gibi hissedilirse daha güzel gelir dedim ama iyice batirmisim. Kusura bakma lütfen.

Biz tek eli diye düşünmedik canım. Baba evi gibi her darda kaldigimizda geldiğimiz bir yer. Adı değil içindekiler önemli benim için
Zıpzıp kaptanım gittiğinde de çok üzülmüştüm. Sende gidersin diye çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…