• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haklisin abla elbisemi giyip safama bakacağım 🤗😍

Hiç izlemedim abla bakarım ama

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşAllah tez zamanda toparlanir eski sağlığına kavuşursun 🤲🏻
Teşekkür ederim canım
Tamam canim bir çözüm bulacağız gecmis olsun sana 🤗🤗
Tamm kaptanım inşallah haftaya güzel bir şekilde dönüş yapacam 💙

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@madamhd

Kızlaaaar özür dilerim pazartesi nöbetteydim kendimi iyi hissetmeyince kendimden test aldım pozitif çıktım yatıyorum yatak döşek bu gün biraz rahatlamaya başladım gibi bi kez daha atlatmıştım ama bu kadar kötü değildim şansa eşim de görevdeydi bu gün mecburen çocuklara bakmak için döndü. Gelemediğim ve haber veremediğim için lütfen affınıza sığınıyorum
Geçmiş olsun 🙏

Bende cok yemek bilmiyorum.burdaki yarismalarda deniyorum cogu seyi 😅😅😅
Ailemle yasayinca ogrenemedim tabi baska etkenlerde vardi :-)
Annem bana hicbir sey yaptirmazdi aynen. Simdi ben isteyken cocuklarima annem bakiyor. Eve geldigimde yemegimi yapmis oluyor. Halen bile ailemle yasiyor gibiyim😊
Ben marifetli degilim 🥴 kafa yaran pogaca yapmakta ustume yoktu yeni evlendiğimde 🤣 ustelik 16 yasindan beri yemek yapiyodum evde
Aa bak benim meshur pofidik pogacalarim var. Pogacam güzel olur benim. Ben herkesin yapabildigi seylerde zorlaniyorm. Mesela türk kahvem hic güzel olmaz. Tepsi böregim kuru olur falan. Gül böregi bohca böregi falan yapabiliyorm ama tepsiye sermeli börek yapamiyorm🤷‍♀️
Masallah canım :nazar::nazar::nazar: ne güzel bende yeni yeni tarifler denemeye çalışıyorum şimdi güzelde oluyor hoşuma gidiyor.
Güzel olmus dediklerinde bende cok gururlaniyorm. Yeni seyler denemeye calisiyorm bende.
Yok pogaca icin degil genel olarak herseyin en iyisini o yapar 😜
Benim eltimde hemsire, görümcemde hemsire. Hepimiz cok yogun calisiyoruz yoruluyorz. Senin şuyun daha iyi oluyor, sen bunu daha güzel tutturuyorsun diye birbirimizin üzerine yikmayi daha cok tercih ediyorz. Kimsenin yemek konusunda egosu yok bizde anlayacagin😊
Ben daha 2239 dayım 🤭🤭
Onu yapamayanlarda var. Mesela ben 1068 im🙈

Back